Reakce na Priorix

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8698
27.10.13 21:03

@vjerunqa Moc Dekuju, no tak ted sem si vydechla ak rikate ze mohou byt i zavaznejsi.
Ste hodna jeste jednou Dekuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
27.10.13 21:27

A muzu se jeste zeptat, jak dlouho to ma trvat ty reakce? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
28.10.13 13:10

@Hana89 Vůbec není zač. Oficiálně se uvádí několik dní. Realita však může být úplně jiná. Doporučuji hlásit tyto NÚ lékaři a trvat na zápisu do karty. Přeji zdraví :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
1.11.13 19:37

@vjerunqa ahoj tak my sme byli uteri u dr. A delaly male vyter, a zjistilomae ze m vyrovej prujem, zvraci, ma teploty a nespi. A uz to je 8den po ockovani, chjo des

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.14 13:05

Ahoj maminky, ve čtvrtek jdu s dcerou 30 měsíců na první dávku Priorixu a jelikož mívala po Hexe horečky, tak by mě zajímalo jestli některé z vašich dítek mělo horečky po Hexe a po priorixu rekci žádnou. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.4.17 10:34

Syna čeká očkování Priorixem. Po Hexe měl nepěkné reakce - několikadenní pláč, naprostá nespavost, regres ve vývoji - přestal se smát a žvatlat, měl nesrazitelné horečky přes 40°. Po domluvě s doktorkou jsme Priorix odložili s tím, že prý po 2. narozeninách nebývají tak velké neurologické reakce. Teď mu budou 3 roky a v úterý jdeme.
Nevíte některá, jestli to s těmi neurologickými reakcemi je pravda?

• Citovat
  • Upravit
3359
30.4.17 10:47

Co přesně myslíš? Jako zda jsou s vyšším věkem menší neuroreakce? Ano, jsou. Ale ono se špatně odhaduje, jak které dítě zareaguje…některé nebude mít reakci ani ve 12 měsících, některé může mít i v 5 letech…udělala jsi pro to co jsi mohla, ono spalničky taky nejsou žádná hitparáda… Nejmladší dostane Mmr před 2 rokem, taky mám strach a vybírám, dle svého, menší zlo… :hug:

Příspěvek upraven 30.04.17 v 11:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.17 11:02

@MarieP tak jsem to myslela. Že by měla být menší neurologická reakce.
Tak snad to bude dobré. Spalniček se právě taky dost bojím.

• Citovat
  • Upravit
8142
30.4.17 11:28

My byli před čtrnácti dny a syn byl bez reakcí. Jsou mu 3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.17 11:30

@Levandulina a měl reakce na Hexu? Já se bojím kvůli těm reakcím, co měl předtím.

• Citovat
  • Upravit
8142
30.4.17 11:36
@Anonymní píše:
@Levandulina a měl reakce na Hexu? Já se bojím kvůli těm reakcím, co měl předtím.

To je pravda, že takový velký reakce neměl. Jen zvýšenou teplotu a pak nemohl chvilku na nožičku šlápnout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
30.4.17 11:41
@Anonymní píše:

Prvorozený, měl reakce na očkování DTaP, měl vysoké teploty, neklid…ale pláč atd ne…MMR dostal ve 4 letech a dost mu to rozhodilo imunitu, motoriku… Jako i tak patří mezi nadprůměrně nadané…nejhorší je ta hrubá motorika, rovnováha… Ale nic fatalniho… Určitě to bude dobré, neboj…dávej před očkováním vitamin C, D, magnezium a probiotika…přeji ať to malý zvládne v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek