Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Asi to sem moc nepatří ale nevím jestli bych dělala dobře. Jsem objednana na nehty k Vietnamcům a přemýšlím i o řasách ale prave že je mají za 400 a to mi přijde docela podezřelý. Mam se za týden vdávat tak jsem chtěla být aspoň jednou za princeznu. A hlavně jsem ve třetím měsíci těhotenství tak nevím, barvit si vlasy nebudu a ty řasy spíš k někomu jinému nebo vůbec. Jsou to vietnamci v Kralovicích. Nechci aby mi cakli do oka nějakou sragoru ![]()
@077lenka ještě nehty budiž, ty se dají přinejhorším strhnout a narostou nový, ale do očí bych nenechala matlat.
Najdi si na internetu, jak takové lepení řas dopadá, na tohle bych šla jen k opravdu prověřené kosmetičce a stejně je možné, že budeš mít alergickou reakci. K vietnamcum nikdy, zničit si nehty, ok, ale do očí nikdy.
@077lenka Nikdy jsem nebyla u Vietnamců ani na nehtech - i když o tom jsem jistou dobu uvažovala. S očima bych nešla nikdy. Nevím sice, jak se to dělá, ale mám citlivé oči, takže mě se to netýká ani u někoho prověřeného.
Nesla bych do toho. Pokud chceš jen na svatbu, nalep si umělé.
Nešla bych ani na ty nehty. Jejich laky co prodávali byli shit, potom plastový nalepovací. Ty jejich výlohy jsou plný těch plastů. O tom, že používají kvalitní přípravky pochybuju. Jak většina z nich umí česky, tak bych se bála, že se ani nedomluvíme, jak to chci.
Koleduješ si o zdravotní malér. V těhotenství bych to vůbec neriskovala.
Nevšimla jsem si té svatby, to bych na to nešla už vůbec, bála bych se, že budu na vlastní svatbě vypadat jako otelkej angorák
fakt to není sranda, jednu reakci jsem viděla na kamarádce, vypadala příšerně, ale především se toho nemohla zbavit a měla z toho zdravotní problémy. Spíš se nech od nějaké šikovné kosmetičky pěkně namalovat, uvidíš, že budeš kočka ![]()
Hezkou svatbu přeji.
Ani na nehty bych k nim nešla, lepí to sekunďákem. A na řasy už vůbec ne!
@lleennttiillkkaa píše:
@077lenka ještě nehty budiž, ty se dají přinejhorším strhnout a narostou nový, ale do očí bych nenechala matlat.
jejda paní mě předběhla, chtěla jsem to napsat uplně stejně a cokoliv kolem obličeju, přeci jen je rozdíl ruce a obličej
Ty jejich lepidla na letadla! ani naahodou oci mas jen 2 a dalsi uz ti nenarostou, to nejsou nehty
@Halibar píše:
@onajeblond no tak plíseň na rukách bych nechtěla
já vím, ale přeci je furt lepší mít plísen na nehtu třebanež napuchlé oko, jistěže nepřijemný je obědvě
já nevím no znám ženský který si ty nechty od asiatů chválí no, ale i ty které jsou opačným názorem, já osobně bych si od nich nechty udělat nenechala..
@onajeblond píše:
já vím, ale přeci je furt lepší mít plísen na nehtu třebanež napuchlé oko, jistěže nepřijemný je obědvě![]()
já nevím no znám ženský který si ty nechty od asiatů chválí no, ale i ty které jsou opačným názorem, já osobně bych si od nich nechty udělat nenechala..
v lepším případě jenom napuchlý
Ahoj.. Upřímně, chodím na nehty k vietnamcům poslední rok. Jsem s nimi spokojená víc než s mojí předchozí manikerkou češkou, která byla předražená, nehty mi od ní nedržely a vypadaly strašně. V tom studiu dělají i masáže a právě řasy. Pravidelně k nim chodí paní, co se s ní skoro pokaždé potkávám a nemůže si je vynachválit.. Já osobně bych do toho tedy nešla, obličej bych si opravdu nechala udělat od normální kosmetičky.. Sice jsem na zrovna tenhle salon slyšela samou chválu, ale i tak, ta cena je o tom, že prostě používají jiné materiály, napodobeniny, co „stačí“, ale taky to pak kvalitou odpovídá a člověk prostě riskuje.. A jestli chceš řasy jen na svatbu, tak být tebou, tak shlídni videa jak se nalepují klasické nalepovačky a udělej si sama, popř popros třeba mamku/kamarádku ať ti s tím pomůže.. ![]()