Repromeda Brno nebo jiný CAR?

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3571
8.10.18 08:02

Ahoj, tak zase po delší době přispěju i já :-) viděla jsem tu pozitivní testíky, tak držím pěsti, ať je všechno v co nejlepším pořádku :) My jsme byli ve čtvrtek na vstupní konzultaci. Hned nám odebrali i krev a za 6 týdnu jdeme pro výsledky a na ultrazvuk a prohlídku, podle Mudr. se IVF nevyhneme. Vzhledem k mým potížím. Tak uvidíme co přinesou další výsledky. Jen jsem se ještě chtěla zeptat (tam jsem se zapomněla zeptat) platby probíhají vždy jednorázově, nebo jak to funguje? Běžně sebou nenosím velký obnos peněz.. tak abych tam nebyla při návštěvě, kdy po nás budou chtít platbu překvapená. Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
8.10.18 09:00

@saiimona ahoj, nemej strach. Pokud jde o IVF, nejprve vam udelaji kalkulaci na miru, to si odsouhlasite a potom se plati postupne, podle toho, co absolvujete. U te kalkulace vam vse vysvetli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
8.10.18 10:30

@nika5555 děkuji za informaci :) Mudr.nam říkal ,že bychom se měli vejít do nějakých 30 000 Kč tak doufám, že to tak nějak bude… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
8.10.18 14:14

@Safinol ahojky, chtěla bych se zeptat, KET se platí že?? Já jsem vlastně neměla ET, ale až KET, (stejně jako ty), ale neplatila jsem. Je to možné? Nebo budu platit až teď? Jak jsi to měla ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
8.10.18 15:11

@nika5555 my jsme při KET platili za vložení embrya 7.500,– Bylo to splatné v den vložení. Při prvním vložení to bylo zahrnuté v původní kalkulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
8.10.18 15:15

@Eileen9 mně je právě divné, že jsem v den transferu nic neplatila. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
8.10.18 17:30

@nika5555 tak třeba už ti to započítali před tím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
8.10.18 19:14

@nika5555 ahoj my sme platili myslim pri odstati nebo ted nevim ale bylo to pres 30tisic zaraz,meli sme to pevne spocitany na neco malo pres 40 ale to uz sme davno pretahli,ted budeme platit 7500 ket jen protoze ten prvni se povedl i kdyz se zas v zapeti poprdel,takze platis asi az ten druhy transfer ten prvni je nejspis nekde uz zapocitany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
8.10.18 19:29

@saiimona ahoj nám to spočítali na 42tisíc a už jsme dávno přetáhly takže s těma 30 moc nepočítej není to konečná částka podle mě to nikdy neodhadnou přesně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
8.10.18 20:07

„@Safinol“ no bohužel to tak nějak bude muset vyjít,to jsme Mudr. řekli zrovna… Nemůžeme se domluvit na částce a pak zaplatit o 20 000 Kč víc.I kdybychom měli zkusit nějakou levnější variantu léků… Uvidíme co nám řeknou při příští návštěvě, už jsem smířená i s tím,že když ta částka bude příliš vysoká,že to budeme muset odložit. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
8.10.18 20:19

@saiimona tak my sme na tom stejně a taky sme už přeplatily i o polovinu,mě to asi dělá hodně ta náplast ten utrogestan není tak drahý,a z počátku injekce na stimulaci 9tisic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
8.10.18 20:53

@Safinol injekce 9000 Kč 8o Utrogestan není drahej , ten jsem užívala taky už dřív, to je normálně dostupný lék, myslím, že jsem za něj ani nic nedoplácela tehdy :think: Tak pokud říkají kalkulaci dopředu, tak uvidíme jaké částce se přiblížíme, popřípadě bychom se zkusili domluvit na nějaké variantě levnějších léků. Co tak čtu, tak největší doplatek je na stimulaci léky. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
9.10.18 05:48

@saiimona ahoj, musim dat za pravdu @Safinol my meli kalkulaci 30 tis. a platili jsme se vsim vsudy 60 tis. ale my si schvalne priplaceli za metody oplozeni a vyber spermii, protoze je problem u manzela. Nechtela jsem riskovat, ze bychom to museli podstupovat cele znovu a nakonec byli stejne na 60 tis. A vyplatilo se. teda abych to nezakrikla. ☺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
9.10.18 08:43

@saiimona ahoj no třeba ti dají jiné injekce oni dávají podle toho co máš za problém já mám polycystyký ovaria 2 stupeň,no a jak píše @nika5555 taky jsme připláceli za metodu picsi tj.metoda oplodnění,pak metoda macs to je zas výběr spermíí,no t víš když za tím člověk jde 5 let už si asi zaplatí kde co aby se aspoň jednoho broučka dočkal, Niky neboj určitě nezakřikneš,myslim na tebe :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
9.10.18 15:32

@Safinol děkuji moc za podporu! Dnes jsem byla na krvi a HCG přes 5000 jednotek. Takže těhotenství potvrzeno, ale z důvodu špinění a bolesti v podbřišku mám na týden neschopenku. Dnes jsem na tom ultrazvuku fakt hleděla a vzpomněla si na tebe. Vyšetřoval mě totiž Zobač. Já mu řekla o tom špinění a bolestech podbřišku a on hledí na ten monitor říká:" no já teda nevím, je to hematom? nebo že by tady bylo to embryo..? hm.." :zed: já hleděla jak puk, jak kdybych to měla snad vědět já.. Takže už tě chápu, jak jsi tady psala příspěvky na jeho účet :mrgreen: Včera mě začal i bolet podbřišek jako na MS, tak jsem se zase vyděsila.. No mám navýšené dávky hormonů a klid, tak snad to bude v pořádku. Zobač mně říká:„no teď už je to jenom na embryu, my s tím nic neuděláme“. Takže tak. Fakt mě z něho dnes na té koze málem trefilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí