Repromeda Brno nebo jiný CAR?

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3090
22.10.18 10:36

@Ywette2010 děkuji moc dám neboj a ty tu taky napiš jak to s Tebou vypadá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
22.10.18 11:05

@Safinol ja myslim, ze ten test neni tak dulezity, hlavne aby byla krev pozitivni. Odpocivej a bude to dobre. Ty bolesti jsou urcite normalni. Mne ted uz trochu ustoupily a i spineni se mi zda, ze mizi.. Vypozorovala jsem, je je to lepsi, kdyz jsem vklidu a odpocivam. Tak se setri a odpocivej, ja jdu zitra snad naposled do Repromedy, doufam, ze srdicko bude jasne busit a ulevi se mi.. Je to hrozne, jak mam porad strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
22.10.18 11:09

@nika5555 Tk hodně štěstí ať dobře dopadneš určitě to bude dobré,neboj na dnešek mám v plánu odpočívat už si na to stahuju filmy a budu zkoušet plést šálu na rukou,já doufám že krev pozitivní bude ono až udělám ráno test a tam budou dvě čárky budu zase klidnější než pojedeme tak budeme myslet jedna na druhou a pak si tu napíšeme jak jsme dopadli :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
22.10.18 11:33

Holky, myslíte že Utrogestan, který beru, může zadržovat i případné špinění? Při tom mimodeložním jsem začala špinit týden po vynechané MS a špinila až do laparky. Jsem v rozpoložení kdy mě napadá fakt už všechno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
22.10.18 11:35

@Ywette2010 neboj já taky nešpiním beru 6 denně,a někdo špiní i přes utrouš je to různé ono i ty co utrouš neberou některá ženská špiní a něktěrá ne,mám kámošku ta otěhu prirozeně a nespinila ani pri jednom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
22.10.18 11:37

@Safinol říkám že mě už napadá všechno :lol: A když jsi v tom 6tt o miminko přišla, rozkrvácela jsi se až po vysazení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
22.10.18 12:02

@Ywette2010 já sem krvácela ten den i přes utogestan grozně moc a pak po vysazení skoro nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
22.10.18 12:48

Všechny zdravím… těhulkám moc gratuluju :) užívejte si to .. hrozně to uteče :) Nevím která z vás v diskuzi psala, že má hroznou chuť na sladké … když jsem čekala dcerku, tak jsem taky jedla pořád sladký a hlavně jídla, dříve jsem třeba vůbec nejedla palačinky a krup.kaše a když jsem byla těhotná tak jsem to jedla každý den a pořád jsem toho neměla dost… :)
@Safinol testem bych se moc nestresovala, vím, že to jsou nervy, ale počkala bych co řeknou doktoři… :)

Nás čeká v listopadu další návštěva Repromedy, máme jít na genetiku a já na vyšetření tak jsem zvědavá jak dopadneme… Tento měsíc jsem měla ještě poslední dávku Clostíku (zdvojenou dávku než v předchozích cyklech) tak si pořád dávám nadějí… ale to bychom měli asi moc velké štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
22.10.18 13:02

@saiimona zdravím a děkuji za povzbuzení snad i doktori řeknou že je to pozitivní tak jako test :) Přeji hodně štěstí do dalšího snažení :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
22.10.18 13:16

@saiimona s tím sladkým, to jsem byla já. :lol: Normálně sladké moc nemusím a teď? Koblihy, dortíky, krupičná kaše, ovocné knedlíky.. takže podle pověr to bude holka :mrgreen: a já si to osobně taky myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
22.10.18 13:19

@Safinol kdy se dozvíte víc? Kdy máte kontrolu?

No my jsme si řekli, že to zkusíme jednou v Repromedě.. pokud to nevyjde budeme mít jen dcerku. Je to sice šílené, protože se nás pořád ptá, kdy budeme mít miminko apod. ale jinak to nepůjde. Spíš asi bude záleží na tom co nám řeknou jako příčinu , že to nejde. Švagrové prý lékaři řekli, že nemůže mít děti a darované vajíčko nechce, takže si říkám, že můžeme být rádi aspoň za dcerku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
22.10.18 13:22

@nika5555 vypadá to tak :) :) já jsem se právě taky pořád cpala sladkým, ale naštěstí jsem zase tak moc nepřibrala… ale rodila jsem předčasně, jinak bych možná byla jako kulička kdybych se tak cpala do konce těhotenství :) ostatně to jestli to bude holčička by vám mohli říct kolem 13 týdne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
22.10.18 13:29

@saiimona buďte šťastný za dcerku a vůbec neříkejte že je to příšerně že máte jen ji, co my bychom dali aspoň za jedno dítě, 5 let na to čekáme, jinak jedeme ve čtvrtek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
22.10.18 13:32

@Safinol myslela jsem příšerné tak, že malá pořád mluví o miminku, že by ho chtěla a kdy ho budeme mít apod. takže mně to moc po psychické stránce nepřidá, ji pořád vysvětlovat , že snad časem.. Ale jinak máte samozřejmě pravdu, jsme rádi za dcerku … :srdce: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
22.10.18 13:34

@saiimona a jak dlouho se snažíte o druhé?? Dcerku máte přirozeně?? Určitě vám v Repromedě pomůžou. Aspoň zjistíte, co je za problém. Třeba ani nebudete muset na umělé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí