Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@Anonymní píše:
taky by mě zajímalo…
ahoj, jestli chceš nějakou „celkem v pohodě“ nebankovni společnost tak pujckomat.cz
neplatila jsem tam 3/4 roku ani floka a penale bylo jen cca 6000.. a je s nimi opravdu dobra domluva. operatori jsou milí, slušní. když nemáš - komunikuj, uplne v pohode jde splatka odlozit…
Prosím kdo má číslo účtu na help financial? Mohu poprosit o zaslání?
Měl jsem půjčku od help finance, bohužel jsem přišel o práci a několik měsíců jsem nemohl splácet plnou výši splátky, vše jsem řešil na info lince help finance kde mi bylo řečeno že se nic neděje a stačí když budu splácet aspoň něco, o nějakou dobu později mi přišla exekuce na plat kde mi bylo ztrženo cca 8500 za dva měsíce tak sem volal do exekuční kanceláře kde mne ujistili že mam exekuci na plat a že mi dluh bude ztrháván z výplaty.
bohužel o dva týdny později o pul šesté večer zvonek a za dveřmi dva exekutoři kteří mi oznámili ze mi jdou zabavit vybavení bytu vtrhli mi do bytu a polepili mi všechen nábytek exekutorskou nálepkou přičemž se chovali povýšeně a arogantně nemluvě o tom že mě uráželi i vulgárně, domluva s nimi nebyla skoro žádná jedině v tom případě že bych sehnal zbytek dlužné částky do 10 hodiny raní příštího dne, což bylo cca 16 hodin
a dluh činil cca 30 000 kč
pokud bych to nesehnal tak by mi odvezli všechny věci z bytu nejhorší na tom bylo to že měli soudní příkaz takže jsem musel strpět všechny jejich úkony v bytě
já jsem mel štěstí půjčila mi rodina dluh jsem splatil na místě takže mi nic nevzali. A SNAD S TĚMITO LICHVÁŘI UŽ NIKDY NEBUDU MÍT NIC SPOLEČNÉHO,
Dobrý den, chci se zeptat zda help financial půjčuje i o víkendu?
@Arwenka77 mohu se prosím zeptat když pracujete u helpu zda se dá půjčka vyřídit i o víkendu děkuji za odpověď