Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Já teď řeším to samé u České spořitelny. Je to zdlouhavé a k zešílení, ale snad to nakonec klapne. Mám úvěr ze stavebka a spotřebitelský úvěr a teď potřebuju jejich refinancování a hypotéku zároveň. Naštěstí jsem měla ty půjčky na bydlení a všechno mám doloženo, ale i tak je to běh na dlouhou trať a trochu o nervy. Přeju hodně štěstí, ať ti to vyjde!
No me se nejedna o finance pujcky na bydleni apod..
Dekuji za odpoved, ale me konkretne zajimalo kdo to ma u ge money bank, kdo tam ma pujcku uz z drivejska a chtel si vzit dalsi zda mu ji dali a slo to skoncolidovat a zda byla splatka akorad, nebo vyssi nez by si ji vzal tu pujcku zvlast.
Promiň
Chtěla jsem jen říct, že to mám podobně, i když jinak. Kdybychom si k tomu nebrali hypotéku, tak máme splátku nižší a mnohem lepší podmínky. Tak snad se ti ozve někdo, kdo fakt poradí. pěkný večer ![]()
Jj diky, me se jedna primo o tu banku co mam ja. Protoze kazda banka to ma jiny podle me. A o hypoteku se me nejedna bohuzel ani o pucjku ze stavebka apod..Jde me ciste jen o uver.
Ahoj anonymko,
vzít si úvěr u GE je trochu adrenalin. Všichni co tam úvěr měli, strašně nadávali, jak je pak na různých vychytávkách napálili. Já bych zkusil Airbank:
https://www.airbank.cz/…ujcit-u-nas/
Je tami kalkulačka výše splátek atd. Vyřizují to snad na počkáni. Přeju hodně štěstí, snad to vyjde.
Jinde nechci, potrebuji Ge money,..Ja tam uver mam a jsem spokojena, proto me zajima konsolidace apod..
Díík. Ale ja nemuzu chtit od jine banky kdyz mam u sve banky uver, nemuzu si dovolit platit u sve banky 1772 a u jine treba 4000kc..Proto ta konsolidace u stejne banky(Ge).
@Anonymní píše:
Díík. Ale ja nemuzu chtit od jine banky kdyz mam u sve banky uver, nemuzu si dovolit platit u sve banky 1772 a u jine treba 4000kc..Proto ta konsolidace u stejne banky(Ge).
Sloučí ti úvěr z Ge u jakékoliv jiné banky
Já měla více úvěrů, kvůli těžké životní situaci. Měla jsem úvěr u Ery, kreditku od Ery a ještě jsem splácela pračku u Essoxu. Vše mi u Ery sloučili a ještě dali peníze navíc. A úroky z konsolidace budu platit pouze polovinu doby splácení. Platila jsem dříve dohromady něco přes 5000Kč a po konsolidaci platím 2440Kč. Takže jsem spokojená
@Anonymní píše:
Ale to je opravdu krutý omyl. Na tohle všechny nové banky hrají, že převedou půjčky od konkurence a ještě dají nějaké peníze navíc. To že jste tam spokojení, je hezké, ale jinde se dá ušetřit a bude ještě spokojenější ![]()
Ale každý je strůjcem svého štěstí.
Presne tak, ale pokud nekdo to neni schopen zaplatit napr kontokorent + kreditku tak to vyresi ze to da do jednej pujcky a to pak splati kompletne.
Mam nyni nove zkusenost s GE pujckou, pokud je ta moznost ze muze jit nekdo jinam, nehrozi mu problem a pod, urcite doporucuju zkusit prvne jinde a potom u GE. Ty jejich uroky, rpsn, sankce nepatri zrovna k levnym zalezitostem a jsou i treba mensi banky na tohle lepsi.
Ahojky lidicky,…
Mate nekdo u ge money bank konsolidaci pujcky? Ja jednu pujcku u ge money bank mam, zbyva mi doplatit jeste okolo 30 000 kc, jenze bych potrebovala jeste jednu pujcku, samo ze nerada do ni bych sla, ale musim.Taky vim ze castku kterou bych chtela mi nemusi schvalit, ale kdyby jo, lze udelat konsolidaci pujcek?
Mela jste nektera/y z vas pujcku a vzali jste si dalsi pujcku a skoncolidovali vam ji? A jaka byla vyse splatky? Vyplatilo se to vubec? Cekat az to zaplatim tu pujcku nemohu!! Anonym jelikoz me zde lidi znaji, a jeste jen o tom uvazuji a zjiszuji co a jak.