Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Já jsem asi prase, ale děti nosí legíny (mají je místo punčocháčů) i 3 dny. To samé tričko. Mikinu a svrchní kalhoty týden. Pokut to samozřejmě není špinavé. Nemůžu si dovolit pořád prát, nemám kde sušit a shnily by jsme tady. A další věc je ekologie, na co mám plýtvat vodou a pouštět chemii do odpadu, když to není nutné? Takže za mě naprosto v pohodě
Ale 100% ti někdo jiný napíše, že by to nedal. Kalhotky a ponožky měním přirozeně každý den.
Přesně tak, přeper je a nemusíš mít blbý pocit. Já jsem zase ujetá, že dávám nejlépe všechno čisté každý den. Muž se vždycky zlobí, že pak pořád peru.
Ja davam puncochace max. na dva dny a pak menim/peru, synovi se hodne poti nohy. Jinak jsem zacala kupovat puncochace bez slapek, ty pak nosi klidne dyl, menime kazdy den jenom ponozky.
Já bych ji je dala, pokud si je neuspinala za ten pul den
A nebo je přeper a do rána určite uschnou.
Pokud by nebyly zpocene, špinavé nebo počůrané, dala bych znovu. Ale synovi se opravdu hodně potí nohy, takže spíš měním častěji.
Proc ne, rifle/leginy apod. taky urcite neperes po jednom pouziti, neni to prece spodni pradlo. Pokud jsou ciste a mela je jen pul dne klidne bych ji je dala znovu. Normalne teda taky puncochy dam do pradla po jednom dni ale v tomto pripade bych klidne udelala vyjimku a za prasatko se (tebe) nepovazovala.
Tak ono lidi jsou ruzni. U nekoho za prasatka budete, u nekoho ne. Ja bych ale klidne dala znovu.
@Aries6 píše:
Kalhotky a ponožky měním přirozeně každý den.
Nojo, ale to je právě ono, že ty punčocháče jsou vlastně i ponožky… takže legíny teoreticky klidně dám několikrát za sebou, prakticky mám dítko prasátko, tak se to povede tak jednou týdně, jinak jsou pokydané obědem a to si ona na sebe nevezme. Ale dost se ji potí nohy, tak punčocháče musím prát po jednom dnu.
@Aries6
Kalhotky a ponožky měním přirozeně každý den.
No jo, jenze puncochace jsou vlastne ponozky.
Jinak pokud by nebyly spinavy, tak bych je klidne druhy den dala, vzdyt si toho ani nikdo nevsimne
Sice se mi ještě nestalo, že by klukům punčocháče vydržely celý den, ale klidně bych dala ![]()
Prosím o anonym, stydím se za svůj hloupý dotaz

dostala teď o víkendu nové a hrozně se jí líbí
jen dodám, že jsme čistotní, a ponožky i spodní prádlo samozřejmě měníme každý den
normálně by šupajdily do prádla..ale už se mě ptala, jestli je bude mít i zítra
a já si tedy říkám, zda jí je dát či ne 
Dneska byla dcerka po pár týdnech nemoci opět ve školce a poprvé měla ve školce punčocháče (když byla naposled ve školce, bylo ještě celkem teplo)..domů chodí po obědě, takže je na sobě měla půl dne..no a moje otázka zní - budeme za prasátka, když jí dám ty samé i zítra?