Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Rakovina u mladých stoupla o 230 procent. Jak je to možné? A je to tím očkováním proti covidu? Rozjely se někomu různé problémy?
O jaký konkrétní typ rakoviny, jakou věkovou skupinu a jaké období jde? Můžeš poslat zdroj?
Myslím, že očkování proti covidu má s rakovinou stejnou souvislost jako pití sava a octování. ![]()
@Pauznuto lidé kolem 20ti let prý jsou to ženy a většinou se jedná o karcinom prsu vetsina píše že je to vakcinacemi a jsouzaplněné onkologické oddělení
@Pauznuto zdroj posílat nemusím stačí když si to vyhledává v Google
Proč tyhle kritiky očkování a konspirátory nikdy nenapadne, že by ty potíže mohly třeba souviset s covidem samotným, ale vždycky dojdou jen k tomu, že to souvisí s očkováním? Tohle se přece bez nějakých studií porovnávajících velké skupiny lidí s očkováním a bez očkování, nedá rozhodnout, jestli to tím je. A existující studie žádné takové souvislosti nenachází. Rozhodovat se v těchto věcech jen na základě pocitu, je poněkud nebezpečné. Je třeba koukat na studie a data.
Příspěvek upraven 09.07.26 v 21:52
Ja bych rekla, ze to bude celkove životním stylem, zvýšeným stresem, nekvalitnimi potravinami, malem pohybu, nekvalitnim spánkem, atd…
Souvislost s očkováním asi prokázat nejde, rekla bych. Od očkování neuplnula zase takova doba, aby to mohl někdo s jistotou rict. Nemusi to mit souvislost a v některých případech treba ano, treba mohlo byt očkování spouštěč, ale na tom se podle me neshodnou ani odborníci.
@Dn0712 odborníci už dávno ví že to je očkováním ale nechtějí to přiznat ![]()
Okolo covidu se mi spustilo autoimunitní onemocnění. Bylo mi řečeno, že nejde říct, zda triggerem bylo očkování, covid, nebo něco jiného. Myslím, že v reálných podmínkách je skoro nemožný se pravdy dopídit. ![]()
Jinak ten článek jsem dneska taky viděla. Tam jako hlavní přičinu myslím jmenují mnohaleté užívání hormonální antikoncepce - také běžná praxe, o které vám doktor neřekne, že zvyšuje riziko rakoviny.
@Lazura píše: Více
Aha, tak to mas velmi citlivé informace a měl bys je poslat treba do novin nebo zveřejnit zdroj, z ktereho čerpas
Mikroplasty všude, věčné chemikálie v oblečení, voda plná antibiotik, maso vykrmené bůh ví čím, vysoce průmyslově zpracované potraviny, třeba antikoncepce, elektronické cigarety. Ale za všechno může očkování proti kovidu.