Půjčka od Help Financial

Napsat příspěvek
Velikost písma:
boris11111
26.7.12 08:29

jak to vidím já?

Jak to tu tak čtu tak mi přijde, že kdo děla v Helpu dělal dříve v Providentu.
Jsou to svým způsobem parazite _ nic vlastně nevymysleli _ jen si založili novou společnost. Vývoj jde ale dál i ve finančním trhu. Tito lide mají nějaké základní zkušenosti _ které můžou zúročit teď. Horší to bude s jejích KREATIVITOU a budoucnosti _ jestli dokážou někdy něco také vymyslet ve svém okopírováním Providentu _ pro vás zákazníky. Vlastě už vymysleli Směnku _ takže tento byznys posunuli ještě více do sraček.
Ten produkt tomu odpovídá_ je to vlastně Provident.
JAKO ZÁKAZNÍK BYCH SE URČITĚ BÁL PODEPSAT NĚJAKOU SMĚNKU - JAK ONI Z HELPU TOMU ŘÍKAJI - JEN STRAŠAK :P NA KOHO NA VÁS CHUDÁKY CO SI CHCETE OD NICH PŮJČIT?
TAK KDYŽ JSOU TAK FEROVÍ - PROČ POTŘEBUJÍ STRAŠÁKA NA VÁS?
Pokud vím Provident ve smlouvě nemá sankce – pokud někdo porušuje dlouhodobě smlouvu – tak se některé pohledávky prodávají společnostem které se zabývají vymáháním pohledávek. Pokud vím od svého souseda a pár známých kteří měli problém _ tak se vždy dalo domluvit.

čus podvodníci :lol:

• Citovat
  • Upravit
boris11111
26.7.12 08:38

Ještě jedna rada pro všechny _ srovnání kdo je kdo je na internetu spousta.
našel jsem jeden který dělá nezisková organizace _ Člověk v Tísni-
 http://www.ceskatelevize.cz/…-nepujcovat/

asi to nebude tak jak to tady vykládají lidé s Helpu ale už se těším až je příští rok také uvidím - v žebříčku - pokud se tam vůbec dostanou když používají strašáka jménem směnka.
NEBRAT! V ŽÁDEM PŘÍPADĚ
:mavam:

• Citovat
  • Upravit
20
9.8.12 12:57

Nikdy si neberte půjčku od Help Financiál je to ještě horší než Provident měli jsme dvě půjčly mamka to měla už skoro doplacené a zničeho nic jí přišla Exekuce a kuli 900kč jí naplili 38 tisíc tak je začla splácet srážkami ze mzdy a oni najednou přijeli že to chtějí na jednou jednání hrozné a ještě se sní prali že jí jdou zabavit majetek už nikdy více nedoporučuji pokuď máte možnost vemte si jinde ale u Helpu nikdy!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mija1807
14.8.12 08:33

Mi neříkejte, že přišla exekuce jen tak z ničeho nic to je hloupost. Když jste to měli skoro doplacené máte splátkový kalendář kam se vám píšou splátky a máte to tím pádem potvrzené. Jste se měli bránit. Proč jste to neudělali. Trochu to nechápu co tu píšete :)

• Citovat
  • Upravit
20
14.8.12 08:41

Já jsem to špatně předtím napsala to se omlouvám doplacené to bylo i s papírama v ruce stejně maminka dostala exekuci s tím že dluží 900kč já si osobně myslím že ta paní co vybírala ty splátky tak si něco strkala do kapsy proto že to není možný za prvé chlastá první ligu a chování má hrozné ani stížnosti nepomohli když jsme žádali o novou výběrčí prostě máme své zkušenosti s Helpem vy si dělejte co chcete píši jen názor a to podotýkám můj názor až skončíte jako my vzpomenete si na to co jsem tu psala jinak krásný den :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mija1807
14.8.12 08:44

Věřím tomu, že nedopadnu jako vy. Jelikož doplatit 900,– mi problém nedělá. Jinak co se týče zástupkyně jsem s ní spokojená radí mi co a jak a vím, že na ní je spolehnutí. Jaký si to člověk udělá takové to má a věřte, že si dělat budu co chci Váš názor nevyvracím jen jsem na něj nereagovala tak se hned nemračte madam. Krásný den i vám

• Citovat
  • Upravit
20
14.8.12 09:01

Koukám že jste to nepochopila vůbec máte tu jasně napsáno že byla doplacená ale nemá cenu se hádat s hloupou paní co to nechápe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mija1807
14.8.12 09:03

Já rozhodně hloupá nejsem pač mně tento čas nestojí za to se tu bavit s někým kdo je pod průměrem s IQ :) sbohem.

• Citovat
  • Upravit
lennka88
24.9.12 13:45

kontakt

Dobrý den, mohla bych se zeptat? máte někdo půjčku z mladé boleslavi??jestli ano, pošlete mi mobil na obchodního zástupce..děkuji :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.10.12 15:01

No já s nimi tedy dobré zkušenosti nemám. Přítel si vzal půjčku. Bohužel mi to zatajil, no ale stalo se. Potřeboval něco rychle zaplatit a nechtěl mi dělat starosti. Podepsal smlouvu s obchodní zástupkyní a vše proběhlo v naprostém pořádku. Asi o týden později mi někdo klepal na dveře. Stál tam chlap a hledal mého přítele. Ptal se jestli tam bydlí. K jeho smůle popletl jméno, takže jsem si stála za svým, že takový člověk u mne nebydlí a tak se ho ptám, kdo že to vlastně je a co chce. Minutu se škubal, že mi nic neřekne, dokud neodsouhlasím, že tam dotyčný kterého hledal bydlí. Stála jsem si za svým, že ten koho hledá neznám. Nakonec mi sdělil, že jak chci, ale volá policii, protože ten dotyčný ( můj přítel ) udělal úvěrový podvod. Že v mém bytě byla podepsána půjčka atd.. Vyřvával přes celý barák a pak odešel. No hleděla jsem na něj jak puk. Nakonec jsem zjistila, že to byl manager hepl finance pro moravskosl. kraj. a ten bordel udělal proto, že dle něj nebyla označena schránka s přítelovým jménem. Což byl ale nesmysl, pán prostě schránku přehlédl. No a aby toho nebylo málo.. Máme pod námi sousedku, se kterou jsem vyběhla hned po nastěhování do bytu. Furt si stěžovala, že děláme bordel atd.. V době kdy jsme spali podotýkám. Tak jsem ji už poslala do p*dele. A pan manager byl její syn. Takže za 1) z mého přítele udělali podvodníka a za 2) přítel měl diskrétní půjčku o které věděl celý náš barák. Přišlo mi to jako vyřizování účtů za jeho matku..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.11.12 18:50

Pozor na obchodní zástupkyni z Tábora zneužíva osobích dat pro pujčky a peníze si ponecháva pro vlastní potřebu.

• Citovat
  • Upravit
nadre
16.12.12 11:44

Tak jak tadyk ctu tak ty zamestnanci si delaji co chcou.. mno mazec teda mno

• Citovat
  • Upravit
Ivonca
16.1.13 22:01

Helpfinancial

Máte někdo s touto firmou zkušenost? Půjčila jsem si neprozřetelně a chci peníze do 14ti dnů vratit. Tím mohu smlouvy zrušit. Nevíte jestli se tam vrací nějaká částka navíc? Bojim se, že začnou hrát mrtvýho brouka :-(

• Citovat
  • Upravit
Mi-9
5.2.13 09:10

Už ve smlouvě a v poučení máte, že pujčku mužete do 14 dnů vrátit bez udání důvodu a bez sankcí ;
PS. Přečetl jsem si celou diskuzi a jelikož o tomto tématu vím hodně, neboť se tomu věnuji již cca 12 let, tak vím, že si většinou stěžují tí, co řádně nesplácejí své závazky a tudíž porušují to co podepsali ; a na závěr : vždy se jakákoli firma, která se zabývá pujčováním peněz bude snažit s klientem domluvit třeba na snížení splátek a podobně ; jenže většinou klienti o to nemají zájem, nechávají se zapírat, dělají, že nejsou doma, nebo se přestěhují a nenahlásí změnu adresy až pak dojde na exekuci a exekutor už má prostředky, jak klienta dohledat ; mějte se krásně ;

• Citovat
  • Upravit
Ivonca
5.2.13 11:22

Peníze jsem vrátila včas. Jen je potřeba napsat odstoupení od smlouvy. Potvrzení od OZ mám. Jen mi ještě nedorazilo potvrzení od firmy. Tak doufám, že bude vše OK.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel