Jste taky puntičkářky? ;-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4132
3.2.10 11:27

Tak snad to zvládnu, dneska musím říct, že zatím jenom peru a myje mi myčka na hadr jsem ještě nesáhla a ani nehodlám. Mimís spinká tak jí dopisuju její deníček a pak vyrazíme ven… Tak uvidíme, kdy mě to uklízení zase přepadne. Ale chci se toho vážně zbavit, pže za A je to na palici a za B chci si mimíse užívat, né běhat od něj k úklidu.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
3.2.10 22:45

Tak ja jsem puntickar na veci typu: Drobek na stole, obraz nakrivo, kniha nakrivo, ovladace ve spatnem supliku, spatne slozena deka, ubrousek na jine strane stolu a podobne :oops: :oops:
Driv to bylo horsi, to jsem to cilene kontrolovala :wink: ted uz to tak jako rovnam, kdyz mi na to naahodou padne zrak…

Po narozeni malyho jsem zacala trosicku polevovat, ale stejne ty hracky kazdej vecer uklidim a srovnam, obcas to uklizim prubezne :oops:

Ale treba lesteni, vysavani a vytirani me fakt nebavi, nemam na to cas, takze to delam 1× tydne, vic ne 8-) Prirucni vysavac ale pouzivam casto, to jo 8-)

Nasi a manzel ze me meli a maji porad srandu, kdyz sedim treba u TV a rovnam do zakrytu casopisy a ovladace (nasi jich maji asi 6 a vadi mi, kdyz jsou ruzne po stolku, lepsi jsou vedle sebe :mrgreen: ). Ale treba vsechny dokumenty a tak mame s manzelem v sanonech srovnany oba, v tomhle jsme stejny :-P

Zajimalo by me, kde jsem k tomu prisla, mamka takova vubec neni a babicka byla trochu bordelar :oops: Mozna po prababi, ta rovnala potah na gauci vzdy, kdyz jsem z nej vstala :mrgreen: a za 5 minut si zase sedla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
10.6.10 10:01

Ahoj holky tak co to tady tak čtu tak na tom ještě nejsem tak špatně. :mrgreen:

Ale co se mě týče, tak každý ráno si vysaju v předsíni a kuchyni, vytřu, pak vypouštím malého, potom nádobí a pak co je potřeba. Nejvíc mě naštve když vysaju a vytřu v předsíni, přijde kocour dojde si na záchod a můžu vysávat znova, naštěstí alespoň nevyhází to blé, jen to prostě zahrabe do písku, ale ten je pak všude. :( To jsem teda pak šílená, ale trestat ho nemá smysl to by to pak dělal jinde. :( Takže to pak vypadá, že vysávám tři krát denně.
Co se týče šanonů a takových věcí tak ty musí být prostě srovnané, ale co mě teda fakt vůbec nebaví je utírání prachu. Manžel to bere v pohodě, ale co mu vadí, když mu říkám, že tohle se válí tady a má to být tam a že nádobí nemá dávat do dřezu a stejně to pořád dělá. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
10.5.13 21:33

Já jsem hrozná :D Nevím, jestli by bylo normální psát moje úchylky, potom si o mě budete myslet, že jsem debil :-D :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
10.5.13 21:48

@Denpry Ahoj, nestyď se a jen je napiš:-) Uvidíš, že se v tom taky někdo pozná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
10.5.13 21:50

Jsem taky taková, je to něco jako nemoc… :( Ale docela mi to vadí, protože si někdy připadám jako otrok vlastního bytu. :roll: A taky s tím mnohdy obtěžuju partnera…Čekáme mimi, tak doufám, že mě to přejde… Stejné to mám i s mým autem, nesnesu, když je špinavé apod. A všímám si nepořádku i u druhých lidí, vidím každé smítko, skvrnku apod., nejraději bych to uklidila sama. :D Asi jsem trošku blázen…A to už vůbec nemluvím o tom, jaká jsem puntičkářka, co se týče vzhledu…neoholený partner, skvrna na oblečení…Neumím to ani vše popsat… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
10.5.13 22:01

Uklízecí maniačky a taky vám vadí, například, když přijde návštěva, co před chvílí dorazila autobusem, metrem, tam kde co vyseděla, u vás dosedne na gauč, křeslo a vy tam pak večer sedíte v pyžamu, děti se válí…když to domýšlím do podrobností, tak se mi ježí chlupy :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
10.5.13 22:02

@kamkakamka, dítě Tě vyškolí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
10.5.13 22:03

Tak já puntičkářka nejsem, naštěstí. Dokonce jsem s příchodem druhého dítěte přestala určitý bordýlek vnímat :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
10.5.13 22:07

@Kaczenka mě toto paradoxně chytlo po třetím porodu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
10.5.13 22:08
@anickadomnik píše:
@Kaczenka mě toto paradoxně chytlo po třetím porodu :lol:

Tak to já mám takové tušení, že mě to nechytne nikdy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
10.5.13 22:11

@Kaczenka ty jo já byla vždycky lehčí bordelář a teď od rána do večera jen chodím a soustavně něco utírám, uklízím apod. dnes jsem zrovna trošku nadzvedla manžela když dostal kvůli tomu že dal blbě sáček do koše, až mi ho potom bylo líto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
10.5.13 22:13

No, já taky věřím, že mě to s miminkem přejde!!!Můj přítel je z Kuby a on i jeho kamarádi jen kroutí hlavou, jak se tady vším zbytečně zabýváme a zapomínáme žít. Když přijdou třeba na večeři a já pořád vše uklízím, tak se mi smějí, že si mám v klidu sednout a relaxovat s nimi, že nádobí není na prvním místě. A je to svým způsobem pravda. :D Takže se bavím a oni mi pak později se vším pomůžou. :lol: A to mám malý byt! Nedokážu si představit, kdybych měla velký dům, to bych asi nic jiného nedělala, než uklízela. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
10.5.13 22:24

@kamkakamka, ve velkém domě se menší nepořádek ztratí. V malém bytě je všechno vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
10.5.13 22:47

Dobře, zítra moje úchylky napíšu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová