Realitní makléř u MM Reality

Napsat příspěvek
Velikost písma:
84
10.1.19 08:38

Tak jak to tak čtu, tak my jsem měli asi štěstí. S MM reality vyjednával především můj muž tedy, ale kupovali jsme přes ně baráček a všechno proběhlo na jedničku. Bylo to i rychle zařízené. Ale podrobnosti přesně nevím…jak jsem psala partner s makléřem schůzkoval atp…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
5.4.19 11:43

Taky jsme byli spokojeni se službami realitního makléře z mm realit. Ocenili jsme rychlost ve které vše stihl a po celou dobu s námi i bezproblémově komunikoval, měli jsme dost otázek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
28.9.19 10:32

Obnovují diskuzi, je tu někdo, kdo pracuje v MM reality? Klidně může být i jiná realita. Zajímalo by mě, jak se od té doby změnily podmínky? Na stránkách mají psáno, že dávají fixní plat, je to pravda? Dá se u nich vydělat nějaká rozumná částka? A dá se práce zvládnout s malym dítětem? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pvln34
28.9.19 12:34

@Dunkey v MM nepracujem, ale nedávno som kupovala nemovitost a zrovna tejto realitke som sa oblúkom vyhýbala. Amatérske fotky, mizerný popis inzerátov, žiaden kontakt (len na ich infolinku).
Do budúcna taktiež zvažujem prácu pre RK, ale budem si vyberat firmu s dobrým menom ktorá má fér prístup k zákazníkom a zároveň ten biznis dela na vysokej úrovni.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.10.19 17:40
@Dunkey píše:
Obnovují diskuzi, je tu někdo, kdo pracuje v MM reality? Klidně může být i jiná realita. Zajímalo by mě, jak se od té doby změnily podmínky? Na stránkách mají psáno, že dávají fixní plat, je to pravda? Dá se u nich vydělat nějaká rozumná částka? A dá se práce zvládnout s malym dítětem? Dekuji

Ahoj chtěla jsem se zeptat, Je tu někdo kdo v nedávné době nastoupil do Mm reality? Jsem pozvána k pohovoru. Ale jak to tady čtu tak nevím jestli tam vůbec jít? Nevíte jak je to s fixnim platem co slibují hned od začátku? A co služební vůz? Je něco z toho vůbec pravda? :think:

• Citovat
  • Upravit
ehh
58
1.11.19 22:54

To by mě taky zajímalo jak teď funguje. Pořád mě to láká to zkusit. Znám pár lidí co to dělají dlouhou a nijak si nestezuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.11.19 15:41

Petr Žáček

Dobrý den. Rád bych zde napsal pár slov k makléři Petru Žáčkovi z RK Living. Je to podvodník s arogantním přístupem od samého začátku. Pokud dojdete až tak daleko, že po vás bude chtít podepsat rezervační smlouvu s nekřesťansky vysokou provizí, tak to rozhodně nedělejte. Smlouva je napsaná pouze v jeho prospěch a pokud mu pošlete upravenou verzi právníkem (tak ať jsme krytí i vy), tak na to nepřistoupí. Vybírá provize od několika lidí současně a pouze jednomu vyvolenému potom nemovitost prodá. Zbytek zájemců prostě přijde o provizi. Jakékoliv vyhrožování soudem apod. je zbytečné, protože zájemci podepsali rezervační smlouvu sestaveno pouze v jeho prospěch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
4.12.19 12:06

Já mám u MM realit známého. Asi vám uplně neřeknu jak to funguje uvnitř, ale jelikož se s ním znám už docela dlouho tak jsme občas na téma práce zabrousili a on je v té realitce spokojený. Já bych asi nejdřív zkusila a pak bych se rozhodla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.2.20 06:55

MMreality

Ahojky všem, mám s Mkama osobní zkušenost jako makléř. Největší problém byl od nich odejít. Dělají ti zbytečné zle, v podstatě co si dovoluješ jít pryč ti dají patřičně sežrat. Je nutné si najít právníka, aby si nemusela platit tkz. pokutu za odchod. Pokud budeš mít rozdělaný obchod s provizí, už jí neuvidíš v systému a pokud nemáš dobrého přítele u MM, tak aby jsi viděl kolik máš vyděláno a ty pak dostal to co ti náleží, tak to byl taky problém. Ti kdo jsou na vysokých postech se opravdu mají dobře a i samotní makléři, jenže jak tu již bylo napsáno, velkou část tvé výplaty ti schramstne samotná realitka. A pokud nezpíváš tak, jak oni tleskají, jsi černá ovce. Byl jsem makléř, který měl celkem dost slušný příjem. A těch nás bylo více. V podstatě makléři MM (nechci házet všechny do jednoho pytle) mi přišlo jako stádo slepých ovcí.
Ten komu to myslelo a práce ho opravdu bavila, dnes pracuje jinde.
Také je úsměvné koukat na makléře, kteří mají exekuce, jak prodávají nemovitosti a sami o ně přicházejí. Největší problém si myslím je vzdělanost. Prostě berou všechny, kdo jim vydělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.20 09:48

Obnovuji diskusi - makléř u M&M

Včera jsem byl na pohovoru u M&M na pozici RM - Junior na nejmenované pobočce.

Paní, která pohovor vedla působila solid ně a lidsky. S ochotou vše srozumitelně vysvětlila.

Od té práce mě odrazuje nejistý příjem, obvolávání lidí ( což už prý není tak častý jako dřív )a negativní zkušenosti v recenzích na netu.

Když prý budu aktivní a budu dělat to, co mám, tak se dá po 3 měsících vydělat 50 000 a více a tenhle standart si držet. Lze pracovat po většinou z domova a popř. v kanceláři v místě bydliště.

Momentálně dělám ve firmě s příjmem cca 27 000 Kč/ měsíc čistého, takže by to pro mě teoreticky bylo velké přilepšení. Musel bych si samozřejmě sám platit pojištění a daně.

Uvažuju, že bych to dělal po práci…jako přivýdělek a časem třeba na plno.

Zvažuje M&M jako zaměstnavatele i někdo další?

• Citovat
  • Upravit
41603
26.6.20 10:10
@Anonymní píše:
Včera jsem byl na pohovoru u M&M na pozici RM - Junior na nejmenované pobočce.

Paní, která pohovor vedla působila solid ně a lidsky. S ochotou vše srozumitelně vysvětlila.

Od té práce mě odrazuje nejistý příjem, obvolávání lidí ( což už prý není tak častý jako dřív )a negativní zkušenosti v recenzích na netu.

Když prý budu aktivní a budu dělat to, co mám, tak se dá po 3 měsících vydělat 50 000 a více a tenhle standart si držet. Lze pracovat po většinou z domova a popř. v kanceláři v místě bydliště.

Momentálně dělám ve firmě s příjmem cca 27 000 Kč/ měsíc čistého, takže by to pro mě teoreticky bylo velké přilepšení. Musel bych si samozřejmě sám platit pojištění a daně.

Uvažuju, že bych to dělal po práci…jako přivýdělek a časem třeba na plno.

Zvažuje M&M jako zaměstnavatele i někdo další?

ovšem pouze teoreticky :roll: pokud si to nedokážeš spočítat v praxi (pojištění, daně, velice nejistý výdělek atd.), raději bych volila solidní teplé místečko s pravidelným příjmem…na ty básničky jak mají 50tis. čistého všichni a pravidelně přece už nemůže nikdo věřit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.20 10:21

@Keyllah

Jasně…je to teorie a důvod, proč mě to odrazuje.

Proto říkám, že bych si nechal stávající práci ( do 14:30 denně ) a tohle měl jako přivýdělek…jde-li to tedy.

• Citovat
  • Upravit
41603
26.6.20 10:43
@Anonymní píše:
@Keyllah

Jasně…je to teorie a důvod, proč mě to odrazuje.

Proto říkám, že bych si nechal stávající práci ( do 14:30 denně ) a tohle měl jako přivýdělek…jde-li to tedy.

tak bych to zkusila -) zjistíš, co a jak a že tento trh je dost o loktech a kolikrát ne úplně morální. Uvidíš, jak ti to bude vyhovovat a zjistíš, jaké jsou reálné příjmy a výdaje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.20 11:06

@Keyllah

právě si říkám, že za zkoušku nic nedám ( když nebudu dávat výpověď a stávající práci si nechám ) a můžu toho nechat snad kdykoliv a živnost zrušit.

Chci zaopatřit rodinu a trošku se seberealizovat a od M&M mi vyskočila nabídka na jobs.cz … reagovali na mojí odpověď rychle, tak snad budu mít štěstí na oblastní šéfovou a nebude to nějaká past, kde budu muset lhát, abych se prosadil…na to popravdě nemám žalůek.

• Citovat
  • Upravit
41603
26.6.20 11:12
@Anonymní píše:
@Keyllah

právě si říkám, že za zkoušku nic nedám ( když nebudu dávat výpověď a stávající práci si nechám ) a můžu toho nechat snad kdykoliv a živnost zrušit.

Chci zaopatřit rodinu a trošku se seberealizovat a od M&M mi vyskočila nabídka na jobs.cz … reagovali na mojí odpověď rychle, tak snad budu mít štěstí na oblastní šéfovou a nebude to nějaká past, kde budu muset lhát, abych se prosadil…na to popravdě nemám žalůek.

tak bacha ať se náhodou k něčemu neupíšeš. Pročti pořádně vše co ti dají a nikam nespěchej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat