Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky… Prosila bych vás o váš názor, neboť mi nejde se reálné vzpamatovat..
Měli jsme s přítelem krizi já 35 let.. on 56 let svobodný a bezdětný. byly jsme jen milenci ikdyz to vypadá jinak..neboť mi každý den na dobré ráno i dobrou noc posílal zprávy, přes den mi posílal fotky jak svoje tak kde se nachází apod…podnikaly jsme společně výlety a trávili spolu víkend atd… A tet problémů..od ledna jsme měli krizi kdy se stáhnul a přestal se mi věnovat…(ano byl covidn a on řešil příjem peněz a já do toho na něj tlačila co se stalo že se tak změnil a řešila jsem to, což mu nebylo příjemné neboť se začal cítit svazovane..a pod tlakem tak začal predemnou utikat, a mě to čím dál více dojebavalo a tím víc jsem na něj tlačila až se ode mě úplně odtahnul a začal ignorovat jakýkoliv můj kontakt. Takže jsem nás milenecký vztah pokazily oba..
A tet za mnou přišel a řekl mi důvod a ten je že přestal mít o mě zájem, že už se na mě netěší a že už mu ani nechybim..
A já bych vás ráda poprosila o reálné názory..jak mám Přijmout, Pochopit, Spracovat jeho stratu zájmu o mě…
A komu z vás covid zničil vztah a proč?
Mám vymazané jeho číslo a fotky.. děkuji
@Zarazara píše:
Ahoj holky… Prosila bych vás o váš názor, neboť mi nejde se reálné vzpamatovat..
Měli jsme s přítelem krizi já 35 let.. on 56 let svobodný a bezdětný. byly jsme jen milenci ikdyz to vypadá jinak..neboť mi každý den na dobré ráno i dobrou noc posílal zprávy, přes den mi posílal fotky jak svoje tak kde se nachází apod…podnikaly jsme společně výlety a trávili spolu víkend atd… A tet problémů..od ledna jsme měli krizi kdy se stáhnul a přestal se mi věnovat…(ano byl covidn a on řešil příjem peněz a já do toho na něj tlačila co se stalo že se tak změnil a řešila jsem to, což mu nebylo příjemné neboť se začal cítit svazovane..a pod tlakem tak začal predemnou utikat, a mě to čím dál více dojebavalo a tím víc jsem na něj tlačila až se ode mě úplně odtahnul a začal ignorovat jakýkoliv můj kontakt. Takže jsem nás milenecký vztah pokazily oba..
A tet za mnou přišel a řekl mi důvod a ten je že přestal mít o mě zájem, že už se na mě netěší a že už mu ani nechybim..
A já bych vás ráda poprosila o reálné názory..jak mám Přijmout, Pochopit, Spracovat jeho stratu zájmu o mě…
A komu z vás covid zničil vztah a proč?
Mám vymazané jeho číslo a fotky.. děkuji
Ty jsi se nikdy s nikym nerozesla, protoze to vysumelo?
Prihlaš se na nějaký kurz češtiny, aspoň zaměstnáš hlavu a doučíš se pravopis.
Se někdy stává že to vyprší ta zamilovanost… S tím nic neuděláš. Takže to hold musíš přejít…
Proc covid?
To je normalni, ze se lide schazeji a rozchazeji. Sama pises, ze jste byli milenci, ne partneri.
Bud uz o tebe nema sexualni zajem, anebo ma sexualni zajem o nejakou jinou zenu.
Posmutni si, poplakej ![]()
A co chceš za radu? Chlap tě nechce tak se s tím musíš nějak smířit. To se prostě stává. ![]()
Dyt píšeš, že jste byli jen milenci, tak to asi jinak ani nebral, ve volnu ti chtěl udělat radost a teď už holt o milenku nemá zájem. Možná ho taky odradilo, jaká jsi stíhačka. Covid za to fakt nemůže.
Píšeš, že jste byli jen milenci, pak že to byl přítel… Můj názor je takový, že jste byli milenci, on to tak i bral, ale ty jsi chtěla víc, proto jsi se snažila vidět víc, než byla realita, třeba, že ti během dne napíše nebo pošle fotky.. Pak jsi začala tlačit, což se mu nelíbilo, tak se rozhodl z toho vycouvat, chce svůj klid..
A taky už tam nebude ta chemie jako na začátku, a nic víc vás nepoji..
Přijde mi, že jsi na něm byla moc závislá, ve 35-ti letech, chlápek 56, je to trochu zvláštní. Snad ve svým věku víš, jak se ve vztahu chovat, byť v mileneckym, když má chlap jakýkoliv potíže a málo času, tak to poslední, co chce je, aby na něj ženská tlačila, obecně tohle nikdo nemá rád, ale přijde mi, že je to taková ženská specialita ty různý nátlaky. Ono to pak chlapa přestane bavit, jakákoliv forma nátlaku ve vztahu je špatně. Zkrátka jste se odcizili, píšeš, že za to můžete oba, mně teda přijde, že za to můžeš Ty, protože jsi mu nedala tolik prostoru, kolik potřeboval, sama píšeš, že jsi tlačila víc a víc, to je přece úplně na palici. Covid za to fakt nemůže hele… Uvolni se trochu…
@Zarazara Ahoj,
no působí to, jako že tys pro něj byla jen milenka, zatímco ty jsi s ním měla vztah…
Jak to zpracovat? Začít žít bez něj. Najít si jiné zájmy, může to být kultura, sport, přátelství, pravidelné procházky v přírodě a dát čas své mysli, aby z ní postupně odešel.
Nějaké zázračné recepty, jak to jednoduše rychle v myšlenkách utnout, asi neexistují. Prostě zvednout hlavu, co bylo už je minulost, a jít dál a těšit se z věcí, které ná mohou dělat radost teď.
Tak milenku si chlap pořizuje pro radost a uvolnění, ne aby pořád něčím prudila…
Nedivím se mu… Holt na tebe už nemá náladu… Když se stáhnul, měla jsi ho nechat a stáhnout se taky… Člověk občas potřebuje klid jen pro sebe a vyřešit si své věci a nepotřebuje, aby do něj ještě někdo hustil ![]()
Taky si myslím, že už jsi jako milenka stála za prd. Málo radosti a spousty řešení nesmyslných požadavků. Už jsi jej začala brát jako přítele a chtít po něm věci o které on absolutně nestál. Tím pádem on si najde jinou.