Pupečníková krev - Česká Lípa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
927
3.8.13 09:38

pupečníková krev-Česká Lípa

Ahoj, nechala jste si některá odebrat pupečníkovou krev pro účely darování? Je celkem jedno, jestli to bylo v Lípě nebo někde jinde, spíš by mě zajímalo, jak to probíhalo a jestli některá máte zkušenosti právě s Lípou. Co od toho čekat? :nevim: Nechci ji pro mimi, ráda bych pomohla jiným :srdce: a darovala ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65298
3.8.13 09:53

@barbarossa darovala jsem v Lípě----ale byl to rok 2009…
Nic jsem nemusela, jen to nahlásila, že bych to chtěla udělat…
a pak asi po 4-6ti měsících po porodu jsem musela na odběry krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
3.8.13 10:13
@Petra Z píše:
@barbarossa darovala jsem v Lípě----ale byl to rok 2009…
Nic jsem nemusela, jen to nahlásila, že bych to chtěla udělat…
a pak asi po 4-6ti měsících po porodu jsem musela na odběry krve.

Taky tak, akorát já jí dávála v roce 2005. Když jsem rodila za dva roky, tak porod vyšel na neděli a to prej neodebírali, tak jsem měla smůlu.
Samotnej odběr nic není, ani jsem to necítila.
Jo a rodila jsem taky v Lípě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
3.8.13 10:35

Děkuju za reakce, trochu jsem se bála, jestli to není bolestivé nebo nebezpečné pro mě nebo pro mimi. :oops: Jen doufám, že nebudu taky rodit o víkendu, i když termín mi na víkend vychází. :zed: Alespoň něčím bych chtěla pomoct jiným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
3.8.13 10:45

Ahoj, já nedarovala, mám uschované, ale bylo to 2011 v Brně, byla jsem trochu za exota, evidentně to moc nedělali a to je velká porodnice, samotný odběr o tom vůbec nevíš, pokud to sestřičky nekomentují :) nebezpečné to určitě není, ale asi nejsem v této problematice úplně informovaná, neboť jsem někde četla názor, že tento zbytek „živin“ má prostě dostat mimi, tím že se to nechá dotepat a né to odčerpat. No, opravdu nevím, chci si to načíst až budu mít čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65298
3.8.13 10:45

Není to bolestivé ani jsem o tom nevěděla. A tu krev mi pak i brala dětská když jsem šla s malým k dr tak jsem nemusela ke své.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
3.8.13 11:09
@Petra Z píše:
Není to bolestivé ani jsem o tom nevěděla. A tu krev mi pak i brala dětská když jsem šla s malým k dr tak jsem nemusela ke své.

No, mně taky poslali papíry z nemocnice a v nich bylo napsáno, že až půjdu s dítětem na půlroční prohlídku, tak mi dětská dr. odebere krev, ale bohužel já byla na tý prohlídce pár dní předtím než to přišlo, takže jsem nakonec musela k mojí doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65298
3.8.13 12:03

@PetraJ no škoda…
ale je fajn, že to udělá dětská a jde to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková