Půlroční snažení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1293
3.9.04 21:15

Ahoj, Lucince už jsem zezačátku psala něco doufam povzbudivýho, ale ještě něco bych chtěla

• Míšo - můžu mít trochu nemístný dotaz? Psala jsi, že jste předělávali elektriku. Nám to tady dost blbne, jakmile si pustím televizi a zároveň pračku, tak mi vylítnou zásuvky. To je dost o nervy.
    Vysekávali jste ty dráty ze zdí? Já už jsem tady zabydlená a zjistila jsem to až pozdě (až když jsem si koupila pračku :o)) no a teď už čekam mimi.
    Mám z toho teda hrůzu, že by mi někdy měli rozsekat zdi - ach jo. Jak to probíhá? Většinou to každý dělá předtím, než se nastěhuje. Až na mě … no.
    Nevim jestli neni lepší se na to vykašlat.

Lucka : Když už jste vyzkoušeli na mimiho nemyslet: loneless (Andrea) tady psala, že jim zabralo zkoušet to v době ovulace. Ta prý přichází asi 14 dnů před očekávanou menstruací. Já to tedy sama nezkoušela (nerada se sama v sobě hrabu - no, ani od doktorky mi to neni moc příjemný), ale prý se to dá poznat pohmatem - před ovulací čípek změkne a děložní hrdlo se rozšíří.
Ale něco na tom fakt bude, četla jsem totiž, že té ovulace někdo využívá jako přirozené antikoncepce. No tak to určitě působí i opačně.

V každém případě koukám, kolik se tady seběhlo rad na výrobu miminek! :o) to je dobře. A že to potěší! :)
papa Luci přeji //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
3.9.04 21:37

Ahoj Pitrísku,
i tuto metodu jsem zkoušela a nadále zkouším. Je pravda, že dovolená trvala 14 dní a možná to nebyla zrovna ta pravá doba na otěhotnění. Opravdu zkoušíme s manželem snad všechny rady, které jsem na emimču našla. Dokonce jsem jednou na dovči vydržela přes 20 min. ležet s podloženým zadečkem a nožkami nahoře, ale bohužel MS ve středu přišla. Čím více o tom přemýšlím, tak si myslím, že jsem se na těhotenství hodně upnula a to bude ten blok, který asi brání cestě k miminku. No je hlavní, že alespoň v něčem dovolená pomohla, upravila se mi MS, byla tento měsíc jen 1× a přesně na den (to jsem už neměla dlouho). Doufám, že tomu tak bude i nadále.
No taky jsem se rozhodla, že začnu chodit na Tai Chi a v práci mě čeká postup k lepšímu (to je teď čerstvá záležitost, protože do neděle mám nemocenskou a už měsíc nejsem v práci), takže je to myslím dobrá cesta přijít na jiné myšlenky a pozdější radost ze 2 //.

PA Lucka

PS: holky moje zlatý moc Vám děkuji za Vaše rady a jsem ráda, že existuje tento server, kde si můžeme nevzájem poradit a podržet v nesnázích :D

Janinko: taky dík za radu, zkusím na netu zapátrat a získat nějaké info o testeru. Vitamínky pro mažela jsem ještěnezkoušela, takže mu je asi naordinuji a uvidíme.
Přeji tobě i manželovi hodně zdaru s mimísky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.9.04 12:05

Ahoj Lois, musím také reagovat na Tvoje čekání. To Tai-chi je výborný nápad. Doporučila bych třeba i břišní tanec, nebo prostě nějaké cvičení. Vůbec neuškodí, když rozhýbáš páteř, hlavně v oblasti kříže a beder. Odtud totiž vedou nervová zakončení právě do pánevní oblasti a když se to tam prokrví a procvičí, hned by to dělání dětí mělo jít líp. Jsem totiž fyzioterapeutka a provádím léčbu metodou Mojžíšové. Pokud tě doktorka vyšetří a všechno bude v pořádku, zkus tohle cvičení. Zatím bude ale bohatě stačit jakákoli forma pohybu. Nesmíš se po tom ale cítit moc rozlámaná. Takže aerobik nebo posilovna asi ne. Ale výborná je i joga, nebo cvičení na balonech, nebo overballech(to jsou ty malé míče). Pokud bys o té metodě chtěla vědět něco víc, v knihkupectvích je momentálně knížka „Metoda Ludmily Mojžíšové-Deset cviků, které změní váš život!“ A hlavně na to nemysli, i když se to lehce řekne. Já jsem na tom byla stejně, když jsem čekala prvního syna. Nebylo to hned, trvalo to 4. měsíce a taky jsem se na to soustředila, i když vím, že bych neměla.Když se člověk na miminko těší, těžko se nesoustředit že? Ale vydrž, určitě se zadaří, doktorku bych ale určitě změnila. Ahoj a držím pěsti. Markéta

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
6.9.04 09:23

Ahoj Pitrísku,

my jsme elektriku předělávali v celém bytě, dvě místnosti před nastěhováním a kuchyň a zbytek až po nastěhování. S přítelem jsme dělali všechno sami, takže můžu potvrdit, že je to děs. Záleží ale, jak je v tom bytě elektrika dělaná, pokud jsou dráty tahány husíma krkama, tak se nemusí tolik vysekávat a dají se protáhnout přímo, pouze u zásuvek to vysekáš, případně když chceš nějaké zástuvky navíc (což se vyplatí, protože spotřebičů je v dnešní době čím dál tím víc). Celkově se u toho hodně práší a je to jemňoučký prach, který se dostane opravdu všude. Myslím si, že než předělávat jenom část, je lepší opravdu udělat všechno zaráz při jednom nepořádku, je to ale náročnější i v tom, že se pak musí vymalovat, nevím, jaké máte podlahy, aby sis je neponičila, chce to tolerantní sousedy atd. Zkus se zeptat nějakého elektrikáře, jestli by nešla pračka napojit na samostatný jistič (nová norma už to tak vyžaduje, ale u stávající elektriky se to toleruje podle normy staré), případně alespoň na jiný okruh. Mě ve starém bytě dělala problém pračka s čímkoliv jiným kromě rádia a trouba totéž, proto jsem trvala na tom, že tu elektriku předěláme. Taky jsme to dělali když jsem byla těhu, naštěstí jsem o tom ale nevěděla, to bych měla strach, protože to byla celkem makačka, naštěstí mám moc šikovnýho miláčka.

Ještě mě napadlo, pokud máte panelák, tak tam to snad ani vysekat nejde, to se musí vzít nějakou rozbrušovačkou nebo něčím takovým, je to rychlejší, ale prachu snad ještě víc.

Víc mě nenapadá, kdybys měla ještě nějaký dotaz, tak se ptej, pokusím se ti odpovědět, ale pozor, trpím těhudebilitou.

Zdravím.
Míša.

• Citovat
  • Upravit
1293
6.9.04 13:30

Ahojda Miško!
Děkuju moc, to je úplně perfektní popis.
Ano, bohužel teda opravdu bydlíme v paneláku :roll: to mam teda štěstí. Navíc to je myslím nejstarší panelák v našem městě.
Ten nápad se samostatným obvodem se mi zamlouvá, asi teda fakt povolám elektrikáře, aby to nějak omrknul. Jinak mi to žádnýjiný spotřebič nedělá.

Ještě jednou díky za radu!
Pozdravuj medvíďátko! :)
 Peťula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.9.04 15:45

Ahojky Peťulí,

nezaručuju, že to půjde na samostatný okruh udělat, nejsem odborník, asi dost záleží, jak máte udělanou rozvodnou skříň, zda tam máte nějaký náhradní jistič a podobně. Zkusím se ještě večer poptat miláčka, on je takový Ferda mravenec - práce všeho druhu a tomuhle fakt rozumí. Snad to půjde nějak vyřešit.

Medvídě děkuje za pozdrav, odpovídá jedním ze svých prvních kopanečků.

Měj se hezky a užívej si bříško
Míša.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
6.9.04 16:30

Ahoj holčiny,
koukám, co se nás tu sešlo snažilek a těch různých receptů na mimi:-)) No já bych spíš potřebovala poradit než abych přidala nějakou radu, protože zatím jsem bohužel asi 4 měsíce neúspěšná snažilka:-((
Někdy v dubnu jsem skončila s braním HA a začali jsme s manželem čarovat mimi. První dva měsíce nic, ale přišla předpisově menstruace po 29 dnech. Poslední MS jsem očekávala 19.srpna a ono nic. Samozřejmě jsem si hned začala myslet, že už se to konečně povedlo a hrdě jsem se objednala k doktorce na krev. Myslela jsem si, že mám i klasické příznaky - píchalo mi v podbřišku, citlivé bradavky, zvýšená teplota. Testík doma však ukázal jen jednu čárku, ale říkala jsem si, že je ještě možná brzo. Jaké bylo rozčarování, když krevní testy byly negativní:-(( Dostala jsem injekci na vyvolání MS, už je to 9 dní a pořád nic. Začínám mít obavy, co se mnou je. Nemáte některá podobnou zkušenost? Potřebuju nějaké uklidnění:-)) Dík evitka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
6.9.04 16:33

