Ráda bych darovala vajíčka

20.11.17 23:33

Rada bych darovala vajíčka

Ahoj. Moje finanční situace mě donutila udělat něco co už chci dávno a to darovat vajíčka. Je mi 18 a jsem z Prahy. Pokud mate zájem informujte mě na e-mail - **@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20.11.17 23:54

Navštiv centrum tomu určené. Přes net je neprodáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
20.11.17 23:56

Asi by bylo lepší se objednat na kliniku a pokud budeš vhodná dárkyně, dostaneš finanční kompenzaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.17 23:57

@LimitedEdition ano to samozřejmě vím. Spis schanim nějakou maminku, která by mi byly sympatická a vedela bych komu je dávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.17 23:58

@Alexandra Stibilová A za kolik prodáváš? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.11.17 23:58

Prosím o zachování anonymu - citlivé informace.
Kamarádka v cca dvaceti také z finančních důvodů darovala vajíčka. Teď jí táhne na 35 let a nemůže mít děti. Snaží se už skoro 10 let a bez úspěchu. Přitom darovaná vajíčka prý byla velmi dobré kvality. Těžko říct, jestli to má souvislost, jestli by mohla otěhotnět, kdyby tehdy nedarovala (je to dost citelný zásah do zdravě fungujícího těla, donutíš tělo dělat něco, co není přirozené). Jen to pro jistotu zvaž, zeptej se na to (ale ne na repro klinice), abys pak někdy v budoucnu třeba neřešila to samé jako moje kamarádka.
Pokud nepotřebuješ balík peněz, co darovat krevní plazmu? Nebo prodat vlasy, máš-li dlouhé?

• Citovat
  • Upravit
2962
20.11.17 23:59

@Alexandra Stibilová Já bych tak tipla, že to má být anonymní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.17 00:01

Když mi bylo taky nějakých 19, chtěla jsem darovat. Lákala mně především finanční stránka, no hold studentka. Ale po testech vyšlo najevo, že kdyby mi je odebraly, skrz malou kapacitu vaječníku, tak bych už nemusela mít děti. Samozřejmě jsem do toho nešla a teď už jsem máma a povedlo se napoprvé.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.11.17 00:02
@Mgree píše:
@Alexandra Stibilová Já bych tak tipla, že to má být anonymní.

Anonym s kamarádkou. Za ní to bylo tak, že když by došla s nějakou ženou, která potřebuje vajíčka, tak ta žena by se v pořadníku posunula nahoru. Tj. pokud si dárkyně najde nějakou budoucí maminku, pomůže jí alespoň tím, že čekání na vajíčko zkrátí. Ale zájemkyně dostane anonymní vajíčko, ne od dárkyně, se kterou přišla. Tak to bylo tedy na té klinice, kam šla kamarádka.

• Citovat
  • Upravit
571
21.11.17 01:20
@Alexandra Stibilová píše:
@LimitedEdition ano to samozřejmě vím. Spis schanim nějakou maminku, která by mi byly sympatická a vedela bych komu je dávám.

Ty je ale nedáš dotyčné ženě kterou si vybereš. Je to anonymní. Ta finanční kompenzace je sice fain ale není to,, zadarmo,, budeš jezdit na kliniku na několik vyšetření a několik návštěv než přijde k odběru, budeš si píchat hormony apod… Je ti 18 vzpamatuj se a až budeš mít své děti, potom běž darovat vajíčka jiným. Totéž ti řeknou i na klinice. Také je spousta dalších faktorů které ovlivňují jestli jsi vhodná darkyně. Nesmíš být moc hubená ani obézní, nekuřačka, nebrat hormonální antikoncepci, nesmíš mít prodelané některé nemoci jako např mononukleozu, žloutenku apod apod… Zjisti si první do podrobná informace a potom se rozhoduj, ne kvůli penězům proboha!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
21.11.17 07:58

@Alexandra Stibilová Jedině v CARu!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
21.11.17 07:58

Nemůžeš darovat vajíčka, pokud nemáš aspoň jedno zdravé dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
21.11.17 08:06

@Korculalala Není pravda, já kouřila a brala HA a darovala jsem 2×. Jedině, že by to už změnili, což pochybuju… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
21.11.17 08:07

@kve-tinka Není pravda!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
21.11.17 08:09

@Kajule21 tak jsem to četla na jejich stránkách, cca rok nazpět :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.