Půlroční v noci nespí

4256
5.2.14 09:46

Pulrocni v noci nespi

Ahoj maminky, od 8t jsem na Um, kojila jsem jak v noci tak prez den co 1,5h a mala nepribirala. Od 2mes. Prospí celou noc. Poslední 4dny se budi ve 2,3,4,5 a to uz sni musis vztat. Kdyz ji uspim tam je za chvilku vzhuru :zed:. Dneska pro zmenu od 3do 6ti nespala. Mliko jsem ji nabizela a nechtela. Bud si hraje nebo povidá, pretočí se na bříško, proste dela vse mozne. Snazila jsem se ji nechat byt ale nic… Po 2h neusla. Jsem ko. Mate nejakou radu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11700
5.2.14 09:48

Jak ti spí přes den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35780

Prezit :P muzou to byt zuby, nase kdyz ji lezl tak nespala do rana do ctyr a to jinak.spi celou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256

2× 2hodky, prez den je to ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
5.2.14 09:49

Dasne nateklé nemá :think:. Ja jsem uplne hotová. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
5.2.14 09:50

Když mi tohle dělal, snažila jsem se ho co nejvíc ignorovat- dávala jsem dudlík- čaj (pokud ti prospala celou noc, mlíko bych moc nedávala, jen v extrémním případě, aby se nenaučila zase vstávat na mlíko). Hold jsme třeba 2-3 hodiny nasazovali dudlík a byla jsem hotová, ale většinou se to do tří/čtyř dnů spravilo. Nerozsvěcet, nemluvit, max pošeptat, pohladit, chvilku pochovat. Prostě je noc a má se spát. Je jasné, že to nejde vždy, ale snaž se to dodržet. Páč ty dětičky se rychle naučí co můžou a blbě se udnaučují :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
5.2.14 09:52

@Nainuva ja ji právě dnes ignorovala. Dala jsem ji dudlík. Vyndala si ho a hrala si snim, a stejnak neusla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
5.2.14 09:56
@novakova.t píše:
2× 2hodky, prez den je to ok

Napadlo mě, jestli není třeba přespaná přes den, ale to asi ne… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
5.2.14 09:57

Ani nerosvitim. Caj moc nechce. Kde jsou ty časy co spala od 8mi do 11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3406
@novakova.t píše:
@Nainuva ja ji právě dnes ignorovala. Dala jsem ji dudlík. Vyndala si ho a hrala si snim, a stejnak neusla :zed:

tak pokud ti v postýlce nebrečela tak bych jí nechala bejt :nevim: to už je fakt moc, jestli se ti budí takhle po hodině :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223

@novakova.t a jak dlouho to už trvá? Ještě ožná zkusit dát později. Nebo ohlídat, aby ten druhý denní spánek měla dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
5.2.14 09:58
@novakova.t píše:
Ahoj maminky, od 8t jsem na Um, kojila jsem jak v noci tak prez den co 1,5h a mala nepribirala. Od 2mes. Prospí celou noc. Poslední 4dny se budi ve 2,3,4,5 a to uz sni musis vztat. Kdyz ji uspim tam je za chvilku vzhuru :zed:. Dneska pro zmenu od 3do 6ti nespala. Mliko jsem ji nabizela a nechtela. Bud si hraje nebo povidá, pretočí se na bříško, proste dela vse mozne. Snazila jsem se ji nechat byt ale nic… Po 2h neusla. Jsem ko. Mate nejakou radu?

Můžou to být zoubky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
5.2.14 09:58

@anairda právě že neni, ja uz premyslim nad vsim moznym. Jedine me napadaji ty zuby jinak fakt nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
5.2.14 10:00

Ja bych ji nechala byt, ale ona jakmile se pretoci na brisko tak zacne rvat a musim ji otočit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3406
5.2.14 10:02
@novakova.t píše:
Ja bych ji nechala byt, ale ona jakmile se pretoci na brisko tak zacne rvat a musim ji otočit.

tak otočit a nechat být :nevim: těžko říct budeš to muset asi nějak vydržet snad se to časem zpraví..uvidíš třeba to jsou ty zuby..nezkoušela si jí dát třeba takový to chladicí kousátko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí