Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@jege píše: Více
Ja vim, no… Ale tak takhle to v gynekologii s poplatky je🤷🏻♀️. Trošku mafiánský praktiky.
Ty jsi muž, že jo?
Nekvalitní potraviny, hodně stresu, málo pohybu, chemie všude..
@jege píše: Více„Myslím, že očkování proti covidu má s rakovinou stejnou souvislost jako pití sava a octování.“ je jazykový nesmysl, protože v něm chybí vazba mezi pitím Sava a octování a čím? Rakovinou?
Protože sekta očkovanců nemá argumenty. A tak dle vzoru inkvizice, fašistů, stalinistů a dalších -istů budou upalovat, popravovat, umlčovat, mučit, vraždit, kopat příkopy podle foltýnovských sv. ní atd. atd., aby druhou stranu jednou a navždy ELIMINOVALI.
@vokishka píše: Více
Tak ono i ty přístroje jsou různé. Ale ceny, které uvedla @jege, tam byl rozdíl velký na to, aby se dal rozumně vysvětlit. 700 a 1800, to je moc.
Máme svobodu. Po tom všichni tady voláte. Můžu si vás srovnávat, s kým chci.
@Anonymní píše: Více
děkuji, mrknu se spíš na jiné druhy té špatné nemoci
Ne, neznemožní se to samo. I když dáš dementům dostatek důkazů, že očkování rakovinu nezpůsobuje, stále budou tvrdit opak. Oni nestojí o to poznat pravdu, ale tvrdit nesmysly, kterým věří. Proto nediskutovat, ale blokovat.
@BeaL píše: Více
Ano, je třeba eliminovat nepravdivé informace, které nejsou nijak doložitelné.
Staci se podivat na krivky umrti z dob Covidu, aby bylo jasne, ze jista panika byla na miste. Byla to bezprecedentni situace. Stejne jako bylo a dodnes je bezprecedentni rychle uvedeni ockovaci latky do ostreho provozu.
Odborna verejnost si v te dobre myslela, ze ockovani je spravna cesta. A myslim, ze by sve rozhodnuti nezmenila ani s odstupem let.
A ano, moznost volby byla nechat se ockovat a nebo nenechat a pocitat s jistymi obstrukcemi. Asi to neni uplne cisty zpusob motivace, ale obecne panovalo presvedceni, ze je treba hlavne jednat rychle. Jo, je to urcity zpusob manipulace, ale trest v podobe postourani v nose nebo zakazu vstupu do restaurace mi neprijde nijak vazny.
Ja se ockovat tehdy nechala (ty 2 davky), ale ne proto, abych mela klid od obstrukci, ale proto, ze jsem v ockovani videla smysl. Preockovat uz jsem se nenechala, to uz mi smysl v te dobe nedavalo
.