Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@BeaL píše: Více
Da.
Paralelu s fasismem bohuzel nevidim. Prispevky napsane obema stranami naopak bohuzel vidim a na obou se najdou skvosty. Kazdopadne tato diskuse byla zalozena jako provokativni, takze se nelze divit.
Stejne tak vidim tve prispevky bez invektiv a tudiz me asi rozcililo, k jake urovni rozhovoru ses propujcila. Jenze to mas tak, kdyz Vence obskoci 100 zen a 1 kozu, nebude to Vence borec nabijec, ale Venca, co suka kozy
. Udelej ke 100 dobrym skutkum 1 spatny a hadej, co lidi uvidi a co si budou pamatovat
.
S jinym nazorem nemam problem, je-li podavam slusne.
@MyMelody píše: Více
Nezlob se. Pozoruju, že informace, které se k tobě dostanou, zpracováváš poněkud zvláštním způsobem. Nesouhlasím s tebou a nemám zapotřebí ti to jakkoli obhajovat. ![]()
@MyMelody K tomuto jsem se tu vyjadrovala, ze dobre to uchopeno nebylo. Vic k tomu nemam co dodat.
@Pauznuto píše: Více
V určitou dobu už ty informace měli všichni, a přesto se pokračovalo v neefektivní, ba dokonce nebezpečné a represivní strategii, protože to pro některé kruhy bylo výhodné a finančně zajímavé! Jenom kolik firem a lidí se napakovalo na testech a to samé na očkování! A když došly zájmové skupiny, tak se začalo doporučovat očkování mladých, mladistvých, dětí, 2. kolo, 3. kolo, 4. kolo, a to i vakcínami, které již na aktuální variantu viru nefungovaly, ale bylo jích hodně a bylo nutné je nějak a někomu udat. Fuj! ![]()
@Hobitka píše: Více
Jo, ale to by tenkrát u toho nesmělo být mladé a hloupé ucho, a řídit to celé vych. cané eFko a prodejné Péčko!
![]()
Tak se soustřed na zdejší kozy. Je jich tu požehnaně.
Už na tebe reagovat nebudu.
@jege píše: Více
Ano, koho chleba žereš… a ano, mel by to financovat stat… jenže velike randomizovane studie jsou extrémně drahé a financuje je většinou farma vyrobce.
Druhy problém, protože i samotni představitele statu a zdravotní organy manipulovali a rozsirovali dezinformace ockovaci reklamy, nemůžou teď verejne připustit, ze to bylo jinak, umis si představit, co rizkují? Musí se to kolo točit dal.
@MyMelody píše: Více
Tím spíše, že ministr zdravotnictví, který tak selhal tenkrát, je ministrem zdravotnictví zas aneb nevadí, že jsem nekompetentní, stačí, že jsem loajální a poslušný.
![]()
Myslím, ze mas skreslene informace.
Odborná veřejnost, ta, která mela kriticky názor, byla cenzurována.
Jiná terapeutická cesta, s výjimkou drahých a patentovaných lékov, ( remdesivir, paxlovid.. ), byla bojkotovana.
Pokud vcas nevysetris, nesledujes, nelecis a nechas pacienty doma na paralenu, az do stavu, když se začnou dusit a volají rychlou, budes mít zbytečná úmrti.
Uz pomerne brzo, v unoru 2020, jsme meli predstavu o zavaznosti covidu z lode „Diamond Princess“, kde probehl covid v uzavrenem prostoru, 3700 pasazeru a personal byli prvni „studii“ covidu, zaver byl, ze nakaza se rozsirila rapidne a nepredstavovala nebezpeci pro mladsi a zdrave rocniky.
Nekteri odbornici uz v breznu 2020 upozorňují na to, ze jsme obeti zbytecne paniky.
Prestoze v historii neexistuje eradikujici vakcina na virovou respiracni epidemii, presto ockovaci reklama dezinformovala, ze jedine reseni epidemie je ockovani, ktere brani prenosu a ockovany se ockuje nejen pro sebe, ale chrani okoli, ockovani je bezpečne, ucinne, zustava po aplikaci ve svalu v miste aplikace, je účinnější jak imunita získana přirozené a bla, bla…ockovani proti viru, který neustale mutuje a neděla sliznicnou imunitu.
Statistiky nadržovaly očkovaným, protože neočkovaní se zhruba do 14 dni od očkováni házeli k neočkovanm, z důvodu, ze nejsou v te době ještě imunizovaní, co umele navysovalo počet nakaz a umrti u neockovanch.
