Řasa na řasu - Karlovy Vary

2353
18.8.14 21:55

Řasa na řasu - Karlovy Vary

Ahojte, zajímalo by mě zda nevíte o někom, kdo dělá opravdu kvalitně umělé řasy technikou řasu přímo na vlastní řasu. Bojím se toho, abych pak neměla své zničené, proto hledám, kdo by mi je udělal opravdu kvalitně a nejlépe z Karlových Varů popřípadě z okolí :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5533
18.8.14 22:00

Mně je dělá kamarádka - ale jsem z Prahy. Určitě to chce někoho na osobní doporučení. Ale hodně dělají i hormony, mastnota pleti, styl spaní - pokud spíš s obličejem v polštáři, tak vypadají hned :lol:.
Každopádně se poptej v okolí, nejlépe někoho, kdo umělé řasy má - sama uvidíš, jak vypadají. Třeba moje vypadají velmi dobře i ve chvíli, kdy jdu na doplnění, někdo má třeba vypadané jen jedno oko, nebo půlku a to vypadá blbě…
Pátrej ve svém okolí a ptej se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22654
18.8.14 23:32

TTerko a ke komu chodíš a jestli se můžu zeptat na cenu a kde má kamarádka provozovnu? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15432
18.8.14 23:37
@martyk píše:
TTerko a ke komu chodíš a jestli se můžu zeptat na cenu a kde má kamarádka provozovnu? Díky

Taky bych ráda věděla kontakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5517
18.8.14 23:51

@tterka taky bych ráda věděla kam chodíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
19.8.14 08:36

Taky bych přivítala tip na někoho z KV kraje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
26.1.15 23:28

Zdravim, narazila jsem na diskuzi sice trochu pozdeji, ale kdyby mel nekdo zajem, tak ja delam rasy Dl- novy set 800 dopl 450-550 :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí