Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já měla antb. Dostala jsem je 2 dny před ET. Obvodní lékař to konzultoval s carem a ti si sami řekli, co nasadit. Šlo vlastně o antb. pro mimina nebo resp. co můžou i mimina. Dopadlo to dobře. Mám doma dnes již 3 letou dcerku.
Nejdůležitější je ale nemít v den ET teplotu vyšší než 38.
Kdyžtak více do SZ
@smutná máma Děkuju za odpověď a gratuluju k holčičce.
Do ET bych měla být už zdravá, ten bude za 14 dní. Spíš se bojím, aby se vajíčka dobře nastimulovaly, když budu oslabená angínou a do toho brát antibiotika.
Je to 4. pokus a vajíčka nemám moc kvalitní.
Omlouvám se za anonym, mám tady kamarádky a nikomu jsem neříkala, že jdu naposled na IVF.
Měla jsem angínu a antibiotika přesně v termínu, kdy jsem otěhotněla se synem. Klukovi je 10 let. Penicilín, který se obvykle dává v těhotenství nevadí.
@Anonymní píše:
@smutná máma Děkuju za odpověď a gratuluju k holčičce.
Do ET bych měla být už zdravá, ten bude za 14 dní. Spíš se bojím, aby se vajíčka dobře nastimulovaly, když budu oslabená angínou a do toho brát antibiotika.
Je to 4. pokus a vajíčka nemám moc kvalitní.
Omlouvám se za anonym, mám tady kamarádky a nikomu jsem neříkala, že jdu naposled na IVF.
Uprimne, misto, abys telu dala klid pri boji s anginou a zatezi z atb, budes do nej rvat jeste umel hormony na rust vajicek. Me to teda neprijde vhodny, ani normalni. ![]()
@Anonymní píše:
Prosím o vaše zkušenosti. Právě stumuluji dlouhý protokol před IVF, 14 dní píchám Decapeptyl a zítra prvně Gonal.
Mám angínu, ráno jsem byla u Dr, antibiotika mi zatím nedal, že uvidíme zítra, ale o dost se mi to zhoršilo, takže zítra jdu na kontrolu a asi ty antibiotika dostanu.
V CARu mi řekli, ať se rozhodnu sama zítra, jestli přeruším, nebo píchnu Gonal a to pak už přerušit nejde. Že by to vadit snad nemělo.Měl někdo při stimulaci angínu a antibiotika? Jak to dopadlo? Moc děkuji.
tak jak jsi dopadla?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Prosím o vaše zkušenosti. Právě stumuluji dlouhý protokol před IVF, 14 dní píchám Decapeptyl a zítra prvně Gonal.
Mám angínu, ráno jsem byla u Dr, antibiotika mi zatím nedal, že uvidíme zítra, ale o dost se mi to zhoršilo, takže zítra jdu na kontrolu a asi ty antibiotika dostanu.
V CARu mi řekli, ať se rozhodnu sama zítra, jestli přeruším, nebo píchnu Gonal a to pak už přerušit nejde. Že by to vadit snad nemělo.
Měl někdo při stimulaci angínu a antibiotika? Jak to dopadlo? Moc děkuji.