Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@rmot píše: Více
Dobře, napiš sem tvoje tvrzení, co se týče rakoviny a podpoř je důkazy a studiemi.
@BeaL píše: Více
Co čekat od Kena?
Jen žvaní a zbavuje se odpovědnosti. A není sám. Viz naši politici. Banda jedna. ![]()
@BeaL píše: Více
Jí Ti dám uvedla! Jsem kluk jak buk!
![]()
Ano, protože přístroj na ultrazvuk, který běžně stojí X Kč, se nemocnici/klinice prodá za 2-3× X a nákupčí se prodejcem šábnou o rozdíl.
![]()
Přijde mi úsměvné, že někdo volá po objektivní diskuzi o očkování a jeho dopadech, a současně v té diskuzi systematicky místo pojmu „očkování“ používá pojem „tečkování“. Je to manipulativní technika označovaná jako pejorace, nálepkování nebo emotivní rámování a jejím účelem je manipulovat diskutéry a diskuzi svým směrem bez ohledu na argumenty. Lidé používající tyto techniky nemají ve skutečnosti zájem o objektivní diskuzi. Je to jeden ze znaků, podle kterých se dají poznat.
Příspěvek upraven 10.07.26 v 13:08
@rmot píše: Více
Ano, ten kdo pochybuje o přínosu očkování proti Covidu, je hloupý a nedokáže si ověřit informace.
@jege píše: Více
Zlato klid
Prdne ti cévka a budeš tahat nohu
A s kým půjdu na Lysou? ![]()
@Anonymní píše: Více
Ono s tou chemii je to tak „neni ta, bude jina“… V dnesnim svete…
Ze je elmag zareni zcela bez vlivu si tez nemyslim. Ale dokazat to bude orisek. Nehlede na to, ze v popirani nezadoucich ucinku drog je lidstvo velmi dobre
.
Pracuji ve vyzkumu a moc dobre bohuzel vim, jak tezke je overit hypotezu… A jak tezke je pracovat s promennymi, ktere mohou byt ovlivneny mnoha faktory. Nota bene s zivym organismem.
@MartinL45 píše: Více
A co třeba profesor Beran?
A další lékaři z oboru imunologie. ![]()
@Hobitka píše: Více
Nikdo není neomylný a špatná rozhodnutí se prostě dělají. Jde o to, že stále nějak nevidím v médiích Kubka, Primulu, Babiše, Vojtěcha a další se omlouvat, že se v mnoha věcech spletli, mrzí je, že v mnoha věcech zbytečně buzerovali a terorizovali občany a veřejné přiznání, že mnoho těch opatřeních bylo nesmyslných a zbytečných. Neslyšel jsem o případech, kdy by se vrchní sestry omlouvaly podřízeným za nátlak na tečkování, že je jinak vyhodí z práce. Neslyšel jsem o omluvách policistů lidem, které pováleli po zemi jen proto, že neměli na puse náhubek, nebo podnikatelům, kterým chodili nesmyslně zavírat obchody a restaurace, přestože věděli, že je tím finančně zlikvidují. A o nějaké osobní zodpovědnosti nikde nic, naopak se nám v podstatě dál vysmívají ze svých míst a s penězi, které si mnozí ze jmenovaných na covidu nahrabali. Vlastně ani nikdo nevystoupil v médiích, aby řekl - uvádím mylné informace na pravou míru, tečka neudělala tečku za covidem, Ivermektin není jen pasta pro koně a my jsme selhali, omlouváme se.
@jege píše: Více
Pro mě je to sexy chlap s vlastním mozkem. ![]()
Sleduju ho už dávno.
Vaše Milka. 💜
A Ty ty důkazy máš? Když se NU očkování smétají ze stolu a nikdo je moc nechce brát do úvahu a nahlašovat na SUKL? ![]()
Aneb, kdo není s námi, je proti nám? Proč? ![]()
Že jsem tak smělá, on už někdo vytvořil kompletní studií o NÚ?