Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Chtěla jsem dnes koupit na tomto e-shopu trekové boty pro syna. Vždycky si nejdřív hledám recenze. Zarazilo mě, že jsem k tomuto obchodu našla dvě různé stránky recenzí - na jedné byly skoro všechny recenze kladné, na druhé to bylo přesně obráceně. Na obou stránkách jsou recenze z poslední doby. Tak nějak nevím, co si o tom mám myslet. ![]()
Máte s tímto obchodem zkušenosti? Předem děkuji za vaše odpovědi.
Mam s nima dobrou zkusenost - zbozi vzdycky doslo takove jake melo, vraceni bez problemu, penize byly do par dni na uctu. Objednavam tam boty bezne
Já mohu jedině doporučit
Jsou to Poláci, ale nikdy žádný problém. Objednávám tu v posledních dvou letech pravidelně.
Objednávám tam několik let a spousta lidí z mého okolí též. Nikdy žádný problém.
Objednávám hodně, zkušenost mám jen dobrou. Rychlé doručení, zboží jsem vracela jen jednou a taky bez problémů
Měsíc před jsem si objednala boty a super přišli mi asi za 3 dny a vše ok 😊
Vrácení je trochu opruz, hrabat se s tím na poštu, radši mám about you. Ale jinak jsou spolehlivý, přišlo vždycky, co mělo.
Zrovna v pátek mi od nich přišly boty. Já si nemůžu stěžovat. ![]()
Nakupuji u nich opravdu hodně často, už jsem tam kupovala i relativně drahý kožený batůžek a nikdy nebyl žádný problém.
Za poslednich asi 5 let pres ne cca. 30 paru bot a nejake kabelky. Naprosta spokojenost. I vraceni dvakrat bylo v pohode.