Relaxační den

justynkamalicka
24.2.13 14:23

relaxační den

Máte někdy den jen samy pro sebe?? :dance: co děláte když máte to štěstí a někdo vám pohlida dětičky? ;) co vás prijemne zrelaxuje a jak nabirate síly na další dny? Já první všechno v rozumné míře uklidim, ne ale že bych dělala komplet úklid, to by bylo půl dne v tahu :zed: no a až se cítím doma dobře, tak se vynaložím do vany, oholim se konečně, není jinak moc času. pak si uvarim bylinkovy čaj, pak umsnu do postele a chrnim. :palec: no a vždycky jdu na delší prochazku se psem, což normálně nejde. a někdy ho i okoupu. já mám to štěstí že mmoje mamka, doslova prosi o hlídání :palec: až ji musím někdy mirnit, je mi pak smutno :* po prckovi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
K.Black
24.2.13 14:34

@justynkamalicka takový den jsem nikdy nezažila, ale asi bych uklízela, já si u toho perfektně odpočinu a uspokojí mě to ;) pak bych dala vanu i s holením jako ty, protože jinak je to fofr, pořád někdo něco chce :roll: objednala bych si nějakou mńamku, u televize bych se najedla, a pak bych buď ležela nebo šila, prostě něco co mě baví.

• Citovat
  • Upravit
2480
24.2.13 14:50

Tak ja jdu na masaz, na kosmetiku, do kavarny si dat v klidu dobrou kavicku a precist denni tisk. Nebo si doma hodim nohy na stul a bud si ctu nebo pustim film :mrgreen: Rozhodne neuklizim, nevarim, nepecu ani nijak nezvelebuju domacnost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2853
24.2.13 14:52

Takový den jsem ještě neměla možnost zažít, takže bych to upravila spíš třeba na 2 hodinky bez dítka - a to teda velmi ráda zajdu ke kosmetičce, masáž obličeje je šíleně příjemná, pak výjimečně zajdu na havajskou masáž zad, obojí je jednoznačně relax. A pokud by se jednalo o relax domácí - tak určo ta vana, před týdnem jsem si zapálila svíčky, udělala spousty pěny v koupeli a dala si k tomu grapefruitové pivko :lol: vylezla jsem jak znovuzrozená, je to taky tím, že to byla má první opravdová vana po několika letech (měli jsme sprcháč). Nebo si ráda něco přečtu a taky zacvičím :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
24.2.13 15:19

To bych taky chtěla zažít, mít relaxační den…popravdě by mě stačilo pár hodin, třeba 3hoďky, celý den by mě bylo možná i smutno… Ale šla bych asi na nějakou thajskou masáž (kdybych na to měla, dodávám…) a kdybych tam mohla zůstat a zrovna se vyspat, tak to bych byla nejšťastnější :dance: Anebo bych s manželem zašla na kafe do města, dala si nějaký mňam dort a prošla si knihkupectví a koupila si něco chytrého na čtení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
24.2.13 15:31

Tak já zažila takových dnů několik, protože starší už je velká a ráda chodí k babičkám a když jsem teda nebyla těhotná, tak třeba loni jsme se snoubencem často razili na víkendy na hory :palec: dopoledne na svahu, odpoledne na běžkách, večer wellness, masáž a pak nějaká dobrá večeře :jazyk: po takovém víkendu jsem se i do práce těšila :mrgreen: a klidně bych takový den strávila i sama, když už by měl být jen můj, mám ráda aktivní odpočinek, ne válení na gauči (teda někdy joooo) ;)
Teď to nejde, tak si aspoň dopřávám doma těhotenské masáže :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
24.2.13 16:00

Já sem taky od narození dcerky takový den ještě neměla. Ale až se naskytne hlídání zajdu určo ke kadeřnici. Pak bych uvítala i masáž. Nebo nakupování, to mě nesmírně uklidňuje :lol:
Možná si nechám udělat nechty. Já si ty svoje pořád olamuju :oops:

Doma vana, 2 decky vína a knížka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
justynkamalicka
24.2.13 17:18

Holky to je mi moc líto, že nemáte čas na sebe, na odpočinek :( až se stydím že to mam tak jednoduchý proti některým vám :oops: je to asi i tím se mam jen jedno dítko a je od narození celkem beránek. no a o chlapa se starat nemusím. mame jen malého psa. malý ma už 18 měs. tak už je to fajn, no vlastně až poslední 2 měsíce co je malý samostatnejsi :dance: tak mam čas i pro sebe :) on si ho bere vlastně i bývalý na celý den a někdy i přes noc.ale je mi po malým smutno, ale 1 krát za týden to jde.

• Citovat
  • Upravit
1100
4.7.17 13:06

Jak prožít víkend - prosím o tipy

Ahoj všem,
obnovuji tuto diskusi. Mám možnost koncem srpna si udělat víkend pro sebe, je to zhruba po 2 letech - malé batole, nedávno se odstavilo. A jsem znovu těhotná, v srpnu budu 5. měsíc.

Co byste podnikly? Mám omezené finance - momentálně jsem na RD, takže žádná sláva. Sice rezervu máme, ale tu bych na tento účel nechtěla použít (ani její část). Vím, že to bude něco stát, s tím počítáme, ale nemělo by to být nic extra drahého.
Jo a lázně a tak vzhledem k těhotenství nechci, protože minule jsem dostala nějakou infekci a předčasně porodila.
A jsem těžký případ introverta, takže ne místa kde jsou houfy lidí :lol:.

Mě osobně nic nenapadá :roll:, tak budu ráda za jakékoliv nápady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2008
4.7.17 14:18

Těhotenská masáž, pedikúra, kadeřnice, kavárna s kamarádkou, nákupy, šlofík po obědě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
4.7.17 14:52

@Katchie 77 nemáte nějakou chatu? Nebo rodiče, přátelé, známí, kteří by ti ji na víkend půjčili? Pak bych si rozhodla program podle toho, kde budeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24147
4.7.17 15:03

@Katchie 77 já jsem první „volný“ víkend měla, když jsem byla v osmém měsíci. V podstatě jsem ho užila sama doma. Dala nohy nahoru, nemusela kolem nikoho běhat, nemusela vymýšlet program pro dceru a ležela jsem, četla jsem si. V podstatě takový válecí víkend. Moc mi v té době pomohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
18.7.17 13:40

Díky všem za tipy. Nakonec nejspíš odjede manžel s dcerou někam na víkend a já budu doma sama, což je taky super :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
10.11.24 19:00

Ahoj holky, obnovují diskuzi.

Polovička bude mít narozeniny, ráda bych mu koupila něco relaxačního…

Teď hledám inspiraci…
Jaký předmět, ne masáž, welness apod.,je pro Vás relax?
Bylo mi doporučeno třeba masážní lehátku, solná svíčka…nebo :think:

Co vás nebo vaši polovičku zrelaxuje?

Děkuji za inspiraci :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
997
10.11.24 21:35

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit