Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymní píše:
Ahoj Holky mam problem byvaly zamestnavatel ex pritele nam nebere mobil a kdyz tam jedem osobne nechce nam dat papir aby jsi ex mohl vzit na sebe rodicak a zvolit 3letou variantu ja nani bohuzel nemam narok u toho zamestnavatele pracoval loni pouze mesic predtim byl u jineho delsi domu chtela bychse zeptat zda by namto mohl vystavit zamestnavatel ktery byl pred timhle a pokud ne jak ho donutit aby nam to vystavil jsem stoho docela mimi za jakoukoliv radu budu moc vdecna
A nemel si avat s nynejsiho zamestnani papir.
posuzuje se to za posledni rok, podle me by mu ten papir mel vystavit aktualni zamestnavatel. tak jsem si beru na pritele 2 letou variantu.
na socialce mi rekla ze posledni lonsky zamestnavatel ho ma vystavit ale on se ktomu nema pak byl ex na uradu prace tam je pry ochrana lhuta tak to mam chtit po nem chtela jsem vedet jestli byto nemohl ten pred nim vystavit u nej pracoval 6mesicu
myslím, že určo ten poslední zaměstnavatel a pokud dělá „cavyky“ tak bych to nahlásila na úřadu práce, myslím tím toho zaměstnavatele, že dělá mrtvého brouka.
Ahoj maminky
Chtela jsem ze zeptat na rodicak mam to cele nejake pomatene Syn se mi narodil 5.12.2011 takze ja uz budu pobirat ten novy rodicak ze? vlastne vube newim jak se to vyrizuje muzete me nekdo prosim poradit? Materska mi konci 24.4.2012 a pobiram ji z brna ale bydlim v praze i tu mam trvaly pobyt budu muset na socku do Brna ??? Dekuji
Ahoj Holky mam problem byvaly zamestnavatel ex pritele nam nebere mobil a kdyz tam jedem osobne nechce nam dat papir aby jsi ex mohl vzit na sebe rodicak a zvolit 3letou variantu ja nani bohuzel nemam narok u toho zamestnavatele pracoval loni pouze mesic predtim byl u jineho delsi domu chtela bychse zeptat zda by namto mohl vystavit zamestnavatel ktery byl pred timhle a pokud ne jak ho donutit aby nam to vystavil jsem stoho docela mimi za jakoukoliv radu budu moc vdecna