Rakovina u mladých

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1887
10.7.26 15:28
@Hobitka píše: Více

Proč místo argumentů mne napadáš?
K lidem, kteří rozumně argumentují, samozřejmě mluvím jinak. Na to bys ale mohla přijít sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37788
10.7.26 15:33
@BeaL píše: Více

Proč? Pětikilčo za 5 minut hlazení prsou ultrazvukovou sondou? To zas není tak špatné, ne? Ještě nedávno měli doktoři 65 Kč za návštěvní službu, tj. výjezd k pacientovi, a to jako za kus, ne na hodinu! A pak se můžeme divit, že doktor se k nemocnému nepodívá i kdyby to to bylo žádoucí. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1887
10.7.26 15:38
@kalamitaa píše: Více

Svědci covidovi - to jsem použila já.

Tečkování jsi použila první ty!!! To už si zapomněla?
A o náhubku tady nikdo nepsal. Alespoň já nic nepostřehla. Ale příspěvky svědku covidových čtu jen letmo, nebo vůbec.

Takže třetí nassrrrání si do vlastního hnízda- neuvěřitelné
Kolik jich ještě bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1887
10.7.26 15:42
@jege píše: Více

Já myslela opak: že je to málo oproti tomu, co platí samoplátce. Někdy si to platím sama, někdy to jde na pojišťovnu. A pětikilo pro samoplátce bylo před několika lety, teď je to o trochu víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4971
10.7.26 15:42

Doufám, že u mě platí ještě staré ceny. :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
10.7.26 16:26
@Havlova píše: Více

Přestože me takhle opakovaně obiras o čas, jdu tu debatu tentokrat uz pohledat a okopcit. Slovo „podplacena“ nepadlo, slovo podplacena je tve slovo, abys téměř karikaturním zestručněním vytrženým z kontextu komplexního problemu zesmesnila názor, který odporuje tve vire.
Tady to mas:

My Melody : " Je dobre si k tomu vyhledat informace, souvislost RNAm anticovid ockovani s rakovinou je publikovana. Opakovane ockovani RNAm vakcinou zhorsuje prognozu u pacientu s rakovinou pankreasu. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/40563656/ Modifikace RNAm 100% pseudourinem favorizuje rakovinu. https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/…PMC12465339/ 2 rozsahle studie, ockovani maji o 37 % vic nove diagnostikovanych onkologickych diagnoz. +157 % rakoviny pankreasu u ockovanych 2 davkami. https://biomarkerres. biomedcentral. com/…-025-00831-w U pacientky s rakovinou prsnika se po 6 davce vyvinul metastaticky nador s expresi ockovaciho spike proteinu. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/41076388/

Havlova : A studie publikované v Nature tvrdící opak?

My Metody : Nevim, co mas na mysli, ale tim lepe, pokud by to tak bylo.
Je dobre byt infomovan o faktu, ze medicinske publikace jsou v krizi korupce, editori med. casopisu uz pred covidem upozornovali na zavazny problem, ze VETSINA publikaci je manipulovana ve prospech vyrobce leku. Pokud je Lancet schopny publikovat recenzovanou studii kompletne zfalsovanou, „Lancet gate“, je to priklad, ze dno bylo dosazeno, ze pokud je tlak financni sily zajmu vyrobce dostatecne silny, je mozny vsechno.

Havlova: Nature není lékařský, ale přírodovědecký časopis.
Stačí pohledat, jen v roce 2025 tam byly publikovány minimálně 3 studie.

My Melody: To je jedno, ze je prirodovedecky, Nature manifestuje v poslednich letech editorialni bias, Nature patri Nature Springer. Elsever a NaturSpringer jedou „byznys model“ - financni zajmy dominuji nad vedeckou rigorozitou.
Ze se vedecke casopisy dostali do krize korupce, neni zadna konspirace, napr. Richard Horton - ex sef Lancet, nebo Marcia Angell - ex NEJM o problemu promluvili.
konec citace.

