Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holčiny,
tak jsem si ve čtvrtek udělala test, protože MS stále nepřicházela a to bylo radosti, když se objevily 2//
No a včera jsem už toho našeho mimíska viděla na ultrazvuku i jak mu ťukalo srdíčko. Dnes jsem 6+1tt a mimísek je 3,5 mm veliký
No dnes začla jemně špinit tak mi doktorka předepsala Utrogestan a musím hajat. Ale nevadí mi to, jsem stejně na nemocenské a co bych neudělala pro zdravý vývoj miminka ![]()
Takže snažilky moje tady Vám všem posílám těhulkovský prskanec: PPPPPPRRRRRRRSSSSSSSK PPPPPPRRRRRRRSSSSSSSK
Teď ještě aby mi dopadly dobře výsledky krve, kvůli těm uzlinám a pak už mi nebude nic scházet ![]()
PA Lucka
PS: asi mi pomohlo to, že mi DR řekla, že kvůli cystě budu mít problémy s otěhotněním, tak jsem to vypustila z hlavy a ono to zabralo.
Přeji Vám brzké těhulkovství PAPA
Ahoj Lois,
tak tomu rikam diskuse s „happy-endem“. Diky za prskanec (taky ho potrebuju) a preju hodne zdravi a pohody.
Ahoj Lois,
moc Ti blahopřeji, opatruj se!!!!!!!
My zatím pořád nic. Už jsem si myslela, že jsem těhotná (po dobrání Duphastonu - ve čtvrtek) jsem to vždycky o víkendu dostala a teď nic. No a dneska ráno to přišlo. Naštěstí jsem byla v práci, jinak bych bulela jako želva, takhle jsem to musela překousnout. Holky, já už to nějak přestávám zvládat. Co mám dělat?
Pá Lucka
Blahozelam Lois a prajem pevne zdravie.
Luccka, neboj, vsetko raz bude. My sa tiez snazime uz pol roka a stale nic. Vlastne, chcela by som sa spytat na nasledovne:
Pred 9.dnami som bola u lekara s podozrenim na tehotenstvo. Meskala mi MS, inak som nemala a nemam ziadne ine priznaky. Skor ako ma palpacne vysetril, odhadol 7tt, no po vysetreni skonstatoval, ze to nevyzera na tehotenstvo a dal mi vyvolavacku. Povedal, ze do 10 dni by mi mala MS prist. No a dnes je 9.den a MS stale nikde. Myslite si, ze sa mohol mylit a ja som naozaj tehotna?
Stalo sa vam uz niektorej, ze po jednej vyvolavacke ste dostali este jednu?
Vdaka za postrehy, kazda rada ma upokoji. Nikdy mi mS takto nemeskala.
pa a vsetkym prajem skore //
Ahoj slnečnica! Po vyvolávačce by MS měla přijít nejdéle do 14 dní. U mě do 14 dnů nedorazila, tak mi to vrtalo hlavou a udělala jsem si test a byl pozitivní! Takže být tebou, tak bych počkala až to bude aspoň 12 dní po vyvolávačce a udělala testík a třeba tam najdeš //
Když né, tak bych určitě zašla za doktorkou na vyšetření. Moc ti držím palce!
Evitka 10tt
no pravdu povediac, skor ako som zasla za lekarom, som si robila 2×testy a boli neg. Takze neviem, neviem. Uz som sa pytala aj ineho gynekologa, ktory mi odporucil, ak mi nepride MS ist na ultrazvuk, vraj sa skore tehotenstvo neda niekedy zistit palpacne.