Ockovani proti covidu, ok, nejsem proti, ale nemělo se to proboha cpat do lidi plošné pod nátlakem a sankcemi, na zaklade dezinformaci
, pacienti měli byt plne a pravdive informováni a ockovani se melo nabízet především rizikové skupine, pro kterou melo benefit.
Příspěvek upraven 11.07.26 v 00:57
@BeaL Dnešní dvacetiletí se narodili už po začátku tisíciletí se všemi výdobytky. Dost možná jsou vystavováni více škodlivinám než bylo o předchozí generace, která se narodila v komunismu nebo těsně na jeho konci. Pokud bych to srovnala se sebou, tak jako dítě jsem určitě jedla méně aditiv, strava byla mnohem víc repetitivní. Neříkám, že za komunismu byly zcela kvalitní potraviny, ale protože se jedlo jinak, tak jsme dost možná některé věci nejedli v takové míře jako je možné dneska. Já si pamatuji, že když jsem byla malá, tak se tzv. kupoval klasický bílý jogurt buď s marmeládou nebo zcela bez. My jsme od rodičů defakto nedostávali sladkosti, protože to bylo drahé. Určitě jsem jich snědla mnohem méně než když jsem si je v dospělosti kupovala sama, protože už to bylo dostupnější. Jedlo se hovězí, ale také ne denně, kuře bylo možná někdy o víkendu. Dneska jsou mnohá kuřata napěchovaná hormony (už je raději nejím a dítěti je nedávám) a jedí se asi mnohem více. Zároveň je kolem nás zřejmě mnohem více mikroplastů než kdysi. Taky jsme nebyli vystaveni fast fashion, která je při prodeji napuštěna kde čím. Zároveň jsme generací, která zažila záření z Černobylu. To je něco, co by mě hodně zajímalo a řekla bych, že není tolik vůle to zkoumat. Co když mají rakovinu mladí mimo jiné více proto, že jejich rodiče se jako děti setkali s ozářením? Vím, že nejsme na Ukrajině, ale to riziko radioaktivního mraku, který šel přes tehdejší Československo nebylo úplně zanedbatelné, ne?
@jege píše: Více
Myslim, ze każdy pricetnejsi clovek uz nejakou dobu chape, ze do mocenských funkci nejsou jmenování kompetentní, ale poslušni..
Ne, je to tím, že žijeme jako prasata. Podívejte se, co mladí konzumují, kolik mají stresu, jak vypadá jejich spánkový režim a čím si nonstop zadělávají hlavu. Nějaké očkování je až to úplně poslední… Žijeme absolutně jinak, než bychom jako živočišný druh měli žít a divíme se, že chřadneme.
Ale chápu, že ty teorie s očkováním se lidem líbí. Ony totiž z lidí snímají zodpovědnost, proto jsou tak populární. To oni mi to způsobili tím, že mě očkovali. Jejich vina to je. Já nic špatně neudělal. Já chudák. Přiznat si, že jsem si to způsobil sám tím, jak žiju a že jsem měl možnost žít jinak, ale nerozhodl jsem se pro ni, to bolí. Aneb jak řekl de La Rochefoucauld: „Čeho se na nás dopustili druzí, s tím už se nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.“
@MartinL45 píše: Více
Ze ockovanim neeliminujeme covidovou epidemii, jsme vedeli uz v roce 2021 https://link.springer.com/…-021-00808-7, k tobě se ta zprava zatím asi ještě nedostala, připadne dezinformuješ vědomě. ![]()
Epidemie neeliminovalo očkováni, ale protoze se promorila populace a protoze virus se mutacemi oslaboval, staval se mene patogenni.
@kalamitaa píše: Více
Není " tečkovani " zlidověly nazov z nějaké vasi reklamy na očko? Se mi neco zda, ale neziju v Čechách, třeba se mýlím.
Nalepky antivax/konspirator/dezolat maji pejorativni nadych a pouzivaji są na zastaveni debaty manipulační technikou " negativní asociace". V praxi to funguje tak, ze na oponenta s kritickým názorem, který nejde s ústřední linii, nalepis nálepku antivax /dezolat/konspirator, hodis ho do jednoho pytle s bláznem, který veri, ze nas ovládají jestery z vesmíru, nezapomenes přimíchat nezbytné chemtrails, piti sava a alobalovou čepičku a hotovo… debata konci.
Zelenina hnojená chemii, krávy a prasata žerou buhvico, z nebe na nás padá odpad z letadel, voda chemický ošetřena.
Co chcete?