Pustit syna s babičkou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1444
21.12.16 20:37

Tak vzhledem k tomu, že píšeš, že ti pomáhá mamka a sestra, tak ti asi často hlídají a malý je na ně zvyklý. Ty máš náročnou práci, tak budeš muset asi po dobu jejich nepřítomnosti řešit hlídání.
Pokud bych to neměla jak organizačně vyřešit a věděla bych, že syn je na ně zvyklý, tak bych ho pustila, ale asi by se mi moc stýskalo. Jinak moje tříletá jezdí od dvou let k babičkám třeba na víkendy, jednou za rok jezdíme bez ní na pár dní až týden na lyže a je s babičkama.
Pokud je někdo zvyklý být s dítětem denně, tak si to nedokáže představit, já si to představit dokážu. Ale stýská se mi vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
21.12.16 20:43

@VitaminC tak v ČR jim důvěřuješ a překročením hranice tu důvěru ztratis? To už nezvládnou si hrát s dítětem, koupit mu jidlo, dát ho spát?
Já bych úplně v klidu pustila.

• Citovat
  • Upravit
samurajka
21.12.16 21:28

Ja bych za takovych podminek nepustila ani nahodou.

• Citovat
  • Upravit
2017
21.12.16 21:29

Jedinou obavu bych mela jen z toho, kdyby musely neco resit v nemocnici (viz zminovane fibrilni krece)a nedomluvily se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
21.12.16 21:54

@Taciras sebelepšího řidiče může nabourat a to i fatálně špatný řidič, to bys nemohla dítě dát do auta s nikým a nikdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
21.12.16 22:18

Pokud bych nekomu neduverovala, tak ne nepustila a opacne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
21.12.16 22:28

Uz by mel davno sbaleno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
22.12.16 08:39

Na to, že jejich pomoc potřebuješ, tak máš docela dost výhrad. Jestli by pro tebe nebylo náhodou lepší se poohlédnout po méně náročné práci.

• Citovat
  • Upravit
31427
22.12.16 08:45

Záleží na babičce, já bych ho s oběma jeho babičkama pustila vklidu, naprosto jim důvěřuju, syn je s nima v pohodě, šťastný, postarají se, udělají mu program…já jo, no, vím že by se vrátil nabitý zážitkama, obohacený o blbnutí s bratrancem bez věčného máminýho „musíš, nesmíš, neřvěte“ (nadsázka). Ale to je moje mamka a moje tchýně. Jaká je tvoje mamka, to víš nejlíp sama, podle toho co píšeš pochybnosti máš, tak ho neposílej, no. Obecně vzato-4 leté dítě 2 týdny mimo maminku, bude-li tam v pohodě, mi nepřipadá nijak pobuřující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
22.12.16 13:09

Já bych nepustila ani omylem, natož pokud měl febrilní křeče. Co na to říká tatínek dítěte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
26.12.16 20:19
@VitaminC píše:

Mamka ani sestra se nedomluvi zadnym cizim jazykem.

prezradis prosim o aku pracu sa jedna? lebo neviem kto normalny by poslal zamestnanca ktory nehovori ziadnym cudzim jazykom do zahranicia. To znie dost absurdne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
27.12.16 22:00

@Gita17 Nechci. To bych tady mohla zrovna napsat sve obcanske jmeno.
Navic to neni predmetem diskuze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80472
28.12.16 10:54

To je divný, ona tam bude pracovat, nedomluví se vůbec, organizačně jim nevěřím, ale kluka tí běžně hlídají. Netaháš nás krapet za nohu? A febrilní křeče znám, a vím, že se tomu dá docela i předejít. Stačí na to maminku snad upozornit, ne? a navíc, když ho hlídá běžně, tak to asi ví a ví co s tím. Na tvém místě bych ho pustila, ale na místě tvé matky bych se pěkně naštvala a řekla bych ti, at se tedy staráš sama, když jsem tak hloupá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
1.1.17 09:54

@inkakřivák Dej si obklad, prosim te…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80472
1.1.17 12:12

@VitaminC Není třeba, hlava mne nebolí.