Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Neznáte prosím nějaký recept na kohouta, mimo kohouta na víně? Hledala jsem na netu, ale tam jsem kromě kohouta na víně nic jiného nenašla.
Musis hledat pod fr. Coq au vin nebo angl. cock au wine
Oprava: rychleji pisu nez ctu… Myslela jsem, ze nemuzez najit recept.. Sorry :/
@tumpach píše:
http://www.labuznik.com/recipe.php?…
Super, děkuji.
Já dělám kohouta krom na víně, na způsob bažanta s jablky a opékaným bramborem. Nebo nám chutná na paprice. Určitě ho můžeš udělat na všechny způsoby pernaté zvěře.
Obnovuji diskuzi. Mám čerstvého kohouta. Budu dělat vývar, ale vůbec nevím jaký hlavní chod krom kohouta na víně. Poradíte? Šel by upéct třeba jako kachna (pomalu a jen na cibuli)?. Děkuji
Záleží, jak byl ten kohout starý. Pokud už nebyl ve stáří kuřete, upéct nepůjde - bude moc tuhý.
Ale co se třeba na smetaně a nebo paprice (použít recepty jako na slepici)?
@sunshine125 Obávám se, že na upečení asi ano. Ale zkušenost nemám - pokud se mi dostane do kuchyně kohout, je to buď ještě kuře a nebo několikaletý vysloužilec.
@sunshine125 Rozporcuj ho, osol a okmínuj. Dej ho do pekáče kůží navrch, nepodlévej! Pekáč přiklop, večer ho šoupni do trouby, zapni na 80 st. a ráno budeš žasnout. Já takhle peču kromě kachen i dvouleté slepice a je to báseň a nebe v hubě
.
@sunshine125 Opravdu se neboj. Nepřipálí, nebude vysušený. Ráno otevřeš pekáč a budeš nadšená. Ono je to na poprvé o nervy, já už to mám stokrát vyzkoušené. Peču takhle i vepřové, nebo třeba i divoké kachny. Jednu mladou, jednu starou najednou a ráno jsou obě jak dech. Naprosto luxusní je ale ta zmiňovaná slepice. Běžně se takhle peče kachna domácí. Pomalé pečení je bomba ![]()
@Paoloska taky jí tak peču, ale podlitou
no nic, zkusím to teď a kdyžtak bude k večeři. Děkuji za typ ![]()