Rekonstrukce prsu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37136
3.5.17 19:03

Tak na ostrov možná…Nahatí těžko, to neprošlo ani před dvaceti lety. :? Za pár let už budu dědek, je mi přes 50. :(
Ale nijak tlačit nebudu. Nedělal jsem to ani doposud. :*
To neznamená, že se zase nezeptám, abych byl aspoň v obraze. 8)
Přeji Vám, ať se všechno co nejlíp zahojí. Za tu odvahu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
5.5.17 02:38

@gretka krnovska Jejda, opoměl jsem. :( Ještě dodatečně přeji do budoucna všechno dobré. :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
17.12.23 09:29

Zdravím, otevírám téma, protože mám maminka po rakovině prsu a zároveň po totální ablaci prsu. Na lázně přes pojišťovnu jsme nedosáhli, ale koukala jsem na nabídku Františkových Lázní, které máme relativně blízko a nabízí péči pro postonkologické pacienty.. Máte s tím někdo zkušenost? Jaké procedury Vám byly doporučeny? A obecně má někdo zkušenost s Františkama?

Díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
19.12.23 16:12
@baazalka píše:
Zdravím, otevírám téma, protože mám maminka po rakovině prsu a zároveň po totální ablaci prsu. Na lázně přes pojišťovnu jsme nedosáhli, ale koukala jsem na nabídku Františkových Lázní, které máme relativně blízko a nabízí péči pro postonkologické pacienty.. Máte s tím někdo zkušenost? Jaké procedury Vám byly doporučeny? A obecně má někdo zkušenost s Františkama?Díky :palec:

Zkušenost mám osobní, na podzim jsem ukončila onko léčbu a byla mi vypsaná žádanka do lázní - přímo do František :) Byla jsem v resortu Pawlik a byla jsem spoko. Po léčbě to byla taková odměna.. Areál kolem lázní je nádherný, krásná přiroda a vše po ruce. Byla jsem spoko i s personálem, od doktorů přes paní na recepci byli všichni moc milí :)
Názvy procedur už si nepamatuji, ale doporučují to individuálně po konzultaci s lékařem, takže s tím bych si netrápila hlavu. Lze i některé procedury připlatit, já jsem si dopřála masáž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí