Repromeda Brno nebo jiný CAR?

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3090
12.10.18 10:19

@aidule super děkuji ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
12.10.18 10:20

@Eileen9 děkuji moc mě řekla doktorka že můžu fungovat normálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
13.10.18 09:17

Ahoj děvčata tak dneska sem teď ráno byla pěkně vyděšená,šla sem na wc vše v pohodě,pak do koupelny a čistim zuby a mám pocit jako když ms,tak honem sem šla zavést utrouš se strachem stáhnout jen gatě no naštěstí nic,pak strach že budu mít ruku od krve až zavedu prášky tay nic i pocit je pryč,asi už mi hrabe,co proti tomu dělat??? a pořád mě bolí na pravo vaječníky a pravý prso je možný že ty prášky jak toho beru víc na to můžou mít vliv?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
13.10.18 09:51

Ahojky Safinol,to je v pořádku,mě taky střídavě boleli vaječníky,to je dobrý znamení,že se tam něco děje,taky jsem se lekla bolel mě podbřišek tak 4 dny a je z toho už cm mimi,buď v pohodě :palec: držím pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
13.10.18 09:51

@Safinol
Hezké ráno! Jakobych četla o sobě před 8 lety :lol:!!! Nebojte, nehrabe vám… To jen pracuje podvědomi a s tim nic moc neuděláme. Maximálně se tomu po letech dá zasmát :srdce: :mavam: :potlesk:… Tak jen vydržte, žádná panika!!! A to pobolívání je hold práce hormonů :P :D!!! Hezkou sobotu :lol:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
13.10.18 10:05

@aidule @KlárkaSp Holky moje zlatý :hug: hned ste mě uklidnily,já věřím že teď už to dopadne vše jen dobře,a je možné že už se uvrtává přece jen tam vlastně pracuje od prvního dne co mi ho dali takže by bylo asi divný kdyby mě nic nebolelo,jsem na to vše zvědavá :andel: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
13.10.18 10:21

@Safinol :palec: :palec: :potlesk: :potlesk: :srdce: :srdce: :andel: :andel:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
14.10.18 20:53

Hezký večer přeji, děvčata která berete estrofem neboli vás některou žaludek? Mě od včera skoro už od patka bolí žaludek a nic špatného sem nesedla a v letáku sme vycetli že může způsobit nevolnosti plus bolest žaludku, tak jestli nevíte co s tím, nejspíš asi zavolám zitra do repromedy a zeptám se doktorky protože je to opravdu nepřijemny :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
15.10.18 10:32

@Safinol Ahojky, tak jak se cítíš 5. den po KET? :-) bolí tě žaludek čtu, s tím neporadím, určitě bych zavolala do Repromedy a uvidíš co oni na to. A jak jinak, utíká ti to? Já stimuluju, dnes 8. den, v sobotu jsem byla na kontrole a zvedli mi dávku gonalu z 300 na 350 jednotek, aby ty menší folikuly ještě dozrály… nejradši bych si tu dávku ještě sama zvedla na 375, protože mi gonal stejnak zbyde, ale bojím se do toho sama zasahovat, takže to asi nechám být. Snad vědí, co dělají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
15.10.18 11:08

@veri77 ahojda no vzhledem k tomu že ten estrofem způsobuje bolesti prsou a nevolnosti tak těžko poznám zda je to od toho že se zavrtvává nebo od prášku,podbřišek mě pobolívá to ano,no volala jsem tam ale stejně sem si vzala febichol předali vzkaz doktorce a že mi zavolá zpět tak kdo ví kdy se ozve tak sem si pomohla febicholem.Jinak utíká mi to docela dobře,snažím se myslet pozitivně to špatné si nepřipouštět ale někdy se ta mrcha špatná myšlenka vloudí ale vždy je hned pryč.No s tím gonalem bych asi nebláznila oni vědí proč ti dali tu dávku takovou a ne vyšší neboj dozrají,a měj na paměti důležitá je kvalita ne kvantita to už sem za ty 3 pokusy o ivf taky pochopila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
15.10.18 11:15

@Safinol já vím, to jsem už taky pochopila, že kvalita je nejdůležitější ale minule jsem tam měla nějaké nedozrálé, tak asi proto chci ted udělat maximum… Máš štěstí, že ti to vyšlo na takové krásné slunečné dny, takže špatné myšlenky zažeň a vystav se na sluníčko načerpat energii :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
15.10.18 11:17

@Safinol ahoj, tak s tou bolestí žaludku taky neporadím. Nic takového mě netrápí. Špinění konečně trochu ustalo i ta bolest v podbřišku, tak snad to bude dobré. Zítra mě čeká ultrazvuk, tak doufám, že už prcka uvidím a zas budu trochu klidnější. Dnes jsem 21 dní po ket. Tobě i @veri77 držím palce, ať to konečně vyjde!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
15.10.18 11:18

@veri77 Já bych se vystavila ráda ale u nás je už od soboty šílenej vítr sice svítí slunko ale v tomvětru se moc venku nic dělat nedá a na procházku to taky neláká,snad brzy přejde.Doktorka tk řikala že na to máme ideální počasí než ty šílený vedra co byli,prý se nevylučuje to že mi k tomu ty hice napomohli,no já doufám že test i krev bude pozivitní a to celých 9 měsiců :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
15.10.18 11:28

@nika5555 děkuju :srdce: taky držím palce, at je vše v pořádku!
@Safinol ano, lepší jak ty hice. Kamarádka byla v červnu na transferu a v 7tt potratila :,( ty hice tomu neprospívaj… ted ji čeká za týden taky další transfer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
15.10.18 12:07

@Safinol neboj se ničeho, ted už bude jen dobře :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie