Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@nika5555 kolikátý den ty si dělala test? A z ranni moci vid?
@Safinol Když chceš testit tak brzy, tak jedině z ranní. Odpolední moč je už moc rozředěná. Držím ti palce
@Safinol ještě je fakt brzy, navíc když to nedelalas z ranni moci. Takze klid, zadne predcasne zavery ![]()
@fiona313 já si taky myslím,a měla i takovou divnou barvu spíš do Bělá ale. To může byt utrogestanem,dekuju nevím co mě to popadlo, pro podruhé vím že jediné ráno kór první týden díky moc
@veri77 taky mě to napadlo ale až teď
nechám to asi až na pondělí ráno díky ![]()
@veri77 tenhle vyhodim ať mě nestve a buď Zítra nebo v pondělí ráno to zkusím
tak zatím pěkný odpo ![]()
@Safinol jej, tos vubec nemela, tak brzy a z odpoledni moci… akorat se stresujes. ja testovala 9. den rano a to jen kvuli tomu spineni. jinak bych to vydrzela a testovala az 12 den.
@nika5555 to už taky vím
necham to na pondělí to bude 12 den ![]()
@Safinol to je idealni. To uz budes jasne vedet, na cem jsi ![]()
Dpbré mlhavé ráno děvčata,tak sem nevydržela a testla ale tentokrát z ranní,no a nevim zda ho tam jen vidím protože chci nebo tam je slabý dušík ![]()
Tady fotka ale nevím zda tam něco uvidíte říkám že sama nevím zda tam je nebo je to jen můj pocit
@Safinol ahojky, no já si hned říkala, že to dneska beztak nevydržíš a testneš
hele je to jen fotka, která zkresluje, já tam teda asi nic nevidím, leda na té druhé fotce náznak??? Ale fakt si myslím,že na nějaké závěry je hodně brzy. Vyprdni se na testy a radši počkej do té středy, akorát se tím stresuješ. Venku je hnusně, tak zalez do pelechu a koukej na nějaké odpočinkové seriály, filmy a tohle hodně za hlavu.
@veri77 ahoj máš asi pravdu prdim na testy,my teda jedem ve ctvrtek az nejak na stredu nevedela slecna ja budou ultrazvuky ci co,no nevadi zkusim v utery a pak tu stredu ale ted si dam od testu voraz,jako naznak tam je ale jak pises na nejaky zavery je hodne po prvnim tydnu brzy,odpo jdu ke kamosce na pokec coz je mozna taky dobrej relax
@Safinol
Holka moje zlatá!!!! Jak to, že testujeme už nyní ??? Zbytečný stres a nervozita!!! Co vidím na fotce si nechám pro sebe, ale u vás rychle do klidu, schovat všechny testy, zrušit všechny myšlenky a chutě na testování a ještě si užijte to krásné počasí…Příští týden uvidíte
!!!