Tak Havlova, uz rozumime tomu textu? Dozvěděla si se jen to, co říkají někteří editora vědeckých časopisu - ze vestsina vědeckých publikaci není duverihodna a je manipulovana ve prospěch výrobce a dovedela si se v naši debatě, ze Nature manifestuje v posledních letech editorialni bas. Verim, ze je to pro tebe prekvapko, ale aktualizuj si informace, aby ses pokaždé nedivila jak male děcko, kterému reknou, ze zem není palačinka, ale je kulatá. :)

Richard Horton: " Major pharmaceutical companies falsify or manipulate tests on the health, safety and effectiveness of their various drugs by taking samples too small to be statistically meaningful or hiring test labs or scientists where the lab or scientist has blatant conflicts of interest such as pleasing the drug company to get further grants.“

John P. A. Ioannidis : Why Most Published Research Findings Are False
 https://journals.plos.org/…cine/article?…

Příspěvek upraven 10.07.26 v 16:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42828
10.7.26 16:41

@MyMelody “financni zajmy dominuji nad vedeckou rigorozitou”
V řeči nás plochozemců znamená podplácení/uplácení na některé úrovni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
10.7.26 16:43
@Pauznuto píše: Více

Charlotte Kuperwasser :… the current climate has made it impossible for scientists to study this without fear of personal or professional repercussions.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42828
10.7.26 16:50

Třeba zde studie, podle které vakcinace mRNA vakcínami na covid zvyšuje účinnost imunoterapie některých druhů rakoviny
 https://www.nature.com/…-025-09655-y

Příspěvek upraven 10.07.26 v 17:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31423
10.7.26 16:52
@BeaL píše: Více

Na nic prichazet nepotrebuju ;). A nenavazim se. Ja se pouze snazim naznacit, ze podobne prispevky dehonestuji jakykoliv tvuj klidne rozumny nazor. Slusne se da mluvit i s temi, kdo neumi dobre argumentovat :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1887
10.7.26 17:03
@Hobitka
@Hobitka píše: Více

Nedá.
Ale neřvu, aby diskuse byla smazaná. Aby knihy byly pálené. Aby jejich autoři byli popraveni. Tyhle příspěvky napsané druhou stranou nevidíš.
Je smutné, že nevidíš paralelu s fašismem, ani moje příspěvky bez invektiv, kde jen čistě argumentuji.
Pomáháš ZLU. Zlu, které nesnese jiný názor.

Příspěvek upraven 10.07.26 v 17:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37788
10.7.26 17:03
@zmrzlik píše: Více

Já už jsem tak dobrý, že ani tu sondu nepotřebují a hladím full kontakt. A ještě je to levnější! ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4971
10.7.26 17:06

Tak to jo. :mrgreen: Kde bych taky vzala 70 kč :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37788
10.7.26 17:10
@MyMelody píše: Více

Ale, vždyť je vidět všude, kdo nebere, nemá co žrát! Zkritizoval můj výrobek? Příště na testování dostaneš prd! A Trump už dokonce ostrakizuje i novináře, kteří ho kritizují, protože lidi jsou tu pro něho, a ne on pro lidi! :zed: :poblion:

Tohle by měly financovat a hlídat státy, jenže tam jsou také lidé, kteří si nechají pozlátit ruce. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
10.7.26 17:14
@rmot píše: Více
.
Silena doba… kdy se kriticky pohled ( nejen) na očkováni stal heretismem, protože očkováni se stalo náboženstvím… ve které mas slepe věřít. :( 8o :(

Ve zdravé společnosti je debata, kritika a pochybnosti normální a prospěšná věc, v nemocné společnosti, kde vládne fanatismus indoktrinovanych hlav, je kritik očkováni heretik… kdysi církev démonizovala heretiky, později za socializmu soudruzi démonizovali každého, kdo si dovolil zpochybnit jejich „pravdy“ a to same vidíš dnes, jen v jine barve, kdo si dovolí zpochybnit jejich ockovaci a dalsi dogmata, je konspirator, dezolat, antivax, nezapomenou k tomu přilepit obligátní savo a chemtrails a dílo je dokonáno…neuvěřitelný regres 8o

Příspěvek upraven 10.07.26 v 17:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek