Pustit syna s babičkou?

6794
21.12.16 19:23

Pustit syna s babickou?

Ahoj kocky,

chci vas poprosit o vas nazor a pohled na vec.

Mam casove narocnou praci, pomaha mi moje mamka a sestra. Sestra pracovne odleta do ciziny, bere s sebou sveho syna a mamcu jakozto „chuvu“.
Ted moje mamka prisla s tim, ze s sebou vezmou i meho syna.
Syn ma ctyri roky, trpel na febrilni krece, jednou jsem ho krisila a velmi se o nej bojim.
Mamka ani sestra se nedomluvi zadnym cizim jazykem.

Snazim se byt objektivni, abyste i vy mohly byt.

Faktem zustava, ze by mi to velmi ulehcilo, budou pryc temer ctrnact dnu, ale na druhou stranu se o syna bojim, budou pryc dlouho a v organizacnich vecech neverim ani jedne.

A co ted?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37145
21.12.16 19:26

Tak bylo by dobry vedet do jaky zeme, jak je to daleko jaka je tam dostupna lekarska pece a podobne…Jinak kdyby to nebyla nejaka divocina tak bych syna pustila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
21.12.16 19:27
@VitaminC píše:na druhou stranu se o syna bojim, budou pryc dlouho a v organizacnich vecech neverim ani jedne.

Tímhle sis myslím odpověděla sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
21.12.16 19:28

Já bych to určitě neudělala, nevydržela bych to bez něj… dovolila bych vzít ho na týdenní dovolenou k moři, to bych mu dopřála ale jinak ne

• Citovat
  • Upravit
1054
21.12.16 19:30

Syna bych si nechala doma. A co na vánoce to by si byla bez něj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8056
21.12.16 19:30

Jak napsala @Kriss Tina podle země. Taky jsi nenapsala, jestli dovolená nebo pracovně. Jestli s cestovkou…

Příspěvek upraven 21.12.16 v 19:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16302
21.12.16 19:32

Sestra odlétá pracovně do zahraničí a nedomluví se tam? :think:
Jinak ne, nevidím důvod, aby moje čtyřleté dítě žilo 14 dní v hotelu jen s babičkou a bratránkem (a tetou, která ale bude pracovat). Pokud tam nemají zázemí, nepřála bych si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
21.12.16 19:33

Jedou az po Novem roce, jedna se o ostrov ve Stredomori a sestra bude pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
21.12.16 19:33

Tak pokud jim nevěříš, tak bych syna nepustila. Přece jen cizí zem, třeba dlouhá cesta, jazyková bariéra, nedůvěra, nízký věk syna… pro mě jasné ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
21.12.16 19:39

Pokud mámě ani ségře organizačně nedůvěřuješ, tak bych byla se čtrnáctidenním pobytem někde bůhví kde, kde se ani nedomluví, velmi velmi velmi opatrná.
Taky záleží, kam jedou, jestli někam do hotelu k bazénu s jídlem nebo někam na vlastní pěst cestovat. V prvním případě bych přimhouřila oko a pustila, v druhém určitě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
21.12.16 19:50

Pokud bych jim nevěřila ze se dobre postarají tak bych ho nepustila jinak jo…ja bych se nebala syna někam pustit s moji matkou ani ted ve 2 letech…jediný komu jsem to zakázala byl tchán protože ho malý vidí 3× do roka a žák jsem ho nechtěla pustit někam skoro s neznámou osobou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
21.12.16 19:56
@VitaminC píše:
Ahoj kocky,

chci vas poprosit o vas nazor a pohled na vec.

Mam casove narocnou praci, pomaha mi moje mamka a sestra. Sestra pracovne odleta do ciziny, bere s sebou sveho syna a mamcu jakozto „chuvu“.
Ted moje mamka prisla s tim, ze s sebou vezmou i meho syna.
Syn ma ctyri roky, trpel na febrilni krece, jednou jsem ho krisila a velmi se o nej bojim.
Mamka ani sestra se nedomluvi zadnym cizim jazykem.

Snazim se byt objektivni, abyste i vy mohly byt.

Faktem zustava, ze by mi to velmi ulehcilo, budou pryc temer ctrnact dnu, ale na druhou stranu se o syna bojim, budou pryc dlouho a v organizacnich vecech neverim ani jedne.

A co ted?

No, myslím že by se ulehčení nekonalo, celou dobu by jste se klepala strachy, to za to nestojí… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
21.12.16 20:05

Nikdy bych nesvěřila dítě někomu, komu nedůvěřuji, natož aby ho odvezl někam
do zahraničí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
21.12.16 20:23

Zalezi na babicce a sestre, pokud jim neveris tak asi nic :nevim:.
ja osobne bych dceru pustila s moji mamkou a tatkou. Vim ze by se o ni postarali na jednicku. S nikym jinym(krome tatinka), bych dceru nepustila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
21.12.16 20:33

Těžko říct, babičkku neznám, s mými rodiči bych syna nepustila, jsou už staří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová