Rakovina u mladých

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42826
10.7.26 12:25
@BeaL píše: Více

A nezná se ti, že nestátní zdravotnické zařízení (těch je většina), může cenu vyšetření, které není hrazené ze zdravotního pojištění, nastavit podle sebe? Nebo budeme i jiným diktovat, za kolik mají své služby prodávat? Nebyl už jednou takový -ismus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1887
10.7.26 12:31
@rmot píše: Více

Přesně. Dnes celé Československo (co to je, dolož, žádá @Pauznuto) osvobodili Američané, jak říká „mladá a krásná“ (zřejmě kromě toho, že je… doplňte si…, je i slepá) „profesorka“ Nerudová. (Ti SKUTEČNÍ profesoři musí být děsně naštvaní, jen co její ksicht uvidí v TV. A cožpak ještě, když si tento „klenot rozumu“ otevře hubu…)

No ale zítra to už nebudou ani Amíci, ale asi trpaslíci, protože ani Amíci se pražské kavárně nehodí, jelikož teď nemají „správného“ prezidenta. :mrgreen:
Takže ti s timi správnými názory (nejvyšší hustota v Praze) zas mají problém :mrgreen:. Nemluvě o tom, že ani neví, kolik mají aktuálně pohlaví. Zkuste se jich zeptat :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31423
10.7.26 12:31

U nestatnich zarizeni to muze byt uplne v poradku. Protoze mohou byt v ruznych castech republiky (kde se bude lisit cena pronajmu a platy), poskytovat ruznou miru komfortu v objednacich dobach, v cekarne, modernizaci pristroju ci komunikaci s pacientem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8246
10.7.26 12:35
@MartinL45 píše: Více

Myslíš ty nepravdivé informace o nakažení od netopýra na tržnici, o tom, že tečka udělá tečku za covidem, že otečkovaný nemůže nakazit další lidi, že když se neotečkují všichni, tak budou mrazáky s mrtvolami v ulicích a mnoho dalších nepravdivých informací? Nevšiml jsem si, že by je někdo eliminoval. Naopak byly eliminovány ty opačné, pravdivé informace a v podstatě všichni, kdo ty pravdivé informace říkali. Takže ten tvůj svět nějak nefunguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
834
10.7.26 12:35
@Lazura píše: Více

Blbost, neověřitelné tvrzení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
834
10.7.26 12:36
@Lazura píše: Více

Dej sem tedy odkazy na ty články.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1887
10.7.26 12:37
@Havlova píše: Více

Ten druhý odstavec je velmi zajímavý.
K pár interním zdrav. informacím (týkaly se přesně ceny za léky a lék. výkony ) jsem se dostala před cca 10 lety, a to jsem fakt čuměla, jak byly nelogické a co všechno pak umožňovaly - ve zkratce plýtvání a napakování se vlastně bez podvodů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35482
10.7.26 12:38
@Hobitka píše: Více

A v odbornosti a schopnostech zdravotniku. A v tom byva ten hlavni rozdil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
834
10.7.26 12:38
@rmot píše: Více

Ne, mám na mysli to, že covid způsobuje rakovinu u mladých.

Nicméně, k tomu očkování a covidu - hlavně díky očkování se podařilo epidemii eliminovat a zachránit mnoho životů.

https://ct24.ceskatelevize.cz/…ovidu-368094

https://www.ikem.cz/…entu/a-4224/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8246
10.7.26 12:42

Nerudová je pouze další z mnoha těch, co si myslí, že jsou chytřejší než ostatní, jejich názory jsou vždy správné a pravdivé a kdokoliv by s nimi chtěl o čemkoliv diskutovat, tak je idiot, kterého je třeba nejlépe vůbec nepustit ke slovu. Diskuse se nepřipouští a odlišný názor už vůbec ne. Že by to nemuselo být s její inteligencí tak žhavé a že by se mohla třeba v něčem mýlit, je pro ni nemyslitelné. Zároveň je na ní vidět, že na získání titulů a společenského postavení dnes není často třeba nic víc, než dostatek drzosti. V podstatě i zde jsou diskuse plné podobných Nerudových.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1887
10.7.26 12:43
@zmrzlik píše: Více

Takhle jim záleží na našem zdraví, dokonce na zdraví těch nejbezbrannějších. Miminek, kterých JEDINOU výživou je kontaminovaná kojenecká výživa. Přečtěte si odpovědi ministra Vojtěcha
 https://www.seznamzpravy.cz/…zovat-309271?…

Jeho odpovědi jsou doslova příkladné odpovědi psychopata/sociopata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8246
10.7.26 12:45
@MartinL45 píše: Více

Ano, naprosto stejné články vycházely i o tom, jak jedna tečka udělá tečku za covidem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31423
10.7.26 12:49

@rmot A umis prijmout fakt, ze existuji i situace, kdy je kazde rozhodnuti v necem spatne? A ty pouze hledas co nejlepsi argumenty pro nektere z nich? Jo, po bitve je kazdy general :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31423
10.7.26 12:50
@mroe píše: Více

Dik :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.26 12:53

Zaujalo mě, kolik lidí zmiňuje „všudypřítomnou chemii“, znečištění a kvalitu potravin, když jsme zároveň přesvědčováni, že životní prostředí je o mnoho čistší než před padesáti lety, hnojí se méně a bezpečněji, potraviny pod dozorem nejrůznějších institucí, etc.

Přidám svou kontroverzní trošku do mlýna: elektromagnetické záření. Neionizující, tedy „bezpečné“. Telefony, wifi, bluetooth… Nějaký výzkum už existuje u vyšších dávek, ale myslím, že i těch nižších se časem prokáže větší efekt, byť to zatím leze na povrch pomalu a lidé, co na to upozorňují, jsou označováni za konspirační teoretiky. Tohle je podle mě věc, kde bude pravda někde mezi mávnutím rukou a kácení 5G věží :)

(Sorry, chtěla jsem přidat pod svým nickem, ale už tu mám jeden anonym.)

Příspěvek upraven 10.07.26 v 12:55

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek