Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
No podle nadpisu jsem čekala zajímavější téma ![]()
Ale zřejmě jsi měla tupé holítko. Já bych to zkusila vydesinfikovat a namazat třeba bepanthenem.
Jezisi ja cekala dle nadpisu Pusinky na genitaliich kdo ví co…
![]()
Taky jsem čekala peprnější diskuzi
Ponaučení pro příště - na tyto partie jedině hodně kvalitní žiletky/strojek. Kup si něco na opruzeniny se zinkem, třeba Imazol nebo Sudocrem, maž, větrej pokud to jde a za pár dní máš klid.
Pardon za falešnou naděj na lepší téma 🫠 😂… oprava textu automatická někdy děla divy. Moc vám děkuji ženský, jsem z toho úplně na nervy. Cítím se úplně nechutna s tím. Děkuji!
Zašla bych s tím k doktorovi. Já si jednou oholila podpaží tupou žiletkou a udělalo se to samé - do těch ranek se dostal streptokok nebo nějakej jinej sajrajt.
Jen moje zkušenost - ničím se mi nepovedlo se oholit tak, abych neměla pupinky (ač nikdy ne to co popisuješ). Takže za mě už jen brazilská depilace nebo to jen beru holicim strojkem na 0, není to sice tak dokonale hladké, ale aspoň mám kůži v pořádku🙂
To se nedivím že to po ty koňský masti pálilo 😂 hele zkus koupit v lékárně bepanten plus ten hojí a desinfikuje…můžeš zkusit i dětský aviril olejicek -taky hojí a desinfikuje. nebo obklady řepíku…no a jak už bylo psáno levný žiletky na tyhle partie nepoužívat…případně na takovýhle zranění je fajn i infadolan…
No zkusím zajít pro nějakou tu mastičku a pokud nepomůže, tak pak doktor.
Vůbec se mi tam totiž s tím nechce protože se fak. Stydím. Každopádně vám všem moc děkuji 🙈
Já ty Action kupuju taky cca rok, na podpaží a tak, kupuju ty růžové, na obličej modré. Obojí je OK.
Jednak to může být tupá žiletka, nebo alergie na zvlhčující proužek, je napuštěný aloe vera, taky to může být reakce na použitý kov žiletky, nebo v neposlední řadě, použitý gel / pěna při holení.
Holky prosím, asi tyden zpět jsem se oholila dole, koupila jsem si obyc ziletky z actionu a po holení měla pupinky. Nějak jsem to neřešila občas mám ale začaly se mi rozlézat, tvoří se mi tam jakoby hnis a strupy… nevíte, co to muže byt? Jsem z toho zoufalá a k doktorovi se jít stydím, tak se prvně ptám tady jestli nemá někdo podobnou zkušenost. Pupinky jakoby páli a občas svědí. Včera jsem namazala konskou masti (neměla jsem doma nic jiného) a sice mi přijde, ze jsou méně rudé ale pálí víc než predtim.
Pohlavní nemoc to byt nemůže, už hodně dlouho s nikým nespim.