Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, máte někdo zkušenosti s reklamací bot na Nike.com? Vůbec nevím jak postupovat, nikde žádné informace. Všude se jen píše o vrácení zboží v 60 denní lhůtě, ale o klasické reklamaci ani slovo.
(po necelém roku nošení se mi na botách udělali trhlinky v látce)
Info mají přímo na webu:
A co kazové nebo vadné zboží?
Stojíme si za všemi svými produkty, ať už jsou to boty, nebo jiné vybavení. Pokud je zboží kazové nebo vadné a máš ho méně než 60 dní, stačí ho jednoduše vrátit podle některého z postupů uvedených nahoře. Kazové nebo vadné produkty je možné s platným dokladem o koupi vrátit během dvou let od data dodání zboží nebo data zakoupení zboží na prodejně. Kontaktuj nás a my ti poskytneme další instrukce k vrácení produktu. U některých produktů Nike platí zvláštní psané garanční a/nebo záruční podmínky. Podrobnosti a informace o vracení najdeš na štítku, visačce nebo záruční kartě.
@Svetluska55 no jo, nedočetla jsem to celé. Děkuji. Jen nevím, kam je kontaktovat, žádný email nemají, jen telefon.
@makarenka88 píše:
@Svetluska55 no jo, nedočetla jsem to celé. Děkuji. Jen nevím, kam je kontaktovat, žádný email nemají, jen telefon.
Kdo hledá, najde:)
PRODUKTY A OBJEDNÁVKY +420 225376453
9:00 - 21:00
Pondělí - Pátek*
9:00 - 18:00
Sobota
Pouze anglicky
NRC A NTC
NRC A NTC +420 225376452
9:00 - 18:00
Pondělí - Pátek
*Pouze anglicky
Ahoj, vidím to celé jako pěkný podvrh, vrátit zboží na nějakou prodejnu v CZ nelze, přitom na chatu mi psali, ať se zkontaktuji s některou prodejnou. Lístek na vrácení vygenerovat také nejde, automaticky mne to odhlásí z aplikace Nike.com. Kontakty sice dohledám, ale komunikace je možná pouze v angličtině, žádný email apod.. Opravdu nákupy nedoporučuji na těchto stránkách.
Na stránkách v sekci „kontaktuj nás“, je možnost „zavolejte nám“ nebo „navštivte nás“. V některý denní čas
je tam i možnost „chat“.
Vyřídila jsem reklamaci pomocí tohoto chatu. Po robotovi se připojí pracovník a vyřeší co je třeba (v angličtině, to si kopírujte do překladače).
Připravte si fotky závady, věc tím urychlíte a zjednodušíte.
Obratem Vám pošle štítek pro vrácení zboží bez nákladů na přepravu.
Povedlo se mi to ve všední den ráno kolem deváté hodiny.
![]()