Pupínky (puchýřky) na spodních víčkách

Terulinka1998
16.5.20 21:27

Pupinky (puchyrky) na spodnich vickach

Ahoj holky, moc prosim o radu,
minuly týden se mi na pravém spodním výčku udělala malý puchyrek. V teto dobe jaem mela vysety herpes na genitaliich. Maly puchyrek zmizel, oko mam lehounce citlive a nekdy trosku slzi, bohuzel to sami se mi udelalo i na druhem oko?! K lekari se dostanu az v pondeli? Nebo je to na pohotovost? Nechci o zrak prijit? Muze jit i o jine dalsi vazne poraneni? Chlamidie a pod.? Mam velky strach. Oci nemam jinak cervene ani otekle. vetsi bolest nepocituji.
Nebo muze jit o nejaky bezny zanet oci? Dekuji moc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1245
16.5.20 21:46

A není to ječné zrno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
16.5.20 22:15

Nemůže to být milie? Pokud je to tedy bílé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terulinka1998
16.5.20 22:26

@me-ow bíle to je, ale mám to po týdnu i na druhém oku, Na prvním zmizelo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Terulinka1998
16.5.20 22:26

@martanek29 to asi ne, na jednom oku mi to zmizelo :roll: ted to mam na druhem, behem tydne :zed:

• Citovat
  • Upravit
787
1.3.21 14:41

Před 6m jsem pracovala v kovovýrobě -brousila hliník a u CNC. Bohužel jsem po měsíci začala mít problém s očima a tak jsem dala hned ze zdravotních důvodů výpověď ve zkušební době.
Ale!!! Je to půl roku a na očních víčkách mám puchýřky. Nesvědi to, ale je to hodně vidět. Mam to po celých horních víčkách až k obočí. Brala jsem ophtalmohydrokortizon, framykoin, léky na alergii, masti atd.nic nepomohlo a je to čím dál horší. Nikdy jsem kožní alergii neměla. Pálí mě pořád spodní víčka, ale nic tam nemám. Maluji se dermacolem, myslíte že by to mohlo být tím? Mám make up, pudr, tužku-vse Dermacol a koupila jsem si řasenku La Roche a.nic nepomáhá. Stíny vůbec dávat nemůžu
Nemáte s tím někdo zkušenosti???jsem už zoufalá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast