Punčošky od kterého výrobce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Run
20807
29.10.12 15:51

Já koupila termo/froté v Lidlu, tuhle mezi velikost tam nemaj, malá jí taky nosí, ale stačej jí ty 74/80 ale i tak už budou asi pryč..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
7.11.12 12:44

Já mám nejvíce osvědčené od Rewonu, nevytahají se, nedělají se žmolky, fakt vydržejí nejdéle. Aspoň nám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
27.9.13 11:07

Nemáte někdo zkušenost velikost punčošek od Topolina? Jak sedí velikostně? Mají 98/104 a je to spíš 98 nebo 104. U Tchiba je to vždy spíš to větší číslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
27.9.13 11:16

@Wikky punčošky popravdě nevím…ale topolino ma obecne ty velikosti nejaky mensi, takže bych brala tu první. :nevim:

tchibo jsem ted kupovala a to je dlouhý tak noc, to bude mít tak prespříští rok :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.9.13 11:29

Já mám z C&A a jsou skvělý, mají mnoho velikostí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
27.9.13 11:33

@suik No právě, u tchiba bych u punčošek potřebovala půlky vel. a to nedělají. Na 2 letech nám jsou 98/104 strašně dlouhé. Koupila jsem ale loni legíny, mají je i nyní a ty jsou super, jsou termo a nahradí punčošky, nelezou dolů, max. spokojenost a dají se u kotníčků ohrnout, když jsou dlouhé. Je to super i kvůli botám, protože jsme nosili termoponožky do Superfitek a proto punčošky bez ťapek udělaly službu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
27.9.13 12:07
@Anonymni píše:
Ahoj,napíšu ti moje zkušenosti:
Wola-ty jsou pro mě nej,ty kupujeme,necuckatí se,drží tvar
Rewon-ty jsem kupovala,ale vytahovaly se v pase a padaly.Taky jsem musela kupovat o číslo větší než jsme potřebovaly.když jsem koupila velikost kterou běžně kupujeme,byly malé.Jinak jsou super,,taky necuckatí a jsou příjemný na tělo
Boma,Wolf-taky dobrý,ale my nemáme rádi ten vysoký pas(punčochy až po prsa),takže je máme,jen když je koupí babičky jako dárek
Loanu měla dcera když byla hodně malá,ale už si nepamatuju jaký byly,měla je jen chvíli,to ještě ani enchodila a nejsou na punčochy takové požadavky
S ostatními výrobci nemam zkušenost
Ahoj Dáša

TAKY KUPUJI WOLA OD NAROZENÍ :palec: dneska je mu 15 měsíců a nedám na ně dopustit. Nežmolkují, jsou příjemné na omak, drží barvy i odolávají řádění malého / lezení po 4 :lol: /, hezké barevné kombinace a teď když chodíme, objednáme protiskluzové - za mě a malého :palec: :palec: :palec: :* :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
27.9.13 12:41

@Wikky ja si leginky šiju, teď budu mít taky nějaké termo, ale někdy to chce tu tapku, mam zas naopak problém s ponožkama :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat