Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@fiona313 Ahoj právě vám sem jdu psát v půl 6 mě něco vzbudilo a přítel zrovna vstával do práce dal mi pusu a řekl spi,a já že musim na wc a chtěla sem dělat dnes test a on tak jdi,no tak sem posbírala odvahu a šla jsem,dnes 12 den po transferu a čárka slabá tak já nevím zda je to normální a mám být v kliu ,nebo je to divný a mám se bát
přiložím foto
Ahoj, můžu se k vám přidat? Občas kouknu sem k vám do diskuze
@Safinol hrozně moc držím palce ať to vyjde. Slabého ducha na testu vidím, tak ať sílí ![]()
@Ywette2010 ahoj moc děkuji,no snad bude sílit na 12 den mi přijde slabý tak se trošku bojím,jink vítej a určitě se mezi nás přidej ![]()
@Safinol Děkuji
jsem taky po IVF, mám za sebou první ET, tak netrpělivě čekám na utz, co tam na mě (ne)vykoukne ![]()
@Safinol vubec se netrap, carka tam je. Kazdemu to sili ruzne. Rozhodne nepropadej panice. Jak to vypadalo minule pri testovani?
@Ywette2010 a to jsou nervy vid?my už třetí ivf třetí transfer,tkže doufáme a věříme že toto dopdne už jedině dobře,první se nám nepovedl vůbec,druhý se povedl ale špatně skončil takže tento třetí už se musí povést a skonči dobře a to porodem ![]()
@nika5555 no právě že minule sem od 8 dne měla krásné jasné čárky,tak já nevím jestli to může po kazdý být jinak a každá bženská může mít i jinak jasnou čárku,a krev pak ukáže něco jinýho,já si říkám zas minule krásný čárky na testu hcg prd jaký a jak to dopadlo a co já vím,ted můžu mít slabý čárky hcg ukázkové a může vše dopadnout dobře,podbřišek pobolívá pořád což je normal
@nika5555 ale o proti pátku zesílila je vidět na dálku a nemusím natáčet ani an světlo u okna takže je silnější ale o malinko no
@Safinol to teda jsou
já mám za sebou jedno mimoděložní, takže mám jen jeden vejcovod. Potom se nám povedlo zase přirozeně ale byl z toho potrat..tak jsme šli do IVF. Nekrvácím, nešpiním, testy krásně pozitivní už 9 den po ET a stejně si furt říkám, že to určitě bude zas mimoděložní, nebo ZT…zkrátka dokud to neuvidím na UTZ, tak neuvěřím ![]()
@Ywette2010 Teda chudero to sis taky dala,no je to hrozný tohle nervy a strach kolem toho,já sem minule taky nekrvácela nešpinila testy pozitivní a v 6TT potrat,takže doufám že tentorkát už to bude jen a jen dobré
@Safinol určitě, držím ti moc pěstičky a dej určitě vědět, jak jsi dopadla
![]()
@Safinol prave, ze zesilila. To je dulezite!!! Neboj, dobre to dopadne!
@nika5555 a není divný že je na 12 den tak slabá?my věříme že to bude dobré,chlap mi řekl že jesli nám to ve čtvrtek potvrdí tak že už nikam jezdit nebudu ,jen doma v klidu odpočinkovej režim,a já už se sama tak bojím že budu se držet víc doma,jako na malou procházku si pudu ale už nesednu do auta abych někam jela,a ten podbrřišek a občasný píchnutí či jak to nazvat na vajěčníkách je normalní?