Repromeda Brno nebo jiný CAR?

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
298
30.9.19 19:02

@Safinol
Naprosto souhlasím a s úctou a pokorou vám oběma tleskám :potlesk: :potlesk: :potlesk:!!!
Vím, kolik zklamání, slz a bolesti muselo projít vaším životem, než jste dozráli k tomuto postoji :srdce:
Jste úžasní a budete skvělí rodičové jakémukoliv tvorečkovi, který bude osudem poslán do vašeho života :andel: :srdce:!!!
Myslím na vás a moc se těším na další radostné zprávy :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.21 16:53

Jdu na KET, mám se na začátku cyklu objednat na ultrazvuk.
Ti, kdo chodí do Repromedy, kolikátý zhruba den cyklu tak asi chodíte na vložení embrya?
Vím, že se to může v rámci dnů lišit, ale ráda bych ěla představu, potřebuji si dopředu uzpůsobit práci, abych měla v určité dny volno. Člověk hledá informace, ale někde jsem našla, 14-16, někde 19, někde 12. Je to docela rozdíl, opravdu se to až tak liší?
Děkuji za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Janli
26.8.21 17:15
@Anonymní píše:
Jdu na KET, mám se na začátku cyklu objednat na ultrazvuk.
Ti, kdo chodí do Repromedy, kolikátý zhruba den cyklu tak asi chodíte na vložení embrya?
Vím, že se to může v rámci dnů lišit, ale ráda bych ěla představu, potřebuji si dopředu uzpůsobit práci, abych měla v určité dny volno. Člověk hledá informace, ale někde jsem našla, 14-16, někde 19, někde 12. Je to docela rozdíl, opravdu se to až tak liší?
Děkuji za odpovědi.

Asi tě zklamu, ale tohle naplánovat nejde. Pokud máš ket v nativu a bude se čekat na ovulaci, tak si to možná budeš moct naplánovat podle termínu ovulace, který bys měla znát. Pokud ovšem budeš mít řízený cyklus, tak to opravdu může být v rozmezí deseti dnů, podle optimální výšky sliznice…

• Citovat
  • Upravit
9.3.22 20:53

Ahoj holky🙂
Prosim o nazory, zkusenosti a rady s CAR v Brně: Repromeda, Helios,..
Jsme odkazani na IVF z duvodu nepruchodnosti vejcovodů.
Muzete mi prosim napsat, jak jste byly spokojeny v Repromedě či v Heliosu a pikud možno i kolik jste za celou peci zaplatily?
Potrebuji sehnat co nejvice srovnani, a rozhodnout se.. Uz jsem z toho vazne na nervy :(.. Dekuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
15.3.22 11:16

@Květinka1991 ahoj, my navštěvovali Repromedu v Brně. Už je to teda dýl, malýmu už jsou 2,5 roku. Byli jsme spokojeni. Ale jak jsem koukala, tak tam už nikdo z těch doktorů není. Dost se to tam mění, nevím proč. Nám se naštěstí zadařilo na poprvé. S přístupem jsme byli spokojeni, i když snad při každé kontrole jiný doktor. Vyšlo nás to cca na 57 tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
28.1.24 10:50

Ahoj, za mě teda Repromeda rozhodně ne. My tam byli 2×, jednou test spermii a podruhé „konzultace“ a už nikdy víc. Je to akorát fabrika na peníze. Kamarádka tam byla také a nemá dobré zkušenosti. Zároveň mám od dalších holek i nějaké recenze na Reprofit a Helios, vesměs také nic moc. Nejvíc mě asi přesvědčila sousedka, co chodí na Unicu. Také si vyzkoušela víc klinik a ta byla prý nejlepší. Takže my se nakonec také rozhodli pro Unicu, z Repromedy jsme utekli. A jsme tam moc spokojení. Navrhnou i jinou léčbu, vitamíny, rady. Než hned: tady dejde 30 000 za genetické testy a jdeme na umělé oplodnění. Doplatky za jejich léky jsou naprosto nehorázně (protože na předpis v lékárně doplácíte pár kaček). No za mě hrozné zklamání z Repromedy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí