Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Dobrý den já mám půjčku od helpu a snažila jsem se s OZ i paní manažerkou domluvit na snížení protože jsem zůstala s malou sama a ona mi řekla že NE, že mi naopak může dát pokutu 3500 týdně…tak jak tedy?
@darjalach píše:
Dobry den, jsem oz firmy help a musim se tu zastat kolegyne, drive jsem delala 4 roky u providentu, pak jsem přešla k helpu, jelikož mam spoustu dlouholetych klientu tak jsem si všechny přetahla k helpu, protože help je saleko serioznejši nžli provident, pokut klient řadne platí jak ma, nikdo ho neotravuje a nekontaktuje dnne, to klienti oceni a samozdřejmě tací kteři nemohou poctive splacet z nejakeho zavažneho duvodu se vždy domnluvi s nami na určitem vychodisku, pak jsou tipycky neplatiči kteři proste platit nechteji a ty si vetšinou stežujou a hažou na naši firmu špínu, protože oni nereknou že to platit nechtej ale že za to muže neochota firmy, my nikoho nelanaříme, nepřemlouvame, nikomu se nvnucujm, nás lidi kontaktujou sami většinou z doporučení spokojenych klientu mprovident vas bude kontaktovat a nutit pujcku i kdyz budete doplaceni, provident je akciova spolecnost nehledi na kvalitu ale kvantitu, nam jde ale o spokojenost zakazniku, dobre vychazení, pokud si nas lidi nevyhledaji sami my se jim nenutime a je to na obchodnim zastupci, jeho ochota a vystupovaní s lidma, je jasne že kdyz ten obchodni zastupce je linej zvednout zadek a doject si pro domluvenou splatku kazí to pověst i nam obchodnim zastupcum, ale pokut ten obchodní zastupce se sve praci venuje jak ma a ta prace ho bavi je jasne ze pro svoje klienty udelame všechno co jim na očich vidime, jinak dělam u firmy help 4 roky a ješte se nestalo že by nejaky muj neplatič ktery byl v nouzi ze splatkama dostal pokutu, kdyz firma vidi ze snahu platit ma tak pokutu nedavame a snažime se domluvit tak aby to vyhovovalo oboum stranam.
Nevíte za jak dlouho je tato půjčka s chválená? manžel žádal už o půjčku ve středu, ale nic se neděje
Dobrý den, prosím má ěkdo u nich půjčku, psala jsem a a nic se neděje, děkuji
Dobrý den, mám půjčku od providentu a nyní se chystám k insolvenci. Zajímalo by mě zda hlásit provident a jestli se přihlásí. Děkuji
@Žabák 85 píše:
Dobrý den, mám půjčku od providentu a nyní se chystám k insolvenci. Zajímalo by mě zda hlásit provident a jestli se přihlásí. Děkuji
Musíte nahlásit veškeré dluhy, no Provident se většinou nepřihlašuje…
strašně se musím smát, bílina u teplic dělá půjčku obch zástup. pííí…jaroslava kasnerová dříve provident, ted dělá help finance a sama si bere velké pujčky protože hraje automaty, lidi jí nosejí splátky do restaurace kde jsou automaty.dama ze sebe dělá hogo fogo a sama to mrská a také má postavení na doly bílina
pozor na ní at vaše splátky nekončí v automatech
Hoj všem, Help je naprosto férovej, půjčil jsem si 50 000,–, zbývá mi doplatit nějakých 11000, párkrát jsem se opozdil a úplně v pohodě se domluvil s manažerem společnosti, mladej típek a hlavně je férovej, nikdy jsem žádnou sankci nezaplatit.
U mne za 1* ![]()
Musite prihlasit vsechny dluhy…to je jasne…proc by jste se jinak chtela oddluzit?!
Tak jsem taky chtěla využít Help Financial a operátorka mi sdělila, že je to pod Home Creditem a nahlíží do registrů. Ten Solus by mi ani tak nevadil, ale Home Credit už nikdy!
NEBRAT!!!75%ůrok!!!Pokud jednou nezaplatíte automaticky 3000kč pokuta. Příklad:10000kč-splátka 1500kč měsíčně na 13 měsíců!!!Třináct proto, protože Vám první splátku vemou už z peněz které Vám předávají. Zaplatíte 17500kč!!!
![]()
Zdravim, chtela jsem se zeptat, mam pujcku u helpu mam po splatnosti ale doplacena neni nebo jsem prisla o praci, platit jsem ale neprestala, dnes mi volala oz a ze bud doplatim nebo bude exekuce, dalsi varianta nova pujcka tu ovsem nechci, je moznost splaceni nebo opravdu hrozi soud a exekuce, prosim o radu popripadne o kontakt na nekoho skym to resit nebo s mou oz neni rec. dekuji
Dobrý den mám po splatnosti a dlužím tám help financial 6500 vyhrožuji mi že mě zažaluji sem na uřádě práce beru životni minimum prosím o radu chci to zaplatit za 14 dní vše můžou mě zažalovat prosím o radu
mám tři děti
Dobrý den mám po splatnosti a dlužím tám help financial 6500 vyhrožuji mi že mě zažaluji sem na uřádě práce beru životni minimum prosím o radu chci to zaplatit za 14 dní vše můžou mě zažalovat prosím o radu
mám tři děti
Dobry den, jsem oz firmy help a musim se tu zastat kolegyne, drive jsem delala 4 roky u providentu, pak jsem přešla k helpu, jelikož mam spoustu dlouholetych klientu tak jsem si všechny přetahla k helpu, protože help je saleko serioznejši nžli provident, pokut klient řadne platí jak ma, nikdo ho neotravuje a nekontaktuje dnne, to klienti oceni a samozdřejmě tací kteři nemohou poctive splacet z nejakeho zavažneho duvodu se vždy domnluvi s nami na určitem vychodisku, pak jsou tipycky neplatiči kteři proste platit nechteji a ty si vetšinou stežujou a hažou na naši firmu špínu, protože oni nereknou že to platit nechtej ale že za to muže neochota firmy, my nikoho nelanaříme, nepřemlouvame, nikomu se nvnucujm, nás lidi kontaktujou sami většinou z doporučení spokojenych klientu mprovident vas bude kontaktovat a nutit pujcku i kdyz budete doplaceni, provident je akciova spolecnost nehledi na kvalitu ale kvantitu, nam jde ale o spokojenost zakazniku, dobre vychazení, pokud si nas lidi nevyhledaji sami my se jim nenutime a je to na obchodnim zastupci, jeho ochota a vystupovaní s lidma, je jasne že kdyz ten obchodni zastupce je linej zvednout zadek a doject si pro domluvenou splatku kazí to pověst i nam obchodnim zastupcum, ale pokut ten obchodní zastupce se sve praci venuje jak ma a ta prace ho bavi je jasne ze pro svoje klienty udelame všechno co jim na očich vidime, jinak dělam u firmy help 4 roky a ješte se nestalo že by nejaky muj neplatič ktery byl v nouzi ze splatkama dostal pokutu, kdyz firma vidi ze snahu platit ma tak pokutu nedavame a snažime se domluvit tak aby to vyhovovalo oboum stranam.