Původ hormonální nerovnováha

134
29.6.22 22:26

Původ hormonální nerovnováha

Máte někdo hormonální nerovnováhu, PCOS? Otěhotněly jste? Zhubly jste? Vyhrály jste nad tím?

Musím říci, že se cítím jako v začarovaném kruhu. Potřebuji zhubnout, aby se mi zdravotní stav zlepšil, nemohu zhubnout, protože mám silnou hormonální nerovnováhu.

Jím zdravě, jsem „závislá“ na zelenině, zdravém jídlu. Nemám ráda olej, smažení, akorát co zhřešim je pečivo, ale přecházím na žítne. Jim hodně vitamínů, oříšků, a zkrátka si nemyslím, že mám problém s jídlem.

Stres se snažím eliminovat, nesoustředím se na nemoce. Jen jsem se teď zarazila, že ač už druhý týden jim velmi ale velmi málo, váha ne a ne dolů (nejedná se o žádnou drastickou dietu, mám teplotu a tak není chuť k jídlu). Dříve jsem padala na váze hned.

Chtěla bych otěhotnět, lékař mi říká, že mi vůbec nefungují vaječníky. Já ale věřím a jsem si jistá, že se to podaří. Když zhubnu..

Nejsem žádná rozkyslá řachyňa, ale vím, že tohle je zkrátka problém, do kterého jsem se nevyžrala, ale zkrátka nějak dostala.
Musím se do toho nějak víc opřít, ale netuším, co už změnit…

Budu ráda za sdílení vašich zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
134
29.6.22 22:27

Oprava nadpis

Místo „původ“ má být PCOS :D (autokorekt)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
29.6.22 23:11

Ahoj, já PCOS taky mám… Nadváhu mám taky, ale to bych přirovnala spíš k tomu, že ráda jím prostě no :lol: nicméně, otěhotnět se mi povedlo a to přirozenou cestou, snažily jsme se 3 roky a nešlo to… Zkoušela jsem různé hormony brát atd. Pak jsem se na to vyflakla, zkusila jsem si dát detox těla, začala používat Tiande ikdyž jsem tomu nevěřila a ejhle ono se to povedlo a dcera už má skoro 3 roky :lol:… A to mi říkali, že jsem prý neplodná :think:
Vyhrát se nad tím asi nedá, ale bojovat se dá vždycky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
30.6.22 16:31

@lucka456 krásné, moc děkuji. Já vůbec neberu ty kecy o neplodnosti vážně, nenechávám se tím stresovat, taky věřím, že se to přirozeně podaří. Ale chtěla bych zchudnout, budu se snažit, možná za pár měsíců napíšu nějaké tipy, až se to třeba podaří :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
14.10.23 13:02

@lucka456 jaky jste mela detox? A vlozky tiande?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí