Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
holky nějak mě bolí podbřišek ale to asi z těch hormonů a jak se ve mě vrtali že? jinak se snažím na to nemyslet a prostě dělat vše normálně jen s větší opatrností
@Safinol urcite to tak muze byt. Mne teda prvni tyden po transferu nebylo vubec nic. Podbrisek me zacal bolet az ted, po 14 dnech. Jinak jsem taky delala vse normalne.
@Safinol
Zdravím po delší odmlce! Myslím, že jde ještě o doznívání dávek hormonů a pak toho celkového čištění organismu. Po tom všem pak může být práce vaječníků víc cítit
..A jak jinak? Už jste přemýšleli o termínu dalšího pokusu? Doufám, že se Vám daří si skládat energii a pozitivní myšlenky ze současného nádherného letně-podzimního počasí
…To je opravdu jako za odměnu!!! Škoda, že pracující člověk si toho krásného počasí během týdne moc neužije
…Tak se opatrujte a ať jste brzy úplně fit a nic nebolí!!!
![]()
@aidule Hezký večer,máte pravdu počasí je ted moc pěkné jako na jaře,ale u nás začína fučet tak kdo ví co to přinese,jinak transfer už mám za sebou tento týden takže teď už jen čekat.věřit a doufat
jinak pozitivní energie by zatím byla tak snad vydrží ![]()
@Safinol
Tak to je uzasna zprava!!!
Moc drzim palce i pesti a posilam spoustu pozitivni energie vam i bojovnickovi
!!!
@aidule moc moc děkuju
dělala nám to paní doktorka Tokareva a byla zase pohodová,pozitvní člověka povzbudila že jsme se společně všichni zasmály to se člověku jde na to hned líp ![]()
@Safinol
To ano, takovy pristup je strasne dulezity!! Ja jsem mela nekdy pocit, ze nekteri to prozivaji skoro jako clenove rodiny
… Je to mile, kdyz clovek neni na obtiz, at uz ma jen spoustu dotazu, obav nebo jen spoustu vyplakanych slzicek… Ten lidsky pristup, se kterym jsme se my osobne setkali, se neda zapomenout
!!!
@aidule to je pravda dělá to hodně člověk má i větší důvěru v ně než když se chovají nějak povýšeně či tak ![]()
@Safinol
To ano, takovy pristup je strasne dulezity!! Ja jsem mela nekdy pocit, ze nekteri to prozivaji skoro jako clenove rodiny
… Je to mile, kdyz clovek neni na obtiz, at uz ma jen spoustu dotazu, obav nebo jen spoustu vyplakanych slzicek… Ten lidsky pristup, se kterym jsme se my osobne setkali, se neda zapomenout
!!!
Dobé ráno děvčata mám takovou blbou otázku,teď ráno sem zaváděla utrouš a dala sem to nějak divně takže ani ne dovnitř sem tele já vím,tak se chci zeptat zda mám zavést znova dva ranní nebo nechat být ![]()
@Safinol tak pokud tam nekde uvnitr zustal nezavadela bych novy. Ja jsem dokonce jednu davku omylem asi vynechala (asi, nejsem si totiz jista) a nic se nestalo.
@nika5555 tak to tam asi nebudu cptá znova a dám si zas až poled ní dávku děkuji
@Safinol tak přeji hodně štěstí! Já jsem první tři dny jen ležela a pak fungovala relativně normálně, jenomže pak jsem byla u své doktorky a že musím ležet a být v klidu, jinak jdu do nemocnice. S těma dzusama jsem ze začátku hodně pila vychlazený pomerančový, pomáhalo mi to na nevolnosti, které teď pomalu začínají ustupovat. V pondělí jdu na velkou kontrolu, tak jsem zvědavá, co se dozvím nového (snad jen pozitivní).
@Safinol
Zdravím, určitě se nic nestane, když nezavedete další a dáte až polední dávku. On tam někde je a postupně se rozpustí
.