ahoj, uz chvili tu koukam na vase zazitky a rady a rada bych se podelila o svoje pripadne i pozeptala. taky uz patrim 5 mes. mezi snazilky a taky to jaksi nemame zrovna nejjednodussi. uz mam za sebou 2mes folikulometrie, rozsahly testy z krve a brani duphaston. naposledy mi z testu vysel mirne zvyseny prolaktin a tak jsem dostala dostinex na snizeni. hned po prvni davce jsem asi 3den zacala spinit ne tak jako standardne ale s velmi nepatrnym mnozstvim krve a mirnym zapachem.doktorka mi sdelila, ze si mam udelat test, ale ze se to muze stat jelikoz se mi ted meni horm. hladiny a ze kdyby se to zhorsovalo mam prijit. nezhorsuje, test negativni a jine problemy nemam. mate nekdo obdobnou zkusenost? pomohl vam dostinex a duphaston vyresit tehotenstvi. me zatim vzdy zklamal jen ultrazvuk pak mi nerostly folikuly, respektive doposud mi je kontrolovala jen do 13 dne a dal nic kdyz n erostly, ale myslim, ze mohou rust az do dyl kdyz je ovulace pozdeji, nevite? ostatni vysledky z krve a hormony mam ok, tak jsem z toho jelen…diky

• Citovat
  • Upravit
89
7.9.04 12:57

Zkuste Eregmu Power, kdy pomáhá? Přírodní prostředek pro výraznou podporu sexuálních funkcí. Působí proti impotenci, frigiditě a neplodnosti. Při neplodnosti - zvyšuje pohyblivost a počet spermií a schopnost otěhotnění u žen.
více na :lol: http://www.eregma.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.9.04 14:10

Ahoj děvčata,
já bych chtěla přidat taky jeden typ. Nevím, jestli to bylo tím, ale já jsem otěhotněla hned napotřetí a na to že mi je 34 si myslím, že to byla kosmická rychlost. Koupila jsem si totiž v lékárně SARAPIS, tablety s včelí mateří kašičkou. Jsou spíš propagovány v souvislosti s přechodem, ale píšou o nich, že v některých případech pomáhají při neplodnosti a že dost žen, které nemohly otěhotnět se už radujou z mimča. Tak nevim, brala jsem je měsíc a hned po tom jsem byla jak se říká „v tom“.

Tak ahoj a přeji hodně štěstí
Dáda :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
7.9.04 14:21

Ahoj evitko,

mě se stalo, že jsem testy měla negativní, taky jsem dostala injekci na vyvolání MS, ale dostavilo se po 10 dnech jen slabé špinění, dokonce mě i pobolívalo břicho, ale nakonec se to uklidnilo a ukázalo se, že jsem opravdu těhotná. Injekce tomu naštěstí neublížila.

Držím palce !

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
10.9.04 09:36

ultrazvuk v 5 dni menstruace

Nemáte někdo zkušenost s UZ 5 dni menstruace co lékař zjístí.Děkuji za odpověd Katka

• Citovat
  • Upravit
2857
10.9.04 10:35

Ahoj Katko

Z utz 5 dní od zmeškané MS nezjistí nic.o(
Já měla podezření na mimoděložní a strašné bolesti a byla jsem na UTZ
3 den po MS - nebylo vidět nic, 5 den po MS - taky nic a pak 9 den od zmeškané MS bylo vidět plodové vejce se žloutkovým váčkem v děloze.

Ten 3 den mi brali krev na HCG - hodnota kolem 50 což je hodně hodně nízké a ten 5 den to byl už víc než dvojnásobek - tj. svědčilo spíše pro normální těhu - (kdyby se ta hodnota ani nezdvojnásobila, bylo by to prý špatné a svědčilo by to o mimodělož)

Takže pokud nemáš nějaké problémy a jen se chceš ujistit o tom zda jsi těhu, jdi zatím jen na krev a na UTZ o pár dní později.

Markéta 15+1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
10.9.04 13:59

Prstíčková metoda...

Ahoj holky,

sice na tuhle doskuzi nepatřím (jsem v 6tt a povedlo se nám to hned na podruhé), ale nedá mi to, abych vám nenapsala, co jsem našla. Jednou jsem si procházela web a zajímala se o problematiku jak otěhotnět. Na www.rodina.cz jsem našla článek s tzv. prstíčkovou metodou. Najdete ho na následujícícm odkazu. Snad vám k něčemu bude, pokud jste ho nečetly a metodu nezkusily. Takže přeji všem hodně štěstí!!! :D

http://www.rodina.cz/…s/detail.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.9.04 08:40

Ahoj holky,
nedá mi to abych nenapsala. Já to dneska zase dostala :cry: ! Takže opět nic. Chce se mi bulet. Snažíme se už půl roku. Jak to zklamání každý měsíc snášíte vy ostatní? Lucka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex