Reflux a neustálý kašel?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2892
13.3.15 22:58

Ahoj, řešila jsem to samé. Dcerka neustálý kašel se zvracením, bolesti břicha, hlavně po ulehnuti. Řešila jsem všude, pak nám byl nasazen na zkoušku Omeprazol a ejhle, po kašli ani památky. Takže určite reflux, ale nedivim se, má ho partner a oba naši synové ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
15.3.15 16:57

@BaMaK Tak jsme nasadili ten Helicid, dostala ho včera a dnes před snídaní a já ji dnes ještě neslyšela kašlat. Přijde mi to neuvěřitelné, je možné, že by to zabralo takhle rychle? 6 měsíců strašný kašel a teď ze dne na den klid..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
17.3.15 07:08

@Karleon TAk vidíš, i doktoři umí zázraky :-), tak to je super, že má malá pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.17 20:26

Prosim, u refluxu bývá kasel suchy nebo vlhky? Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
5.2.24 14:14

Helicid-Reflux PROSÍM o pomoc

Holky čtu tady o tom Helicidu. PROSÍM, jaký to je? Když jsem našla Helicid tak jsou to jen nějaké tvrdé tobolky a píšou, že jsou pro dospělé. Děkuji moc za případný odkaz budu moc ráda! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2267
5.2.24 14:15

Ano, Helicid jsou tobolky, polykají se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
5.2.24 14:20

Takže to není pro 4 leté dítě asi že? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.2.24 11:06

@Karleon zdravim, prosim mam dotaz. Mame podezreni na reflux syn 4 roky. Dětská to mechce slyset, ze je to blbost, takze nam nechce dat nikam zadanku a bez zadanky nic nevyresime. Chci se zeptat. Vy jste nasadili Helicid bez porady s lekarem? Je volne prodejny? Jak staremu diteti? Dekuji moc moc za odpoved :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.2.24 08:22

Reflux

Ahoj, nasi dceri 5r byl zjsiten reflux na alergologii, je na to spec. test, kdy se jen plivne do lahvicky a posle se na rozbor, stoji to ale 1000 Kc. Temer rok pokuclavala bez zjevne priciny, tak jsme hledali a zkouseli kde co, pediatricka nas odeslala do Alergomedu a bylo hotovo. Dostala Helicid a Ecobec, kasel ustoupil, ale obcas po virozach se vraci. Po dobrani poslednich baleni uz mame s lecbou prestat a sledovat, co bude. Nicmene jeste nam pomohla jedna vec, jeste drive nez jsme zacli behat po doktorech, zkusila ji tchyne provadet autopatii (lecba vodou a vlastni energii), prislo nam to trochu ujete idkyz jsme otevreni vsem alternativam, ale svete div se, zabralo to a kasel zmizel temer ze dne na den. Nicmene chteli jsme to mit osetrene i po lekarske strance a vyloucit neco vaznejsiho. Jak dobere leky, asi autopatii zkusime znovu. Je to strasne jednoduche a pritom efektivni, neinvazivni, nechemicke… A podpurne pomahaji i Bachovky, kdyz se telo zklidni, zklidni se i zaludek a traveni 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.2.24 08:26

Helicid

Jinak inhibitory protonove pumpy jsou docela svinstva a rozhodne to dlouhodobe davat diteti nechci, vyraznym vedlejsim ucinkem je odvapnovani kosti, lecbu je pry vhodne doplnit vapnikem a horcikem :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9743
23.2.24 08:56
@Katka1992 píše:
zdravim, prosim mam dotaz. Mame podezreni na reflux syn 4 roky. Dětská to mechce slyset, ze je to blbost, takze nam nechce dat nikam zadanku a bez zadanky nic nevyresime. Chci se zeptat. Vy jste nasadili Helicid bez porady s lekarem? Je volne prodejny? Jak staremu diteti? Dekuji moc moc za odpoved :srdce:

Samozřejmě můžete nasadit Helicid i sama, je volně prodejný. Pokud kašel zmizí, stojí za obtížemi reflux. Pokud nezmizí, je třeba pátrat dál (nosní mandle? počínající asthma?).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
11.5.24 23:25

Helicid

Dobrý den, mám dotaz jak podavate malým dětem Helicid? Malý mi to vůbec nechce polykat, a to jsem mu to u vysypala na lžičku, ale to rozkousne 😏. Jsou mu 4 roky. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí