Recenze plastických chirurgií

36901
22.10.25 08:36

Recenze plastických chirurgií

Na emiminu jsem našel několik diskuzí k plastickým zákrokům, ale chybí tu souhrn, který by zájemci/zajemkyni poskytnul představu, kam se vydat. :mavam:
A týká se to i urologů a gynekologů. :mavam:

Příspěvek upraven 22.10.25 v 12:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
22.10.25 10:36

Záleží, jaký zákrok. Na modelaci prsou jsem byla ve Formé clinic, na oční víčka VenArt. Obojí v Praze.

• Citovat
  • Upravit
14709
22.10.25 10:40

Ve VenArt jsem byla s dcerou. Super přístup, zákrok pomohl. A pan doktor to evidentně nedělá pro peníze, takže zákrok s klientem probere, případně řekne, že by do něj nešel, a sdělí důvody.

Příspěvek upraven 22.10.25 v 10:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36901
22.10.25 10:52
@Anonymní píše: Více

To je nepochybně pravda, zvažoval jsem to. Jenže to by z toho bylo třeba deset vláken, která by moc aktivní nebyla. Kolik lidí si třeba nechá „připlácnout“ uši? A kolik by se pochlubilo?
Tak zatím takhle, třeba se to časem rozjede. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
22.10.25 11:02

Jelikož vím, nač reaguješ, přidej urology.

• Citovat
  • Upravit
22.10.25 11:04

Mě by zajímalo jak to chodí na operaci břicha po porodu. Proplácí něco pojišťovna když to je na žádanku od doktora a jak ta operace probíhá, jak je to náročné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36901
22.10.25 12:04
@Velryba černá píše: Více

OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elielieliii
23.10.25 06:24

A kam NEchodit :-)

• Citovat
  • Upravit
Elielieliii
23.10.25 06:42

Spokojenost:
Augmentace prsou, liposukce, horní víčka- MUDr. Tomáš Mrázek, Brno, Nem. u Sv. Anny- Berkova…naprostá spokojenost se vším.
Plastika ušních lalůčků- po náušnicích- FN Vinohrady, MUDr. Jakub Kníže, špičková práce i pracoviště
Permalips- UEM, MUDr. Kupka, pracovistě Karlovy Vary, tehdy to v Praze nedělali, nevím jak aktuálně
Brada- MUDr. Kulhánek, lékařský dům, Holešovice. plus spodní víčka, kde mám křivý řez…časem to zaniklo, ale prostě ten řez byl níž…U brady mi nedali- zapomneli!!! po operaci nasadit elastickou bandáž. I když to na výsledek vliv nemělo..mno, na dané pravovistě bych již nešla a to z více důvodů. Výsledky nakonec super ale samotný zákrok a po, to byl stres.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty