Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@jege píše: Více
Sonografie prsu je do 40 let (mozna 45, ted si nejsem jistá) jako prevence je placena pacientem.
Logicky-každý má v sobě ložiska rakoviny a velkým aktivátorem je stres. Podívejte se, kolik mladých lidí páchá sebevraždy, bere antidepresiva, chodí na terapie, atd…
@Bytsamsebou píše: Více… chudáci antivax blázni, ti jsou ve stresu permanentně.
@Zumpa píše: Více
Vakcíny, chemtrails, …
Dovedeš si představit, jak hnusný musí být tomu věřit?
@Havlova píše: Více
Jo, dovedu. Hlavně ten pocit, kdy octuješ jako blázen a ono to nic nedělá. ![]()
Jak? Jako jak presne to podle tebe konkretne podle tebe funguje financování vědy?
@Zumpa píše: Více
No, já si spíš říkám odvážit se ven, něco sníst, vypít, bát se o sebe a své blízké. A i ten narůstající vztek na ty, co se na tom, podle nich, podílí. ![]()
Ten ocet přeci funguje, máš toho plný internet. ![]()
@Dn0712 píše: Více
já neřekla, že z toho čerpala. Pauznuto psala, že jí AI nenašlo žádný článek o rakovině, která stoupla o 230 procent. Tak jsem jen napsala, že se to dá najít. O důvodech nárůstu jsem nepsala.
@Krákora997 píše: Více
To moje myšlenka nebyla. To jsem se dozvěděla, když jsem uváděla v jiné diskuzi od jedné zdejší uživatelky.
@Lazura píše: Více
Máš tu založených 7 diskuzí blbko, a chovej se slušně nejseš tady na pastvě. A přestaň tady rozjíždět konspirační teorie. Jestli se nudíš, běž něco dělat.
Top!
Duše konspiračních lidí mě zajímá.
Zrovna čtu o nich studii
https://sreview.soc.cas.cz/getrevsrc.php?…
@Pauznuto píše: Více
Vždyť máš přímou ukázku i v této diskusi - místo věcné diskuse na téma je hned každý, kdo zapochybuje o zdravotních přínosech tečkování na covid, označován za inteligenčně nedostatečného a pomateného. Takže si spousta lidí raději řekne „nebudu nic na to téma psát, nestojím o dehonestaci“. A to samé máš v lékařském profesním světě, kde jde navíc o vlastní obživu.