Punčocháče dva dny za sebou do školky? :-)

Anonymní
7.11.16 14:27

Punčocháče dva dny za sebou do školky? :-)

Prosím o anonym, stydím se za svůj hloupý dotaz :oops: :)
Dneska byla dcerka po pár týdnech nemoci opět ve školce a poprvé měla ve školce punčocháče (když byla naposled ve školce, bylo ještě celkem teplo)..domů chodí po obědě, takže je na sobě měla půl dne..no a moje otázka zní - budeme za prasátka, když jí dám ty samé i zítra? :mrgreen: dostala teď o víkendu nové a hrozně se jí líbí :) jen dodám, že jsme čistotní, a ponožky i spodní prádlo samozřejmě měníme každý den :) normálně by šupajdily do prádla..ale už se mě ptala, jestli je bude mít i zítra :) a já si tedy říkám, zda jí je dát či ne :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27694
7.11.16 14:29

Tak je přeper a oni do rána uschnou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35799
7.11.16 14:31

Když jsou čisté, proč ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
7.11.16 14:32

Já jsem asi prase, ale děti nosí legíny (mají je místo punčocháčů) i 3 dny. To samé tričko. Mikinu a svrchní kalhoty týden. Pokut to samozřejmě není špinavé. Nemůžu si dovolit pořád prát, nemám kde sušit a shnily by jsme tady. A další věc je ekologie, na co mám plýtvat vodou a pouštět chemii do odpadu, když to není nutné? Takže za mě naprosto v pohodě ;) Ale 100% ti někdo jiný napíše, že by to nedal. Kalhotky a ponožky měním přirozeně každý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080

Přesně tak, přeper je a nemusíš mít blbý pocit. Já jsem zase ujetá, že dávám nejlépe všechno čisté každý den. Muž se vždycky zlobí, že pak pořád peru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38999

Ja davam puncochace max. na dva dny a pak menim/peru, synovi se hodne poti nohy. Jinak jsem zacala kupovat puncochace bez slapek, ty pak nosi klidne dyl, menime kazdy den jenom ponozky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
7.11.16 14:33

Já bych ji je dala, pokud si je neuspinala za ten pul den ;) A nebo je přeper a do rána určite uschnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4966
7.11.16 14:35

Pokud by nebyly zpocene, špinavé nebo počůrané, dala bych znovu. Ale synovi se opravdu hodně potí nohy, takže spíš měním častěji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
7.11.16 14:36

Synovi měním punčocháče co dva dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5140
7.11.16 14:37

Proc ne, rifle/leginy apod. taky urcite neperes po jednom pouziti, neni to prece spodni pradlo. Pokud jsou ciste a mela je jen pul dne klidne bych ji je dala znovu. Normalne teda taky puncochy dam do pradla po jednom dni ale v tomto pripade bych klidne udelala vyjimku a za prasatko se (tebe) nepovazovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
7.11.16 14:37

Tak ono lidi jsou ruzni. U nekoho za prasatka budete, u nekoho ne. Ja bych ale klidne dala znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101748
7.11.16 14:38
@Aries6 píše:
Kalhotky a ponožky měním přirozeně každý den.

Nojo, ale to je právě ono, že ty punčocháče jsou vlastně i ponožky… takže legíny teoreticky klidně dám několikrát za sebou, prakticky mám dítko prasátko, tak se to povede tak jednou týdně, jinak jsou pokydané obědem a to si ona na sebe nevezme. Ale dost se ji potí nohy, tak punčocháče musím prát po jednom dnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
7.11.16 14:38
@Aries6
Kalhotky a ponožky měním přirozeně každý den.

No jo, jenze puncochace jsou vlastne ponozky.

Jinak pokud by nebyly spinavy, tak bych je klidne druhy den dala, vzdyt si toho ani nikdo nevsimne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
7.11.16 14:40

Proste zaperes jen tapky dole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
7.11.16 14:42

Sice se mi ještě nestalo, že by klukům punčocháče vydržely celý den, ale klidně bych dala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková