Repromeda Brno nebo jiný CAR?

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3090
11.10.18 11:29

holky nějak mě bolí podbřišek ale to asi z těch hormonů a jak se ve mě vrtali že? jinak se snažím na to nemyslet a prostě dělat vše normálně jen s větší opatrností

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
11.10.18 12:01

@Safinol urcite to tak muze byt. Mne teda prvni tyden po transferu nebylo vubec nic. Podbrisek me zacal bolet az ted, po 14 dnech. Jinak jsem taky delala vse normalne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
11.10.18 13:29

@Safinol
Zdravím po delší odmlce! Myslím, že jde ještě o doznívání dávek hormonů a pak toho celkového čištění organismu. Po tom všem pak může být práce vaječníků víc cítit :,(..A jak jinak? Už jste přemýšleli o termínu dalšího pokusu? Doufám, že se Vám daří si skládat energii a pozitivní myšlenky ze současného nádherného letně-podzimního počasí :kytka: :lol:…To je opravdu jako za odměnu!!! Škoda, že pracující člověk si toho krásného počasí během týdne moc neužije :(…Tak se opatrujte a ať jste brzy úplně fit a nic nebolí!!! :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
11.10.18 19:14

@aidule Hezký večer,máte pravdu počasí je ted moc pěkné jako na jaře,ale u nás začína fučet tak kdo ví co to přinese,jinak transfer už mám za sebou tento týden takže teď už jen čekat.věřit a doufat :andel: jinak pozitivní energie by zatím byla tak snad vydrží ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
11.10.18 19:33

@Safinol
Tak to je uzasna zprava!!! :srdce: :srdce: :srdce: Moc drzim palce i pesti a posilam spoustu pozitivni energie vam i bojovnickovi :andel: :kytka: :mavam:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
11.10.18 19:43

@aidule moc moc děkuju :hug: dělala nám to paní doktorka Tokareva a byla zase pohodová,pozitvní člověka povzbudila že jsme se společně všichni zasmály to se člověku jde na to hned líp :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
11.10.18 20:17

@Safinol
To ano, takovy pristup je strasne dulezity!! Ja jsem mela nekdy pocit, ze nekteri to prozivaji skoro jako clenove rodiny :P :lol:… Je to mile, kdyz clovek neni na obtiz, at uz ma jen spoustu dotazu, obav nebo jen spoustu vyplakanych slzicek… Ten lidsky pristup, se kterym jsme se my osobne setkali, se neda zapomenout :potlesk: :D :D :kytka:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
11.10.18 20:23

@aidule to je pravda dělá to hodně člověk má i větší důvěru v ně než když se chovají nějak povýšeně či tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
11.10.18 20:36

@Safinol
To ano, takovy pristup je strasne dulezity!! Ja jsem mela nekdy pocit, ze nekteri to prozivaji skoro jako clenove rodiny :P :lol:… Je to mile, kdyz clovek neni na obtiz, at uz ma jen spoustu dotazu, obav nebo jen spoustu vyplakanych slzicek… Ten lidsky pristup, se kterym jsme se my osobne setkali, se neda zapomenout :potlesk: :D :D :kytka:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
11.10.18 20:38

přesně tak :) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
12.10.18 08:52

Dobé ráno děvčata mám takovou blbou otázku,teď ráno sem zaváděla utrouš a dala sem to nějak divně takže ani ne dovnitř sem tele já vím,tak se chci zeptat zda mám zavést znova dva ranní nebo nechat být :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
12.10.18 08:57

@Safinol tak pokud tam nekde uvnitr zustal nezavadela bych novy. Ja jsem dokonce jednu davku omylem asi vynechala (asi, nejsem si totiz jista) a nic se nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
12.10.18 09:00

@nika5555 tak to tam asi nebudu cptá znova a dám si zas až poled ní dávku děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
12.10.18 09:47

@Safinol tak přeji hodně štěstí! Já jsem první tři dny jen ležela a pak fungovala relativně normálně, jenomže pak jsem byla u své doktorky a že musím ležet a být v klidu, jinak jdu do nemocnice. S těma dzusama jsem ze začátku hodně pila vychlazený pomerančový, pomáhalo mi to na nevolnosti, které teď pomalu začínají ustupovat. V pondělí jdu na velkou kontrolu, tak jsem zvědavá, co se dozvím nového (snad jen pozitivní).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
12.10.18 10:07

@Safinol
Zdravím, určitě se nic nestane, když nezavedete další a dáte až polední dávku. On tam někde je a postupně se rozpustí :lol: :mavam: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí