Pustili byste 13 letého syna samotného v noci taxíkem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1394
13.7.14 22:05

Manžela bych zabila asi:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
13.7.14 22:05
@Lomikára píše:
Já vám nevím, lidi, nepřeháníte to? Klukovi je 13 let! Ne pět. Pokud to otec takto „ošéfoval“, tak bych neměla problém. U takto velkého dítěte fakt ne. Zavolal taxi z dispečinku, nevzal ho z ulice, zainteresoval řidiče, podle mě ok. Jestli kluk měl mobil, měl si ještě ověřit jeho příjezd na místo určení. Koneckonců zvládli to, ne?

Taky mi to už delší dobou vrtá hlavou, třináctiletej kluk už mi jako úplný dítě nepřipadá… Když si vezmu, co jsme my dělali třeba ve dvanácti… :think: Neposlal ho samotnýho MHDčkem uprostřed noci, ale ošéfoval to podle mě teda víc, než dost… :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
13.7.14 22:06

NE!!! a manžela bych zabila!! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
13.7.14 22:06

Většinou teda patřím k těm úzkostlivým, ale tady teda nechápu… mám 14letého bratra a bez problému bych ho jet nechala… a vím, že ani naši by s tím problém neměli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
13.7.14 22:07

Šéfův syn letěl sám ve třinácti z Prahy do Madridu :)
Taxikář v tomhle případě své teoretické pedofilní sklony ovládne, protože dispečink ví, ke komu kluk do auta nastoupil a kdyby něco, tak je nejpodezřelejší osobou on. Plus má možná na autě GPS.
Kurnik, za dva roky bude syn smět legálně souložit a zatím nesmí jet sám objednaným taxíkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
13.7.14 22:07
@Lomikára píše:
Já vám nevím, lidi, nepřeháníte to? Klukovi je 13 let! Ne pět. Pokud to otec takto „ošéfoval“, tak bych neměla problém. U takto velkého dítěte fakt ne. Zavolal taxi z dispečinku, nevzal ho z ulice, zainteresoval řidiče, podle mě ok. Jestli kluk měl mobil, měl si ještě ověřit jeho příjezd na místo určení. Koneckonců zvládli to, ne?
:palec:
Já v těhle letech měla prvního kluka. Tahali jsme se různě po okrese.
Rok, dva a blbě se hlídá i kluk. Můj manžel přišel třeba o panictví ve 14 letech.
Ono už tohle moc nejsou děti. Vidím to na sestře. Nedávno byla malá 11 holčička, teď randí z klukem, vodí ho domů, jezdí za ním do vedlejší dediny.
Sem tam se domluvíme a odvezu ji tam autem. Ale většinou valí autobusem. Z letní noci se vrací sama o půlnoci. :nevim: :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
13.7.14 22:11

Mě máma poslala v 11 autobusem za sestrou do Německa a úplně v pohodě. Chápu, že je to možná pro některé maminky drsné, ale abyste pak nekoukaly, že máte doma nesamostatné děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
13.7.14 22:11

Mně tyhle diskuze vždy připomenou článek:

http://ona.idnes.cz/…d-/deti.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.14 22:12

Neumim si predstavit, ze by nasedl k nejakymu volovi ( a fakt tam muze sedet kdokoliv…), kterymu rupne v bedne a zaboci nekam na lesni cestu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977

Ve 13 letech už jsem dělala věcí. :mrgreen: Noční utkání z domu s kamarádkou, poprvé jsem se opila, ochutnala cigáro… :lol:
Asi záleží na povaze dítěte, ale spíš by mi to nevadilo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210

Ne, nelíbilo by se mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
13.7.14 22:14
@jananovakova2 píše:
Neumim si predstavit, ze by nasedl k nejakymu volovi ( a fakt tam muze sedet kdokoliv…), kterymu rupne v bedne a zaboci nekam na lesni cestu…

To ho ale pak vůbec nepouštíš samotného na ulici, že jo…? Protože na vola, kterému rupne v bedně, narazí klidně kdykoli kdekoli, to nemusí být dispečinkem vyslaný a tedy stoprocentně identifikovaný taxikář…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.14 22:14

Neresim jine dopravni prostredky, ale taxik, kde je proste najednou kluk sam v noci s cizim chlapem, v podstate v jeho moci. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
13.7.14 22:16

@jananovakova2 To ale může být i v autobuse a nebo i ve vlakovém kupé a nevíš, kdo si k němu přisedne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
13.7.14 22:17

Neskákala bych radostí, ale nejspíš bych ani nevím nevyšilovala. Taxík přes dispečink mi nepřijde nějak nebezpečný. Ani jsem neslyšela, že by někoho taxikář zavolaný přes dispečink někomu něco udělal. To spíš jsou napadení taxikáři svými zákazníky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix