Půjčka v Equabank máte zkušenosti?

28
8.11.13 13:36

Půjčka v Equabank máte zkušenosti?

Ahojky, zítra jdeme do equabank zkusit zda nám dají 200tis půjčku. Nabídka vypada velice zajímave urok dost nizký a vše bez poplatku. Chtěla bych vedet zda máte nějaké zkušenosti s touhle bankou a jestli dají půjčku i na rodičáku. Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
8.11.13 13:47

@Markyii pokud by dali půjčku někomu, kdo je na rodičáku, tak je budu považovat za nesolventní. Rodičák, všeobecně, se nebere jako příjem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
8.11.13 13:56

Oni nic nechtěji jen občanku a prohlášení že máš alespon 5000kc měsíčně na učtě. tak mi to řikaly… Právě to je prý jediná banka co půjčuje maminkam na RD. Furt to zvažuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19793
8.11.13 14:07
@Markyii píše:
Oni nic nechtěji jen občanku a prohlášení že máš alespon 5000kc měsíčně na učtě. tak mi to řikaly… Právě to je prý jediná banka co půjčuje maminkam na RD. Furt to zvažuju…

A na co si chceš půjčit a z čeho to budeš splácet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
8.11.13 14:18

Přítel má 4 kreditky a nejaky uvěry máme to jakoby společně museli jsme investovat do bytu a na rozjezd a pak jsem otěhotněla, měsíčně dáme cca 5000 pryc za splatky a to furt musíme vybírat z kreditek jinak bychom nevysli takze ty kreditky ani nijak nesplacime furt jen platime uroky dokola. Tak prostě jediný řešení je pujčit si splatit vše a vyšly bychom mnohem líp nez ted a hlavne se to bude splacet kreditky se zruši a bude. Kdyz vidim jak posila jedny 700 dalsí 800 uroky atd. tak to fakt ne… nejdřiv zkusí zažádat on a kdyby mu to nedaly tak to vezmu na sebe a konecne by byly aspon nejaké penize…ale nedavam si moc šancí že nam to daji… ale prostě hledám nějaké řešení jak zvýšit naše finance…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19793
8.11.13 14:21
@Markyii píše:
Přítel má 4 kreditky a nejaky uvěry máme to jakoby společně museli jsme investovat do bytu a na rozjezd a pak jsem otěhotněla, měsíčně dáme cca 5000 pryc za splatky a to furt musíme vybírat z kreditek jinak bychom nevysli takze ty kreditky ani nijak nesplacime furt jen platime uroky dokola. Tak prostě jediný řešení je pujčit si splatit vše a vyšly bychom mnohem líp nez ted a hlavne se to bude splacet kreditky se zruši a bude. Kdyz vidim jak posila jedny 700 dalsí 800 uroky atd. tak to fakt ne… nejdřiv zkusí zažádat on a kdyby mu to nedaly tak to vezmu na sebe a konecne by byly aspon nejaké penize…ale nedavam si moc šancí že nam to daji… ale prostě hledám nějaké řešení jak zvýšit naše finance…

Takže konsolidace dluhů? To hledejte, kde vám nejlíp udělají konsolidaci, ne půjčku!

Jo a přítel? Tak ať si to přítel laskavě řeší svoje dluhy na sebe, ne, že ty si vezmeš půjčku, abys mu pomohla!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
8.11.13 14:29

No ale konsolidace je na nic to nám nesníží uroky na kreditce, no ale ty peníze sem čerpala i já ne jen přítel je to společnej dluh… On to bude nejdřív zkoušet na sebe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
8.11.13 14:34
@Markyii píše:

takže vy si chcete teď půjčit, aby jste splatili dluh, který máte na kreditkách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
8.11.13 14:44

Jo jo přesně tak máme vyčerpané kreditky a vlastně je každy měsíc zase vybereme to co splatíme takže už rok platíme jen uroky a vůbec ty kreditky nesplacime jestli mě chapes… máme 4 kreditky jedna ma urok 866, druhá 740 třetí 650, a poslední 430. pak jsou ještě dva úvěry to nejsou kreditky jeden je na 30tis a druhy na 55 tis. nebo myslíte že je lepší řešení? proste mi je líto vyhazovat mesíčne 2 litry za uroky a kor kdyz dy kreditky stejne nesplacime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
8.11.13 14:50

Nechápu proč jste si vůbec ty kreditky brali, šak to je přímá cesta do háje :zed:
najděti si solidní firmu, která vám vyřídí úvěr, splaťte kreditky a plaťte jeden úvěr bance, ale žádná podivná společnost, to je sebevražedná mise

Příspěvek upraven 08.11.13 v 14:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
8.11.13 14:50

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: finanční negramotnost lidí mě nepřestává fascinovat :think: :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.13 14:53

@Markyii No tak jako chápu, jak to myslíš. A i to pravděodobně je řešení, že dluh začne ubývat. I když bude s úrokem. Jenže si mylím, že většina lidí dojede v takovém případě na to, že kreditky zaplatí, ale OKAMŽITĚ je nezruší a za nějaký čas - potřebuju tisícovku na něco, vyberu z kreditky, pak je to další tisícovka, najednou je vybraná kreditka, plus ten „konsolidační“ úvěr. A to je - podle mně - ten největší problém. Pak se rozjíždí ten kolotoč. Ale pokud dodržíte disciplínu a hned kreditky zrušíte, tak by to mohlo vyjít. JO a ten úvěr opravdu jen a pouze na ty dluhy. Né si vzít třeba o dvacet tisíc navíc na blbosti.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.13 14:56

@Kelsey ono je asi dost lidí, kteří si tyhle pitomé dluhy táhnou z mládí. A až za nějaký čas pochopí, že taková kreditka je fakt blbost.

• Citovat
  • Upravit
28
8.11.13 15:00

Martinape : No přesně tak okamžitě vše splatit a kreditky už nechci vidět!! :zed: jinak bych to nebrala, právě chceme zkusit ten equabank tak uvidime… Jinak kreditky sme si musely vzít jinak bychom neměly kde bydlet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
8.11.13 15:03
@Nejhodnější píše: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: finanční negramotnost lidí mě nepřestává fascinovat :think: :think: :think:

Kdybys neměla kde bydlet a jiná možnost by ti nezbyla tak bys to tak taky udělala. negramotní určitě nejsme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel