Řasy od Vietnamců

224
15.8.16 11:09

Řasy od Vietnamců

Asi to sem moc nepatří ale nevím jestli bych dělala dobře. Jsem objednana na nehty k Vietnamcům a přemýšlím i o řasách ale prave že je mají za 400 a to mi přijde docela podezřelý. Mam se za týden vdávat tak jsem chtěla být aspoň jednou za princeznu. A hlavně jsem ve třetím měsíci těhotenství tak nevím, barvit si vlasy nebudu a ty řasy spíš k někomu jinému nebo vůbec. Jsou to vietnamci v Kralovicích. Nechci aby mi cakli do oka nějakou sragoru :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27264
15.8.16 11:11

@077lenka ještě nehty budiž, ty se dají přinejhorším strhnout a narostou nový, ale do očí bych nenechala matlat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
15.8.16 11:15

Najdi si na internetu, jak takové lepení řas dopadá, na tohle bych šla jen k opravdu prověřené kosmetičce a stejně je možné, že budeš mít alergickou reakci. K vietnamcum nikdy, zničit si nehty, ok, ale do očí nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
15.8.16 11:17

@077lenka Nikdy jsem nebyla u Vietnamců ani na nehtech - i když o tom jsem jistou dobu uvažovala. S očima bych nešla nikdy. Nevím sice, jak se to dělá, ale mám citlivé oči, takže mě se to netýká ani u někoho prověřeného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35903
15.8.16 11:18

Nesla bych do toho. Pokud chceš jen na svatbu, nalep si umělé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
15.8.16 11:19

Nešla bych ani na ty nehty. Jejich laky co prodávali byli shit, potom plastový nalepovací. Ty jejich výlohy jsou plný těch plastů. O tom, že používají kvalitní přípravky pochybuju. Jak většina z nich umí česky, tak bych se bála, že se ani nedomluvíme, jak to chci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
15.8.16 11:19

Koleduješ si o zdravotní malér. V těhotenství bych to vůbec neriskovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
15.8.16 11:22

Nevšimla jsem si té svatby, to bych na to nešla už vůbec, bála bych se, že budu na vlastní svatbě vypadat jako otelkej angorák :nevim: fakt to není sranda, jednu reakci jsem viděla na kamarádce, vypadala příšerně, ale především se toho nemohla zbavit a měla z toho zdravotní problémy. Spíš se nech od nějaké šikovné kosmetičky pěkně namalovat, uvidíš, že budeš kočka :palec:
Hezkou svatbu přeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
15.8.16 11:24

Ani na nehty bych k nim nešla, lepí to sekunďákem. A na řasy už vůbec ne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
15.8.16 11:24
@lleennttiillkkaa píše:
@077lenka ještě nehty budiž, ty se dají přinejhorším strhnout a narostou nový, ale do očí bych nenechala matlat.

jejda paní mě předběhla, chtěla jsem to napsat uplně stejně a cokoliv kolem obličeju, přeci jen je rozdíl ruce a obličej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
15.8.16 11:27

Ty jejich lepidla na letadla! ani naahodou oci mas jen 2 a dalsi uz ti nenarostou, to nejsou nehty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
15.8.16 11:28

@onajeblond no tak plíseň na rukách bych nechtěla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
15.8.16 11:30
@Halibar píše:
@onajeblond no tak plíseň na rukách bych nechtěla :D

já vím, ale přeci je furt lepší mít plísen na nehtu třebanež napuchlé oko, jistěže nepřijemný je obědvě :) :) já nevím no znám ženský který si ty nechty od asiatů chválí no, ale i ty které jsou opačným názorem, já osobně bych si od nich nechty udělat nenechala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
15.8.16 11:31
@onajeblond píše:
já vím, ale přeci je furt lepší mít plísen na nehtu třebanež napuchlé oko, jistěže nepřijemný je obědvě :) :) já nevím no znám ženský který si ty nechty od asiatů chválí no, ale i ty které jsou opačným názorem, já osobně bych si od nich nechty udělat nenechala..

v lepším případě jenom napuchlý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
15.8.16 11:32

Ahoj.. Upřímně, chodím na nehty k vietnamcům poslední rok. Jsem s nimi spokojená víc než s mojí předchozí manikerkou češkou, která byla předražená, nehty mi od ní nedržely a vypadaly strašně. V tom studiu dělají i masáže a právě řasy. Pravidelně k nim chodí paní, co se s ní skoro pokaždé potkávám a nemůže si je vynachválit.. Já osobně bych do toho tedy nešla, obličej bych si opravdu nechala udělat od normální kosmetičky.. Sice jsem na zrovna tenhle salon slyšela samou chválu, ale i tak, ta cena je o tom, že prostě používají jiné materiály, napodobeniny, co „stačí“, ale taky to pak kvalitou odpovídá a člověk prostě riskuje.. A jestli chceš řasy jen na svatbu, tak být tebou, tak shlídni videa jak se nalepují klasické nalepovačky a udělej si sama, popř popros třeba mamku/kamarádku ať ti s tím pomůže.. :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml