Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Hezký den přeji,
je tady někdo, kdo má renální angiomyolipom ledviny?
zajímal by mne růst tohoto benigního nádoru. Jestli se časem zvětšil…
Mně ho zjistili nedávno při kontrole.
Četla jsem případ, kdy se zvětšil a prasknul.
Jakou máš velikost?
@Alexandria Nixia je to zatím drobek
1cm x 8mm a ty? došlo u tebe k nějakému růstu?
@E-V-C-A 30 píše:
@Alexandria Nixia je to zatím drobek1cm x 8mm a ty? došlo u tebe k nějakému růstu?
Já ho mám asi jednou tolik velký.
To nevím. Kontrolu mám za půl roku. Asi se předpokládá, že obvykle rychle nerostou. ![]()
@Alexandria Nixia tak ať Ti to dobře dopadne. Taky jdu za půl roku na kontrolu, třeba si na sebe vzpomeneme a napíšeme si ![]()
Mně objevili angiomyolipom teď v červnu úplně náhodně, ale už je velký 13cm, takže mě čeká na podzim operace. Ctyri měsíce mě občas pobolival levý bok
@Lucik 1979 tak ten už je obří. Přeji hodně štěstí, ať to dobře dopadne
a kdyby cokoliv napiš
Dobrý den chtěla sem se zeptat mám vyšetření Sono a našli mi parenchymu p ledviny 5 mm hyperechogenita - dif. Angiomylipom chtěla sem se zeptat jestli nevíte co to znamená
Dobrý den, mám náhodně zjištěný angiomyolipom levé ledviny 5.mm..mám i krev v moči. Co jste podstoupili za vyšetření a jaké máte příznaky. Dekuji
@E-V-C-A 30 @Lucik 1979 Ahoj, mohu se zeptat jak na tom si…Já mám náhodně na CT taky angiomylipom 5.mm bolesti v bedrech a epigastru. Krev v moči…kterou nikdo neřeší. Dekuji
@MKMKM3 ahoj, já mám 8mmx1cm AML pravé ledviny. Zjistila jsem to tak, že jsem měla krev v moči. Následoval ultrazvuk, kde mi byl zjištěn a cystoskopie. Musím chodit každý rok ke svému urologovi na kontroly jestli neroste
@MKMKM3 angiomyolipom pokud ti byl zjištěn je prý benigní, ale musí se hlídat. Krev v moči není normální…