Pupínky okolo rtů

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1254
4.3.12 12:49

Pupínky okolo rtů

Ahoj :pankac:

Mám dotaz, naše škvrně hrozně slintá, ublinkává a pak z toho má červené pupínky okolo rtů a na bradě - viz fotka (mívá to ještě víc, ale je to tu trochu vidět jak to vypadá). Myslím že z ničeho jiného to není, třeba když jsme dlouho venku a spí, neslintá a neublinkává, tak tam nic nemá. Ale když je vzhůru, tak pořád a vypadá to fakt ošklivě.

Nemáte nějakou radu, aby se mu to nedělalo, nebo jak tomu zamezit? :think: Nebo nějaká mastička či tak?

Díky za radu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zichisek
4.3.12 13:08

Dcera má to samé, převážně z dudlíku nebo venku když si moc olizuje pusu.Jako prevenci jsem nic neobjevila, ale nám na to zabírá klasický obyčejný Jelení lůj nebo Pomáda.Teď už to strašně dlouho neměla, mažu to docela často i předem než ten dudlík dostane nebo když hoděn slintá a musím zaklepat, že se nám to objevuje minimálně.
Taky nám na to zabírala mastička z Oriflame z včelím voskem(takové malé růžové vajíčko)

• Citovat
  • Upravit
1864
4.3.12 13:12

moji malé a to má jen měsíc a týden se to ted začalo dělat taky:-) ale nevím jestli ji to můžu potřít jelením lujem když je tak malá :-( a je blinkací a dudlík má taky porád tak to má určo z toho… asi mám jít k dr at mi na to něco dá…že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
4.3.12 13:25
Lulinecka002 píše:
moji malé a to má jen měsíc a týden se to ted začalo dělat taky:-) ale nevím jestli ji to můžu potřít jelením lujem když je tak malá :-( a je blinkací a dudlík má taky porád tak to má určo z toho… asi mám jít k dr at mi na to něco dá…že?

Jak to měla malá jako pidi mimčo :) tak jsem jí to potírala odvarem z heřmánku (stačí heřmánkový čaj) aby se to vysušilo a potom jsem to mazala tím včelím voskem nebo krémem co měla na obličejík a nám to pomáhalo.Když jsem nedávala heřmánek, tak jí to jakoby mokvalo, jak měla ten dudlík pořád.Tak jsem ho pak zavedla jen na spaní a byl klid.

• Citovat
  • Upravit
1864
4.3.12 14:05

děkuji za radu…vyzkouším ten čajik :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
4.3.12 14:09

ale ted jsem zpozorovala že má malá i bílé pupínky na tvářích a u ušiček a na oušku…nevíš co by mohlo být zas tohle? :-D ono je to pořád něco u těch miminek..občas je to bílé a občas červené ty pupínky…a trošku vystouplé jak kdyby krupička…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17595
4.3.12 14:28

Dr. mi poradila mazat Holtovou mastí a zabralo to. Akorát pěkně smrdí, mazala jsem vždy v noci, když byla malá bez dudlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sype
4.3.12 14:59

Vyborna masticka je Bioderma - ABC Derm Peri-oral. Je to primo na vyrazky a pupinky od slineni atd. okolo pusinky.

• Citovat
  • Upravit
1254
4.3.12 16:22
Sype píše:
Vyborna masticka je Bioderma - ABC Derm Peri-oral. Je to primo na vyrazky a pupinky od slineni atd. okolo pusinky.

Super, že je přímo něco na to :palec: Hned po neděli koupím :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sype
4.3.12 16:47

Dcerce moc pomaha, snad budete taky spokojeni… ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure