Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Lazura píše: Více
A tohle je podle tebe diskuze? Vzdyt nikomu neodpovidas nějakými argumenty
@Dn0712 píše: Více
Podívej se na její historii, ptá se tu co chvíli, jestli náhodou někdo z nás neumřel na pfizera, takže tohle je jen další level
Tu souvislost některých zdravotních problémů s očkováním nelze vyvrátit, přesně jak píšeš, ale tohle je prostě na hlavu ![]()
Myslí, že lidé kterým je teď 20 byli očkovaní na kovid minimálně.
@kalamitaa píše: Více
Protože to přeci to psali na facebooku, ne? Konspirátor je člověk, který nevěří ničemu, ale uvěří všemu.
Jsem Husákovo dítě a ano, tolik rakoviny u mladých lidí do mé třicítky, třiceti pěti fakt nebylo.
Možná to je všemi vakcínami, samozřejmě úplně nový. nevyzkoušený typ vakcíny, lidem masově vnucovaný je krajně podezřelý.
Nedávno jsem jen přeletěla článek, kde dva onkologové rozebírali, proč je u dnešních mladých tolik rakoviny. Uvedli piercing a tetování. Piercing - už si nepamatuji proč, zato u tetování jo: zdraví škodlivé barvy, které se z pokožky dostanou do mnoha orgánů, které jsou na chemikálie obzvlášť citlivé.
Já k tomu přidávám ještě jedno: potraviny. Do mé třicítky potraviny neobsahovaly tolik přidaných látek - už jenom proto, že ještě neexistovaly! Sama říkám, že nejíme potraviny, ale otraviny. Tam je podle mne jeden z hlavních důvodů.
Ty se ale takovými myšlenkami nezaobírej. Snaž se žít zdravě a těš se ze života a ze své zdravé rodiny.
Podívej, jak se trápí tahle maminka:
https://www.emimino.cz/…rankovani/3/#…
Takže ještě jednou: těš se ze svého zdraví, zdraví svých nejbližších a užívej si život!
Víš o tom, že máš veřejný profil, na který si každý může kliknout a prohlédnout si tebou založené diskuze? Jsi očkovaná? Možná to fakt mělo vedlejší účinky ![]()
@Roxy ivka a co jako?
pouze sem se zeptala
protože je toho teď všude plno
@BeaL píše: Více
No potraviny mozna nemely tolik ecek a tak, ale ty vychozi suroviny zase byly vydatne strikane a hnojene. Bydleli jsme kousek od poli, lde hospodarilo mistni JZD.
Ja tu nezdravost sleduji hlavne tady skrze neplodnost. Tolik ivf a neplodnych paru, to drive opravdu nebylo.
Takze jak nekdo psal, nezdrave jidlo, sajraty ve vode, antikoncepce, mikroplasty, ecka, maso krmene buhvi cim…
Tetování a piercing je zajímavá teorie, protoze tohle za meho mladi opravdu tolik nebylo. Ono i ruzne plastiky, vyplne, umele nehty z materialu z Ciny.
No mě by právě ten zdroj hodně zajímal, protože AI neví o žádné rakovině, jejíž výskyt by stoupnul o 230 %
A i to „vetsina píše že je to vakcinacemi a jsouzaplněné onkologické oddělení“ je zajímavé sdělení…kdo se skrývá za tím slovem „většina“? ![]()
@Pauznuto píše: Více
Zajímavý, mně to AI našla hned. A dnes vyšel tento článek.
https://zpravy.aktualne.cz/…c75382c65df/